Doktorka odbila da primi dete pod teškom temperaturom

Са друге стране пацијент може да буде овакав или онакав али лекар је дужан да се придржава лекарске етике,а не да са људима бришу патос.

Ни пацијент нема право да са лекарима брише патос, да их против њихове воље снима и извргава руглу.
Уосталом овакво понашање ове примитивне пацијенткиње која се дохватила мобилног телефона, говори све најгоре управо о њој.
Видели смо бахату, безобразну, примитивну особу, склону насиљу и сад се таква једна шуша представља као жртва! :dash:

Ни пацијент нема право да са лекарима брише патос, да их против њихове воље снима и извргава руглу.
Уосталом овакво понашање ове примитивне пацијенткиње која се дохватила мобилног телефона, говори све најгоре управо о њој.
Видели смо бахату, безобразну, примитивну особу, склону насиљу и сад се таква једна шуша представља као жртва! :dash:

moj otac je trebao da operiše bruh, hirurg je tražio 200 evra...hteo sam da prijavim...ali je moj otac bio protiv toga...rekao je, znaš da je taj bio već suspendovan sa posla, pa ga vraćali...nema svrhe da se to prijavi...odveo sam mog oca u vojnu bolnicu i platio operaciju, sve regularno

najsmešnije od svega, da je bar 25% Srba, još uvek zaluđeno miloševićem, šešeljom i vučićem

Najžalosnije od svega. :sad2:

- - - - - - - - - -

Gledaj u Sunce i postani vegan, pa nećeš ni da budeš pacijent.

Vala nije primitivnija od ministra zdravlja koji je javno iznosio nečije dijagnoze, kao njegov kolega Gebels u Hitlerovoj Nemačkoj.

Poslednja izmena:
У вршењу дужности према болеснику неће на мене утицати никакви обзири, вера, националност, раса, политичка или класна припадност.

Апсолутно ћу поштовати људски живот од самог почетка.

И под претњом нећу попустити да се искористе моја медицинска знања, супротна законима хуманости.

Ово обећавам свечано, слободно позивајући се на своју част.

- - - - - - - - - -

pravilno je i jedno i drugo,red reči je potpuno ne bitan,lupeta ko po običaju i troluje

Ја само покушавам лепо да пишем.

Doktorka odbila da primi dete pod teškom temperaturom ovo je tema a u emisiji slucaj bahatih doktorki koje su odbile da pregledaju dete(imaju dodirnih tačaka).

- - - - - - - - - -

У вршењу дужности према болеснику неће на мене утицати никакви обзири, вера, националност, раса, политичка или класна припадност.-Ovo nije ispoštovanu i tu je problem.

Malopre si rekao neke a sada na većinu. Prvi iskaz pobija drugi i obrnuto.

- - - - - - - - - -

Doktorka odbila da primi dete pod teškom temperaturom ovo je tema a u emisiji slucaj bahatih doktorki koje su odbile da pregledaju dete(imaju dodirnih tačaka).

- - - - - - - - - -

У вршењу дужности према болеснику неће на мене утицати никакви обзири, вера, националност, раса, политичка или класна припадност.-Ovo nije ispoštovanu i tu je problem.

Ne zanima me ta emisija. Nije tema o tome.

Opet nestaju samo moji postovi. Ne kontam zbog čega je ovaj diskutant bolji od mene i zašto se njegov spam ne briše, već samo moji odgovori. Nije u redu.

У вршењу дужности према болеснику неће на мене утицати никакви обзири, вера, националност, раса, политичка или класна припадност.

Апсолутно ћу поштовати људски живот од самог почетка.

И под претњом нећу попустити да се искористе моја медицинска знања, супротна законима хуманости.

Ово обећавам свечано, слободно позивајући се на своју част.

- - - - - - - - - -

Ја само покушавам лепо да пишем.

Vidim umeš da prepišeš Hipokratovu zakletvu, i to ogromnim slovima.

:klap:

Pokušavaj (bezuspešno).

- - - - - - - - - -

Sramota je nositi beli mantil i piti alkohol na poslu mislim na neke medicinske sestre,doktorice.

Ne neke, nego većina.

- - - - - - - - - -

Nije,ali izgleda da nema nikakvu kontrolu.

Šta nije? Ko i kakvu kon trolu? Niđe veze.

Back