Nisam neko ko kuka.....
Ali, na zalost,u istoj toj bolnici sam u vise navrata dozivela takodje neprijatne stvari....
Neljubaznostse prosirila gore do ulice....
Mrzi me da pisem i da se podsecam kako mi detetu ispirase usi totalno neprofesionalno a bes sestre sto svoj posao ne zna da uradi iskali na nama roditeljima.... prebacivajuci tako krivicu na nas pod izgovorom dete(tada dve god. staro) place i dere se pa je nemoguce....

u medjuvremenu se tako hladno uhvatila mobilnog iz svoje jakne sa vesalice i jedno deset minuta ,,caska,, sa nekim kako je bilo na nekoj slavi predhodni dan.....

bez imalo stida i sramote

ja nisam mogla da verujem....
na ortopediji sam takodje jednom prilikom dozivela sok od prostackog ponasanja samog doktora i njegove neprofesionalnosti....

Ali posto od tada ima sigurno pet godina ja se iskreno nadam da je dole dosao neko ko je mogao da uvede malo reda i discipline....
ono sto bih ja zelela da vidim od tih medicinskih radnika je malo vise osmeha i ljubaznosti na licu, jer taj jadni bolesni narod ne dolazi tamo zato sto nema sta drugo da radi nego zato sto ga muka naterala...bolesnima je nekad i to dovoljno...
a telefoniranje i pusenje na radnom mestu, u bolnici pred pacijentima.......ma ne moram da pisem koliko je to nekulturno i prosto....

iskreno se nadam da ce neko moci da ovde napise nesto pozitivno....