Dokumentarci koji se MORAJU pogledati SREBRENICA i SARAJEVO

kalama

Aktivan član
Poruka
1.558
Mislim da bi svi trebalo prvo da pogledate ove dokumentarce i tek kasnije nastaviti sa pisanjem.U svakom slucaju ako je ovo vec prikazano u Norveskoj interesantna stvar za koga radi nasa Vlast-Vlada DEMOKRATE!???
Da li je na delu IZDAJA VLADE I POLITICARA SRBIJE protiv Srbskog naroda i nacionala i sta je izlaz odnosno sta bi trebalo kao kaznu za takve prekrsaje primenjivati.
prvi video:

A sta cemo sa povlacenjem vojske i policije sa KiM, pa je ta bruka proglasena za pobedu?!?

Evo, da probam ja da objasnim...

Rat je i poceo zbog naseg odbijanja da prihvatimo ultimatum iz Rambujea, konkretno Dodatak B, po kome ne samo da bismo svi morali da budemo konobari NATO vojnicima, nego bi po naredjenju morali da im obezbedimo smestaj po sopstvenim kucama (pogledati link: http://forum.krstarica.com/showthread.php/360525-Klopka-u-Rambujeu ). Ni po zavrsetku rata, sporazum iz Rambujea nije prihvacen.

Pa kako to? :eek:

,,Kako Nemci pregovaraju: logični ciljevi, praktična rešenja”, V.R. Smajser;

http://books.google.com/books?id=0b...Q6AEwCQ#v=onepage&q=milosevic swedish&f=false

,,Skoro trideset godina kasnije, ujesen 1999, nemačka vlada se ponovo uplela u važan privatni kanal kako bi sredila da dođe do mirnog rešenja rata na Kosovu. Berlin je onda postao mesto tajnih kontakata povodom okončanja NATO bombardovanja Srbije i kosovske krize.
Kako se kasnije saznalo, švedski finansijer iz Londona, Peter Kastenfelt, obavio je privatne pregovore, nakon što je prethodno razmotrio mogućnosti sa nemačkim savetnikom za spoljne odnose, Karlom Kajserom, a zatim sa savetnikom kancelara Gerharda Šredera za državnu bezbednost, Mikaelom Štajnerom i državnim sekretarom ministarstva za spoljne poslove, Volfgangom Išingerom. Išinger se svim snagama trudio da taj kanal proradi, jer se plašio da oko Kosova može doći do krize između Istoka i Zapada. Kastenfelt je ujedinio napore ruske vlade i Nemaca na pronalaženju formule koja bi pomogla da jugoslovenski predsednik, Slobodan Milošević, prihvati taj mirovni predlog. Po toj formuli, Milošević nije morao da pristane na dva uslova zbog kojih je odbio predlog NATO-a u zamku Rambuje pred početak NATO bombardovanja Srbije i Kosova: prvo, Milošević neće morati da prihvati prisustvo NATO-a širom Jugoslavije, jer će Ujedinjene nacije voditi glavnu reč; drugo, neće biti unapred primoravan da prihvati rezultate referenduma o nezavisnosti Kosova koji će se održati za tri godine.
Ti uslovi, koji su bili znatno bolji od onih koje je Zapad ponudio Miloševiću samo tri meseca ranije, naveli su ga da prekine rat i povuče srpske snage sa Kosova. Kastenfelt je, dakle, zaslužan za uspeh kasnijih javnih pregovora za prestanak NATO kampanje bombardovanja. Uslovi koji su dogovoreni sa Miloševićem omogućili su SAD ne budu primorane na kopnenu invaziju na Jugoslaviju, koju je američki predsednik Bil Klinton želeo da izbegne. A još važnije, što se tiče Nemačke, pregovori su poštedeli Rusiju obaveze da se suprotstavlja kopnenom ratu protiv Jugoslavije, svog tradicionalnog saveznika na Balkanu. Nemačka, koja je uvek nastojala da igra ulogu posrednika između Istoka i Zapada, nije htela da se zatekne u sukobu između NATO-a i Rusije."

Jel' sad jasno?

jer u filmu Srebrenica se govori o tome kako su USA i ALIJA organizovali napustanje Srebrenice i prikazivanja "NAVODNOG" klanja muslimana od strane SRBA,takodje isti film dokumentuje nabavku,transport USA Vojnim avionima,planiranje itd. u koje su umesani od Arabskih emirata/donatori novca milijardim,USA koje igraju glavnu ulogu uz donatore kao nabavka oruzija,transport,zastita muslimana i kao krajnji cilj UNISTENJE SRBA/bombardovanje svih polozaja koje kontroliraju.

jer u filmu Srebrenica se govori o tome kako su USA i ALIJA organizovali napustanje Srebrenice i prikazivanja "NAVODNOG" klanja muslimana od strane SRBA,takodje isti film dokumentuje nabavku,transport USA Vojnim avionima,planiranje itd. u koje su umesani od Arabskih emirata/donatori novca milijardim,USA koje igraju glavnu ulogu uz donatore kao nabavka oruzija,transport,zastita muslimana i kao krajnji cilj UNISTENJE SRBA/bombardovanje svih polozaja koje kontroliraju.

Па сад, нећемо претеривати са причом о уништењу Срба али да је плаћено прављење муслиманске државе у 'срцу' Европе, јесте.

Mislim da bi svi trebalo prvo da pogledate ove dokumentarce i tek kasnije nastaviti sa pisanjem.U svakom slucaju ako je ovo vec prikazano u Norveskoj interesantna stvar za koga radi nasa Vlast-Vlada DEMOKRATE!???
Da li je na delu IZDAJA VLADE I POLITICARA SRBIJE protiv Srbskog naroda i nacionala i sta je izlaz odnosno sta bi trebalo kao kaznu za takve prekrsaje primenjivati.
prvi video:

pise se Srpskog naroda

Jednacenje suglasnika po zvucnosti, кaо vraBac-vraPca, EngleZ-engleSki....

pise se Srpskog naroda

Jednacenje suglasnika po zvucnosti, кaо vraBac-vraPca, EngleZ-engleSki....

И у савременом правопису се објашњава да је (Р) слово помоћни самогласник (вокал) поред основних А;Е;И;О;У. Као у речима: крв, срб, грб, итд. У речи србски треба изговарати вокално (Р) а не кратко као у речи кртица. Узмимо на пример дугачко (У) у речи лук (лук и стрела) и кратко (У) речи лук (лукац).
Корен се не може мењати само се наставци могу мењати. Ако се измени корен мења се и смисао.

...U svakom slucaju ako je ovo vec prikazano u Norveskoj interesantna stvar za koga radi nasa Vlast-Vlada DEMOKRATE!???
Da li je na delu IZDAJA VLADE I POLITICARA SRBIJE protiv Srbskog naroda i nacionala i sta je izlaz odnosno sta bi trebalo kao kaznu za takve prekrsaje primenjivati....

Pre nego što pogledam filmove treba da kažem da naše sve demokrate rade za strane i svoje lične interese. Za interes naroda Srbije ne čine gotovo ništa pozitivno.

Dakle, izdaja je prilično očigledna i jasnija je sve većem broju sužnjeva. U tom pravcu, da sam neko, pojačao bih odgovornost i kazne koje bi se primenjivale za sve ove bitange koje su se ređale na vlasti počev od 2000-e godine. Čak bih i bandere na Terazijama proglasio društvenim vlasništvom i uveo ih u kazneno-pokaznu upotrebu.

И у савременом правопису се објашњава да је (Р) слово помоћни самогласник (вокал) поред основних А;Е;И;О;У. Као у речима: крв, срб, грб, итд. У речи србски треба изговарати вокално (Р) а не кратко као у речи кртица. Узмимо на пример дугачко (У) у речи лук (лук и стрела) и кратко (У) речи лук (лукац).
Корен се не може мењати само се наставци могу мењати. Ако се измени корен мења се и смисао.

'Ajde?! A gde to pise da procitamo i mi neuki Srbi? :flert:

Sta cemo onda sa koBac-koPci, zdreBac-zdrePci, roB-roPstvo?

Sta cemo sa SrBin - SrPkinja?

Koren reci se ne moze dalje deliti, a daleko od toga da je izuzet iz jednacenja suglasnika po zvucnosti, a jos dalje od toga da sam koren reci moze nesto da znaci :lol:

Sta znaci srb samo po sebi? :dontunderstand:

Cakstovise, ne samo da koren reci nije izuzet iz jednacenja suglasnika po zvucnosti u srpskom jeziku, nego je to normalna pojava i u stranim jezicima, jer nije politicka izmisljotina, vec pravilo zasnovano na svakodnevnom govoru, na prirodnim pokretima govornih organa, koji nisu robotizovani, tako da ne mogu da prave prelaze iz zvucnog u bezvucnog, kako se kome cefne.

Jezik je stariji od pisma, tako da se pismo prilagodjava jeziku i recima, a ne reci i jezik pismu, a ponajmanje politici i kvazinacionalistickim kompleksima :roll:

Poslednja izmena:
Pre nego što pogledam filmove treba da kažem da naše sve demokrate rade za strane i svoje lične interese. Za interes naroda Srbije ne čine gotovo ništa pozitivno.

Dakle, izdaja je prilično očigledna i jasnija je sve većem broju sužnjeva. U tom pravcu, da sam neko, pojačao bih odgovornost i kazne koje bi se primenjivale za sve ove bitange koje su se ređale na vlasti počev od 2000-e godine. Čak bih i bandere na Terazijama proglasio društvenim vlasništvom i uveo ih u kazneno-pokaznu upotrebu.

Ti da ides na Terazije i da povedes Nenada Canka da se zajedno nazamcite, **** vas otac fasisticki

Jezik je stariji od pisma, tako da se pismo prilagodjava jeziku i recima, a ne reci i jezik pismu, a ponajmanje politici i kvazinacionalistickim kompleksima

Говор се преноси са генерације на генерацију и чува тајну дуже него папир који лако изгори или дрво које сатруне. Да поменем Лепенски вир, Винчу, Бањицу и остала археолошка налазишта која су повезана у винчанску културу, винчанским писмом, СРБИЦОМ.

Sta znaci srb samo po sebi?

СРБ је корен имена народа нашег Србског, Срби или Србљи, Србин, Србкиња, Србче, Србски, Србија.

Sta cemo sa SrBin - SrPkinja?

Одговорио сам ти, него реци ти мени зашто нас Енглези, Руси и нпр Словенци зову Serbs, Серби, једино ми сами себе зовемо другачије послеедњих сто и кусур година?

Cakstovise, ne samo da koren reci nije izuzet iz jednacenja suglasnika po zvucnosti u srpskom jeziku, nego je to normalna pojava i u stranim jezicima, jer nije politicka izmisljotina, vec pravilo zasnovano na svakodnevnom govoru, na prirodnim pokretima govornih organa, koji nisu robotizovani, tako da ne mogu da prave prelaze iz zvucnog u bezvucnog, kako se kome cefne.

:lol: Није ти пало на памет да се ником није 'ћефнуло' , него да има разлога зашто је наше Срб а не Срп?

ЈАЗУ (Југославенска Академија Знаности и Умјетности) која данас
не постоји под овим именом, основана је у Загребу 1866. г. уз новчани дар од 50.000 форинти бискупа Јосипа Штросмајера. Привремено укинута од усташких власти 12.07.1941. обновљена 1946-47. Поред низа издања из области историје и књижевности и др., већ од 1878. започиње Ђуро Даничић (срписта) рад на Рјечнику хрватског или српског језика, који је настављен у каснијим годинама комунистичке диктатуре и лажног братства (српова и кравата), а како се завршило видимо сада: размножио се на неке „нове“ језике.

945063_novine%20serbske%20print%20270.jpg

Poslednja izmena:
Говор се преноси са генерације на генерацију и чува тајну дуже него папир који лако изгори или дрво које сатруне. Да поменем Лепенски вир, Винчу, Бањицу и остала археолошка налазишта која су повезана у винчанску културу, винчанским писмом, СРБИЦОМ.

Molim te... ali MOLIM TE, nemoj srbicu...

Neki drugi moraju da krpe rupe u svom nacionalnom identitetu i alternativnoj istoriji, a mi, hvala Bogu, ne moramo.

Nema smisla kalemiti nacionalni identitet na nesto sto je nastalo u vreme kad jos nismo imali nacionalni identitet i sto je proizvod ko zna koje skupine naroda.

Narodi nisu ukorenjeni u zemlju.

Srbi nisu neko brdjansko pleme bez pedigrea da ih ovi ili oni pune laznim autohtonizmom.

Razumes... Nije srpska nacija od juce, pa da joj treba neko fantomsko pismo srbica po uzoru na bosancicu.

Pa red li je, majku mu, da se ugledate na Bosnjake i da se s njima utrkujete u mitomaniji?

СРБ је корен имена народа нашег Србског, Срби или Србљи, Србин, Србкиња, Србче, Србски, Србија.

Znam ja cega je srb koren, ali srb nema zasebno znacenje samo po sebi, a, samim tim, ne vidim kako bi mu jedna glasovna promena oduzela znacenje koje ni nema.

To srb je, vec koliko juce, bilo serb, pa ne vidim zasto bismo mi kao narod nesto bili uskraceni zbog toga...

Одговорио сам ти, него реци ти мени зашто нас Енглези, Руси и нпр Словенци зову Serbs, Серби, једино ми сами себе зовемо другачије послеедњих сто и кусур година?

Nisi mi odgovorio dok mi ne kazes:

Odakle ti to pravilo da se koren reci izuzima iz glasovnih promena?

Inace, mislim da je to vise novotarija na Zapadu da nas zovu ,,Serbi'', posto im se bilo usladilo da nas zovu ,,Servi'',

00762.jpg

a, ako se ne varam, i danas se ne ustrucavaju da pomenu da "Serb" vodi poreklo od "Servus".

http://www.google.com/search?hl=en&...e=UTF-8&tbo=u&tbs=bks:1&source=og&sa=N&tab=wp

:lol: Није ти пало на памет да се ником није 'ћефнуло' , него да има разлога зашто је наше Срб а не Срп?

Kao sto znas, mi smo i dan-danas Srbi, a ne Srpi sto samo pokazuje koliko je to srbovanje izmotavanje.

Ljudi moraju da shvate da je nas jezik daleko slozeniji i bogatiji nego sto bi njima to prijalo i da ne moze nesto da se menja, cim se ne razume, nego treba da se uci da bi moglo da se shvati.

ЈАЗУ (Југославенска Академија Знаности и Умјетности) која данас
не постоји под овим именом, основана је у Загребу 1866. г. уз новчани дар од 50.000 форинти бискупа Јосипа Штросмајера. Привремено укинута од усташких власти 12.07.1941. обновљена 1946-47. Поред низа издања из области историје и књижевности и др., већ од 1878. започиње Ђуро Даничић (срписта) рад на Рјечнику хрватског или српског језика, који је настављен у каснијим годинама комунистичке диктатуре и лажног братства (српова и кравата), а како се завршило видимо сада: размножио се на неке „нове“ језике.

945063_novine%20serbske%20print%20270.jpg

Dobro su mi poznati strahovi od srpova brace Srbova i slatko sam se ismejao jednom gospodinu iz Obraza koji je tamo krajem 90-ih pokusao da me uputi u finese konspiracisticke lingvistike :worth:

Pa kako, onda, ostavise ovo Srbi, sunce mu...

Mislim, ako su vec izboksovali da nas posrpe ovoliko, sto nas onda zvanicno ne preimenovase u Srbove :think:

Dakle, batalite vise da peglate forum ovakvim bljuvotinama i prestanite da zatucavate i sebe i druge.

Kao da vam Albanci pisu ovu uvrnutu nacionalistiku ideologiju.

Sta bi neko imao od toga da Srbe preimenuje u Srpe?

Sta se promenilo sto su Srbi danas Srbi, a ne Serbi?

Poslednja izmena:
Srbi nisu neko brdjansko pleme bez pedigrea da ih ovi ili oni pune laznim autohtonizmom.
Razumes... Nije srpska nacija od juce, pa da joj treba neko fantomsko pismo srbica po uzoru na bosancicu.
Pa red li je, majku mu, da se ugledate na Bosnjake i da se s njima utrkujete u mitomaniji?

У овом посту си сам себи контрадикторан.

Nisi mi odgovorio dok mi ne kazes:
Odakle ti to pravilo da se koren reci izuzima iz glasovnih promena?

Изведена именица је увек у вези са кореном а суфикс јој даје коначно значење. Основна школа.

Dobro su mi poznati strahovi od srpova brace Srbova i slatko sam se ismejao jednom gospodinu iz Obraza koji je tamo krajem 90-ih pokusao da me uputi u finese konspiracisticke lingvistike

Није страх него да се не заборави шта су српови покушали да ураде Србији. И дан данас покушавају, у неком другом облику.

Dakle, batalite vise da peglate forum ovakvim bljuvotinama i prestanite da zatucavate i sebe i druge.

Политичка и историјска ревизија су баш слатке стварчице, што би рекао Мингаћ. :lol: Пусти ти мене те приче...''хоћете да разједините народ поред спољног непријатеља''....итд. Шта, мало су Српи убијали и пљачкали Србе па је прошло 50-60 година и то се не важи? Неће да може. :)

Back