Dolazi smak sveta? Šta ćete da radite? Molite se Bogu, čitate Bibliju, Kuran ili u možda u krevet?

nema sudnjeg dana za onoga koji zivi u pravednosti,
Odkud ti sad ovo,opet te slagali verski lideri ?
tako da je komplet i tema i pitanje prevarno
..u vezi ovog prigovaraj popu i to pod hitnom !
14. And after that I said: "Blessed is the man who dies in righteousness and goodness concerning whom there is no book of unrighteousness written, and against whom no day of judgement shall be found."
https://bibleread.online/all-books-...e-book-of-Enoch-Dr-Jay-Winter-read-online/17/
Gde ovde pise da nece biti sudnjeg dana,kako vidim pise da nece biti DAN OSUDE protiv njega sto ce reci da ovo ne osporava realnost da ce i on izaci na sud za svoja dela i dobice platu upravo po tim delima !!!
...naravno,postoji ozbiljna razlika u tim placama ali je to nesto sasvim drugo !

jel tebi dobro?

sta je ovo sada, neka ironija, sarkazam koji ja ne razumem?
Imao sam viziju Aleksandra Vučića koji mi se javio u snu i rekao "sine moj zašto se protiviš meni koji štitim Srbiju od onih koji je žele uništiti od mene ćeš dobiti znak koji će ti otvoriti sva vrata" i kad sam se probudio u ruci mi je bila članska karta SNSa.

Imao sam viziju Aleksandra Vučića koji mi se javio u snu i rekao "sine moj zašto se protiviš meni koji štitim Srbiju od onih koji je žele uništiti od mene ćeš dobiti znak koji će ti otvoriti sva vrata" i kad sam se probudio u ruci mi je bila članska karta SNSa.
covece meni mozak tako ne radi, a imam o svojoj pameti visoko misljenje - de's sad u sns kada se sekta raspada?

Odkud ti sad ovo,opet te slagali verski lideri ?

..u vezi ovog prigovaraj popu i to pod hitnom !

Gde ovde pise da nece biti sudnjeg dana,kako vidim pise da nece biti DAN OSUDE protiv njega sto ce reci da ovo ne osporava realnost da ce i on izaci na sud za svoja dela i dobice platu upravo po tim delima !!!
...naravno,postoji ozbiljna razlika u tim placama ali je to nesto sasvim drugo !
jel si ti izaso iz adventista, ucis naopako, pa zato pitam?

Biblija - Evanđelje po Jovanu - 5. poglavlje

Hrišćanska adventistička crkva Beograd
https://www.hacbg.org › biblijahac

·Translate this page

Zaista, zaista vam kažem: ko moju riječ sluša i vjeruje onome koji je mene poslao, ima život vječni, i ne dolazi na sud, nego je prešao iz smrti u život.

Ne kontaš sarkazam?
ma skontao sam, ali ti ne kontas da nema leba od njega, vec da moramo da deljemo ove koji kazu da je svaka vlast od boga, evo ti pa mu ti objasni
Свака власт је од Бога, то је хришћанско учење, и сваки бунт против власти је грех.

ti ces da ga preobratis? pre ces zilota, od ovoga nema leba, ja sam probao i corak, sada samo deljanje
Видим да чита Библију. Требао би временом. Јаш кад би живео једно 500-600 година можда и би. Зна он да смо ми у праву, али га срамота да призна.

Kao iz nekog naučnofantastičnog filma velika kometa se približava Zemlji i narod je doznao da ga čeka sudnji dan. Kako biste proveli zadnji dan kad se očekuje sudar komete sa Zemljom?
Molili se Bogu, meditirali, čitali Bibliju, Kuran (ili koju već drugu svetu knjigu - inače postoji li još koja?), napili se, ili legli u krevet i stavili jastuk preko glave ili možda u krevetu navalili na Fatu...

Business as usual. 🤷

Kada se krijete iza nicka i avatara svi ste junaci a kada otvoreno treba poći u "boj" onda vas nigde nema :D
Da, poznato je da su nick i avatar neprobojne barijere. Ne radi se o tome, već ja radim Gogili. Nisam više student pa da imam svo slobodno vrijeme na raspolaganju.

jel si ti izaso iz adventista, ucis naopako, pa zato pitam?

Biblija - Evanđelje po Jovanu - 5. poglavlje

Hrišćanska adventistička crkva Beograd
https://www.hacbg.org › biblijahac

·Translate this page

Zaista, zaista vam kažem: ko moju riječ sluša i vjeruje onome koji je mene poslao, ima život vječni, i ne dolazi na sud, nego je prešao iz smrti u život.
Dobro je sto si boldirao ovaj deo teksta sto znaci da mi sada mozes pojasniti kako je bilo moguce da Isus apostolu Jovanu otkrije sledece:

Otkr.11,17:
"...I neznabošci se prognjeviše, i dođe gnjev tvoj i vrijeme mrtvima da se sudi,..."
a kojim mrtvima,jel samo gresnicima ili mozda i pravednicima ???
Evo sta nam kaze apostol:

... i da se da plata:

A kome ???
Pogledajmo sta nam se jasno kaze:

... slugama tvojima, prorocima i svetima, i onima koji se boje imena tvojega, malima i velikima,
...i da se pogube oni koji zemlju pogubiše..."

Kao sto se jasno vidi iz ovog testa,Isus nam je preko Jovana porucio da ce bukvalno svi mrtvi stati pred Bogom na sud - i pravednici i gresnici s tim sto ce im razlika biti u plati - jedni ce dobiti zivot vecni dok ce drugi smrt vecnu ali o ovome mozemo kasnije...

Ovo je sasvim razumljivo sa obziron na cinjenicu da je Isus licno sve ovo potvrdio sledecom tvrdnjom:

Otkr.22,12.13:
"...Ko čini nepravdu, neka čini još nepravdu; i ko je pogan, neka se još pogani; i ko je pravedan, neka još čini pravdu; i ko je svet, neka se još sveti.
I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam ...

KOME ???
KOME bre..???
Evo vidimo u produzetku:

"...svakome po djelima njegovijem.
Ja sam alfa i omega, početak i svršetak, prvi i pošljednji..."

_________________________________________________________________________________________________
ZAKLJUCAK:
Osim Biblijske realnosti sa ovim ujedno vidimo da vam je jedan obican "sektas"subotar potopio camce na koje su vas vozikali vasi verski lideri !!!

Poslednja izmena:
Da, poznato je da su nick i avatar neprobojne barijere. Ne radi se o tome, već ja radim Gogili. Nisam više student pa da imam svo slobodno vrijeme na raspolaganju.
Dobro dosao u svetu odraslih Maki,stekao si dakle mogucnost da si sam placas racune,punis frizider,gorivo u autu i t.d. i to je zaista odlicno samo se nadam da ne mislis da smo mi ostali ovde neki djabolebaroshi koji tepamo slobodno vreme reda radi ? :D

Valjda će da vas spasi vaš gospod bog od udara komete, zašto bi on to dozvolio da mu strada kreacija znate ono "i bog stvori svet za 7 dana", 7 dana mu je trebalo da ga stvori, msm ono dani su postojali i pre samog stvaranja znaju da je bilo 7 dana vodio neko evidenciju evo upisano u božov neseser. Bog vas voli, ja ću mu ponuditi lovu sve što imam prepisaću mu i svu imovinu da me spasi od komete a vi prinesite neku žrtvu možda upali vredi pokušati.

Back