S
sanja
Gost
neki gaje mentu, drugi imaju voce... dobra prilika za razmenu recepata za pripremu vocnih sirupa i gustih sokova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada je degustacija ISTOG?sanja:u sirup od visnje dodam ekstrat od vanile, ko voli, vrlo je prijatnog ukusa.
Pa dobro Sanja, da li je lepo da nas pališ vansezonskom robom?sanja:degustacija? ne pre jula.
Espanol:Pa dobro Sanja, da li je lepo da nas pališ vansezonskom robom?sanja:degustacija? ne pre jula.
Jel čeka da se pretvore u likerče?www mira:Pravila sam ove godine od naših višanja(imamo ih 3 male )i malina. Neša te sokove još uvek samo GLEDA.
Jel' to znači da smo mi pozvani... "naivno pitam ja"www mira:Pravila sam ove godine od naših višanja(imamo ih 3 male )i malina. Neša te sokove još uvek samo GLEDA.
smeh:Jel' to znači da smo mi pozvani... "naivno pitam ja"www mira:Pravila sam ove godine od naših višanja(imamo ih 3 male )i malina. Neša te sokove još uvek samo GLEDA.?
www mira:smeh:Jel' to znači da smo mi pozvani... "naivno pitam ja"www mira:Pravila sam ove godine od naših višanja(imamo ih 3 male )i malina. Neša te sokove još uvek samo GLEDA.?
He, he, ja naivno odgovaram:duga je zima a još ima voca :wink:
smeh:www mira:smeh:Jel' to znači da smo mi pozvani... "naivno pitam ja"www mira:Pravila sam ove godine od naših višanja(imamo ih 3 male )i malina. Neša te sokove još uvek samo GLEDA.?
Znaci ... za jedno mesec dana?![]()
www mira:smeh:www mira:smeh:Jel' to znači da smo mi pozvani... "naivno pitam ja"www mira:Pravila sam ove godine od naših višanja(imamo ih 3 male )i malina. Neša te sokove još uvek samo GLEDA.?
Znaci ... za jedno mesec dana?![]()
Naravno, bice mi drago![]()
Samo izvoli... moze i bez konjaka!sanja:menjam flasu dobrog konjaka za domaci sok od zove![]()
ili domaći sirup/sok od mente :wink:sanja:menjam flasu dobrog konjaka za domaci sok od zove![]()