Domaće životinje

Животиња је мачка, јеж, лисица, сова, крокодил.

Ово је артифицијелна наказа, на страну што изгледа да је у чудним односима са газдом.

Да не дужим - фотографија је вулгарна.

Slazem se da bi neko mogao da dozivi ovu fotku kao vulgarnu. Nisam o tome razmisljao na taj nacin, ne slazem se sa drugim delom tvog komentara. Ukolko si se obratila i meni ja licno ne bih dalje na ovu temu.
Hvala lepo na komentaru.

- - - - - - - - - -

Oni koji ne vole da gledaju zivotinje ne bi trebalo ni da posecuju ovu temu.
Fotka je odlicna replik :ok:
Hvala lepo na komentaru :) A svim ostalima koji su se komentarisali :)

Da probam nesto drugo na istu temu:

DSC_4718BW by replik, on Flickr

Сезонско мењање длаке, али ћуди никако. Једна ипо до две кесе дневно мртве зимске длаке:)

ywgtvgq.jpg

Не убијај гласника због доношења лоших вести Регина!
То су вашари и трговина коњима . Велики број коња се ту продаје за кланицу.
Мени није било ни мало пријатно да гледам ни те људе и њихово понашање ни животиње, али то јесте стварност и не треба бежати од ње.

Не убијај гласника због доношења лоших вести Регина!
То су вашари и трговина коњима . Велики број коња се ту продаје за кланицу.
Мени није било ни мало пријатно да гледам ни те људе и њихово понашање ни животиње, али то јесте стварност и не треба бежати од ње.

Nisam sa marsa pala, sa konjima sam 25 godina.
Izvini ali ne mogu da shvatim potrebu fotografisanja i kacenja ovakvih stvari - isao si po pijaci u Rumi i slikao?

Наравно да није, али си одабрала погрешан пример за поређење.
Ако сам пар људи има реакцију као ти ја ћу бити врло задовољан и сматраћу да је имало смисла направити ове фотографије.

Nije pogresan primer, cak naprotiv.

Nisam neko ko uzdize zivotinju iznad coveka, ali smatram da je zlostavljanje zlostavljanje, bez obzira na oblik i nad kim se vrsi, pogotovo je ekstreman primer ako se vrsi nad nekim ko ne moze da uzvrati.

А ја сматрам Регина да сам и овом фотографијом успео да покажем и лепоту и све вредности ове племените животиње , без обзира на услове у којима живи и да се то види и из става и погледа. Ја не сматрам да је коњ тема за фотографију сам оу репрезеантативном појави на изложбама, сајмовима или спорту. ( мада бисмо и ту имали много тога ружног покажемо, него је коњ вредна и племенита животиња и кад окреће долап.

Back