Doku Umarov preuzeo odgovornost za napad na Domodedovo

Mingo

Poznat
Banovan
Poruka
8.115
Boj na Kosovu je nesto sto je Turska ucinila jer je zeljela prosiriti Islam na Europu i da ima sto vise muslimana.Srbi su mogli da se predaju a ne da ratuju.nego odlucili su se d aratuju i izgubili su bitku.Mislim da je pravo Turske bilo da prosiri Islam na Balkansko podrucje i na Europu i meni je veoma zao sto nije pao Bec.Danak u Krvi je bilo kolektivno zbrinjavanje djece koja su bila siromasna i nisu imali za skolovanje tako da ih je Turska sklovala i Islamizirala.Mislim da je to dozvoljeno i da se islam moze siriti.

Mingo

Poznat
Banovan
Poruka
8.115
Smesan si :) Onda je moje legitinmo pravo da prvi predzmem korak i proteram sve muslimane iz Srbije kako se ne bi istorija ponovila...

Ne mozes preudzimati takve akcije jer historija je ucinila da su se granice definirale i da nema vise ratova za osvajanje teritorija.Ne mozes se sada nositi prema muslimanima kao sto su se Turci odnosili tada u 14 vijeku jer drugacija je bila situacija tada a drugacija je sada.Mislim da morate priznati realnost da ima muslimana u Srbiji i da muslimani moraju imati sva prava koja trebaju imati vjerske manjine.Mislim da takodjer moramo imati puno Dzamija i da se u njima klanjamo.

markons82

Elita
Poruka
19.545
Ne mozes preudzimati takve akcije jer historija je ucinila da su se granice definirale i da nema vise ratova za osvajanje teritorija.Ne mozes se sada nositi prema muslimanima kao sto su se Turci odnosili tada u 14 vijeku jer drugacija je bila situacija tada a drugacija je sada.Mislim da morate priznati realnost da ima muslimana u Srbiji i da muslimani moraju imati sva prava koja trebaju imati vjerske manjine.Mislim da takodjer moramo imati puno Dzamija i da se u njima klanjamo.

Stani, ti si za nasilno sirenje Islama a kada se radi o glavi muslimana onda ne podrzavas? Ta ostrica ima dva kraja, i onaj ko se hvata maca od njega i umre. Niko nece da menja granice, naprotiv to nije ni namera. Al ako muslimani imaju zelju nasilno da prosire religiju onda to treba saseci pre nego sto odmakne kontroli.

'Clint'

Iskusan
Poruka
5.642
Turci su raskrstili sa svojom prosloscu i oni su dokazali da nije bilo genocida nad Armenima i uostalom za vrijeme vladavine Osmanske Imperije Krscanske drzave su se otcjepile i osamostalile od Osmanske Imperije i mislim da sa tim Turci nemaju nista.Sto se tice Armena odmah se moglo nadzirati da je to bila laz i da se nije desio genocid jer Turci su ubijali samo vojnike Armene koji su se borili protiv Turaka.Nece Turska ni prema kome klecati i moliti narode za oprostaj jer nema za sta da kleci jedino prema Allahu Uzvisenom.

Kad i kako su dokazali da nije bilo genocida?kako te nije sramota idiote jedan,spaljivali su ih zive,izgladnjivali,masovno ubijali,od novorodjencadi do staraca....ali kontam se da je to radjeno u ime alaha,pa je onda sasvim ok...

Mingo

Poznat
Banovan
Poruka
8.115
Stani, ti si za nasilno sirenje Islama a kada se radi o glavi muslimana onda ne podrzavas? Ta ostrica ima dva kraja, i onaj ko se hvata maca od njega i umre. Niko nece da menja granice, naprotiv to nije ni namera. Al ako muslimani imaju zelju nasilno da prosire religiju onda to treba saseci pre nego sto odmakne kontroli.

Nisam za nasilno sirenje Islama nego sam za misiju mira i za sirenje Islama putem mira ali morate priznati da muslimani Kavkaza imaju pravo da se otcjepe jer su pretrpjeli od Rusije genocid i to se ne moze zaboraviti.Ne moze na primjer jedan narod zivjeti sa Rusima ako je jedan narod dozivio agresiju i pokolj od strane Rusa.Zato sam za nezavisni Kavkaz i za otcjepljivanje najmanje jedne republike Cecenije a mogle bi se i ostale republike otcjepiti ako bude bilo sudjeno.Rusi su pocinili pokolj i zato ne smiju imati Ceceniju jer Cecenija treba da se otcjepi i to mora priznati zvanicna Moskva kao sto je priznao Omar al Bashir iz Sudana juzni Sudan.To nije nasilno sirenje Islama jer muslimana ima puno u Rusiji tako da i oni trebaju lijepo zivjeti ali ovdje se radi o Ceceniji koja je mnogo propatila od Rusa.

markons82

Elita
Poruka
19.545
Pa samo pre par min si tvrdio da je OK rativima siriti religiju...
]Boj na Kosovu je nesto sto je Turska ucinila jer je zeljela prosiriti Islam na Europu i da ima sto vise muslimana.Srbi su mogli da se predaju a ne da ratuju.nego odlucili su se d aratuju i izgubili su bitku.Mislim da je pravo Turske bilo da prosiri Islam na Balkansko podrucje i na Europu i meni je veoma zao sto nije pao Bec.Danak u Krvi je bilo kolektivno zbrinjavanje djece koja su bila siromasna i nisu imali za skolovanje tako da ih je Turska sklovala i Islamizirala.Mislim da je to dozvoljeno i da se islam moze siriti.[/B]

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
Moraju svi shvatiti da kavkaz mora dobiti drzavu i da Cecenija, Dagestan, Ingusetija, kabardino-Balkaria i Cerkesija moraju dobiti nezavisnost i mora se stvoriti Kavkazki Emirat.Narod muslimanski nece odustati od borbe protiv Ruskog neprijatelja i oni ce i dalje teziti k tome da nanesu neprijatelju gubitke i da skrenu paznju svijeta na problem na Kavkazu.

222px-Chechnya_topographic_map-fr.svg.png

Mapa Cecenije

Ма... добићете ви ЕМИРАТ - али по дупету...

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
Rekao sam u vrijeme koje se desio Boj na Kosovu.Tada su se vjere sirile osvajanjima i u tome nema niceg loseg.To je dokaz da se Ratko Mladic prevario i da je drzao u sebi mrznju prema muslimanima i mislio je da moze da se osvjeti jednom Srebrenicom.

Па и сада покушавате ОСВАЈАЊИМА ПУТЕМ ТЕРОРИЗМА... али Баћушка НЕЋЕ ИМАТИ МИЛОСТИ ЗА ТЕРОРИСТЕ - уосталом, видећеш и сам, ускоро.

Mingo

Poznat
Banovan
Poruka
8.115
Ovo sto traze muslimani Kavkaza je legitimno pravo na otcjepljenje od drzave Rusije jer Rusija je pocinila zlocin u Ceceniji.Zato muslimani zele da se otcjepe od Rusije jer ne zele zivjeti sa Rusima u istoj drzavi.Ovakve stvari kao aerodrom Domodedov se mogu desiti na nekom drugom kraju Rusije ali Rusija mora shvatiti da ne moze drzati pod okupacijom Kavkaz jer Kavkaz je dio Islamske teritorije i Rusija mora priznati poraz jer druga opcija je nepoznata.Putin je obecao da ce krenuti u ofanzivu protiv muslimana Kavkaza i vjerujem da su se muslimani dobro sklonili i da cekaju napada Ruskih snaga.Ali morate znati da Ruisija ne moze da se izbori sa zeljom naroda i sa voljom naroda za slobodu tako da Ruski vojnici nece moci nista uraditi i oni ce upadati u zamku.To morate da shvatite da je Kavkaz bio dio islamskog Halifata jos u vrijeme Omer i Osmana r.a. i da je tom prilikom islam prosiren.

Mingo

Poznat
Banovan
Poruka
8.115
Russian-regions.png

Mapa Ruske Federacije

Mislim da Rusija nece moci da se ponasa kao zadnji put prema Cecenima jer muslimani Kavkaza su sada jaci i slozni i voljni da pobijede.Mnogi Rusi ce ostaviti svoja tijela na Kavkazu i vjerujem da ce se Rusija opametiti.Mislim da ove slike Groznog su razlog zbog cega muslimani Kavkaza traze nezavisnost i otcjepljenje jer to je jedini razlog sto su Rusi ratovali okrutno i pobili puno muslimana.Zato Rusija mora priznati taj zlocin i mora priznati Ceceniju kao nezavisnu drzavu jer jedino rjsenje za to je da se cecenija otcjepi i da muslimani nastave mirno sizvjeti u Rusiji a cecenija da ide svojim putem.Inace mozete vidjeti na ovoj mapi puno lijepih predjela i mozete vidjeti da je Cecenija i ostale Kavkazke republike u stvari republike u sklopu Ruske Federacije i da one normalno imaju pravo na svoje otcjepljenje na osnovu narodnog samoopredijeljenja.

Poslednja izmena:

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
Ovo sto traze muslimani Kavkaza je legitimno pravo na otcjepljenje od drzave Rusije jer Rusija je pocinila zlocin u Ceceniji.Zato muslimani zele da se otcjepe od Rusije jer ne zele zivjeti sa Rusima u istoj drzavi.Ovakve stvari kao aerodrom Domodedov se mogu desiti na nekom drugom kraju Rusije ali Rusija mora shvatiti da ne moze drzati pod okupacijom Kavkaz jer Kavkaz je dio Islamske teritorije i Rusija mora priznati poraz jer druga opcija je nepoznata.Putin je obecao da ce krenuti u ofanzivu protiv muslimana Kavkaza i vjerujem da su se muslimani dobro sklonili i da cekaju napada Ruskih snaga.Ali morate znati da Ruisija ne moze da se izbori sa zeljom naroda i sa voljom naroda za slobodu tako da Ruski vojnici nece moci nista uraditi i oni ce upadati u zamku.To morate da shvatite da je Kavkaz bio dio islamskog Halifata jos u vrijeme Omer i Osmana r.a. i da je tom prilikom islam prosiren.

Јесте, "БИО ДИО" - АЛИ САДА ВИШЕ НИЈЕ-.......... И ТАЧКА!!!!!!!!!!!
А ви морате да схватите ДА СЕ ЏИХАДОМ И ВЕРСКИМ ТЕРОРИЗМОМ НЕ ДОБИЈА ДРЖАВА, НИТИ СЕ МОЖЕ ВРАТИТИ ТОЧАК ИСТОРИЈЕ У НЕКИ ХАЛИФАТ, *ЕБО ТЕ КАЛИФАТ...- И ТО ЋЕ РУСИ ДА ВАМ ОБЈАСНЕ КАДА БУДУ ПРЕШЛИ ПРЕКО ВАС КАО ПАРНИМ ВАЉКОМ...:rtfm: