Thanatos
Poznat
- Poruka
- 9.917
Hm?! Mirka Vasiljevic. Kakva je ona to glumica?
Isto koliko si i ti pevačica, toliko je i ona glumica...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Isto koliko si i ti pevačica, toliko je i ona glumica...![]()

Kupila sam je odmah i svideće ti se, opuštajuća je....videćeš koliko je u tom slučaju serija urađena katastrofa, a o glumi da ne pričamo...posle Mirisa kiše idu i drugi naslovi koji su povezani, imaš ih na sajtu Gordane Kujić i čak prave fotografije svih sestara u seriji koje su tetke Gordane Kujić...u biblioteci su sada teže dostupne, jer se traže...Prijatno čitanje.Gluma je uzasna...
Ali pricha je veoma interesantna
Moracu kupiti knjigu da je prochitam.
Pa, za takve kao sto si ti.
Tvrdis da nije privlacna i da ja imam los ukus?
Dobro, ukapirali smo... mrzis Mirku, aj' ne davi vise.
Davis i davis i eto.Nemam nikakav stav prema Mirki, sto je najgore od svega. I nemoj da mi se cepis.
Davis i ti, pa ti ne govorim nista.
Kupila sam je odmah i svideće ti se, opuštajuća je....videćeš koliko je u tom slučaju serija urađena katastrofa, a o glumi da ne pričamo...posle Mirisa kiše idu i drugi naslovi koji su povezani, imaš ih na sajtu Gordane Kujić i čak prave fotografije svih sestara u seriji koje su tetke Gordane Kujić...u biblioteci su sada teže dostupne, jer se traže...Prijatno čitanje.

Sve je moguce, ali draga, ti si ultimativna sampionka u smaranju... a ovo vazi za sve teme na kojima ti postujes, da ne kazem spamujes!
A ti si ljubomoran na mene.

priznajem! tvoj IQ je cilj kome stremim!![]()
Pa, sta da ti ja radim? Trudi se, savrsenstvo (mene) ces tesko dostici, ali mozes da pokusas da se priblizis.
Pa, sta da ti ja radim? Trudi se, savrsenstvo (mene) ces tesko dostici, ali mozes da pokusas da se priblizis.
Uh, Moderna, dobro je da sam te nasla. Hajde brzo na Zene, nominovana si za kraljicu, glasanje je u toku.
P.S. Ja jos uvijek prodajem svoj glas.

Mirka mi se smucila vise. Navalili na nju kao nenormalni. Pa i ludak bi video da ona uopste nije za ovakvu ulogu. Bila mi je simpaticna u Ljubav, navika, panika i Andjelima, ovo sve ostalo je katastrofa. Ima samo dobru vezu i nista vise...