doktori u Svedskoj

• Začetnik teme Začetnik teme zi_zu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zi_zu

Početnik
Poruka
9
Zanima me da li neko zna kako je tamo za dobiti posao,posto ja uskoro zavrsavam da li je moguce dobiti specijalizaciju tamo,sta mi je sve potrebno....kakav je zivot tamo,kolike su plate,da li vredi pokusavati,i da li imate neki drugi predlog???

Ne znam kako bi prosao u Svedskoj, ali imam drugi predlog- Nemacka. Oni imaju manjak lekara, koliko sam ja shvatila.
Moja sestra je otisla na specijalizaciju tamo. Licno je slala CV u bolnice i dobila je specijalizaciju u jednoj ocnoj bolnici blizu Berlina. Trajalo je sredjivanje papira par meseci, dok je to trajalo nije imala platu, ali je imala stan u sklopu bolnice i normalno je radila, primala pacijente...
Sad je dobila radnu dozvolu, super je placena. Bas je zadovoljna.
Neke njene kolege su otisle u Svedsku, isli su na kurs jezika par meseci. Ali to ti ne znaci da ti pricam, jer su oni drzavljani EU...

Ne znam kako bi prosao u Svedskoj, ali imam drugi predlog- Nemacka. Oni imaju manjak lekara, koliko sam ja shvatila.
Moja sestra je otisla na specijalizaciju tamo. Licno je slala CV u bolnice i dobila je specijalizaciju u jednoj ocnoj bolnici blizu Berlina. Trajalo je sredjivanje papira par meseci, dok je to trajalo nije imala platu, ali je imala stan u sklopu bolnice i normalno je radila, primala pacijente...
Sad je dobila radnu dozvolu, super je placena. Bas je zadovoljna.
Neke njene kolege su otisle u Svedsku, isli su na kurs jezika par meseci. Ali to ti ne znaci da ti pricam, jer su oni drzavljani EU...

a na koje adrese je slala CV, mislim kako je dosla do tih adresA?

Back