Doktorat

Muvalo Macanović podučava svoje krstarovske drugarice:

- Ako se je.beš, onda se je.beš. Nema filozofiranja. Muškarca moraš da fasciniraš, što nije teško. Njemu je mozak u mudima. Ako ne uspeš - ništa si. Džaba ti fakultet Borčice, ako si loša u krevetu. Džaba ti lepota Hani. Džaba dobro skuvan ručak, Kojice. Pusti ručak, mešaj ti nešto drugo Gazdarice. Osnovno je dobro mešanje, Helena. U seksu je glavna gu.zica, draga moja Iv. Žena je dobra u krevetu ako je njome aktivna. Nema uspeha dok se gu.zica ne oznoji, je l' tako Plavoguza? Svaki put kad se tuca, žena mora da se zalaže ko Tanasko Rajić na topu u boju na Ljubiću, jesi l' razumela Šizika? Ništa manje od toga, Beki.

Ma koliko ti bilo neprijatno kad u mučkom... pardon, muškom notesu vidiš svoje ime pod slovom K a niti se zoveš niti prezivaš na to slovo, znaj - na dobrom si putu. Ne duri se i ne briši lice. Muškarac obožava da ženi koju vodi pod K svrši u facu. Tačno je da tada izgledaš glupo, malo jadno i uniženo ali nema veze; umesto da te tako potčini, muškarac postaje tvoj zavisnik i ubrzo potpada pod tvoju vlast. Inače, kakav jogurt i krastavac, kakva crna mleka i pšenične klice, od sperme nema ništa bolje za ženski ten.

I svakog muškarca donekle uvaži. Nikad se ne zna koji će od njih da izvuče pitona dugačkog dvaespet santimetara, niti se zna koji je toliko lud da baci svu dedovinu na tvoj pupak. Sa svakim muškarcem se u krevetu ponašaj kao da ti je prvi i poslednji u životu. I svakog pre i posle seksa tretiraj kao lakeja, i svakog u seksu tretiraj kao kralja. Naravno, posle jebanja nema kajanja, to je opštepoznato.

Eto ti sad :)

Bas mi je zanimljivo kako vecina zena misli da nema sta novo da se nauci... ili misli da je prica bezveze (verovatno zbog onih miliona/kamiona/aviona na pocetku). A ja nisam postavila temu zbog hvatanja (bogatih) frajera na seks, ni kao predlog da zaboravite na svoje formalno obazovanje... nego mi se ucinilo zanimljivo da i za vodjenje ljubavi postoji specijalizacija koja je manje vise teorijske prirode... i zato sto to usavrsavanje pomaze da se osecamo bolje i takoreci dobijemo vise iz cele stvari... al' kad niste studiozne po prirodi :lol: cast retkim izuzecima...

e gledala sam par puta kako to izgleda (bas sam studiozno pristupila pitanju :mrgreen:) cijena prava sitnica, oko 250 evra za vikend.
pocetak je trazenje g-tacke. svaka ucesnica kursa ima ogledalo i lezeci na podu, gleda delove tela koje inace tesko da moze da uoci (zavisi doduse od savitljivosti)
onda tako lezeci i dalje na nekim asurama pocinje da trazi svoju g-tacku prsticima, dok profesor daje instrukcije - levo, levo...jos malo iznad... e tu! :) bilo mi je donekle simpaticno, zene su imale oko 40 i vise godina, retko koja oko 30, a bas mladih (do 25) nije ni bilo.
isla bih ako mi se svide profesori, ako ima prakticne nastave - tu bih gledala i sa kim pa kako se to praktikuje i sta oni nude za te pare, pa da li dovode profesionalce/ke - inace da bubam teoriju sa nekim osterlim zigoloom, ne bih. a ne bih ni da ucim tehnike orala na profesoru za 250 evra za vikend :lol:
kurs koji me interesuje: mmm, duh budoara (opcija sa perverzijama) i tehnike geisha za pocetak :)

e gledala sam par puta kako to izgleda (bas sam studiozno pristupila pitanju :mrgreen:) cijena prava sitnica, oko 250 evra za vikend.
pocetak je trazenje g-tacke. svaka ucesnica kursa ima ogledalo i lezeci na podu, gleda delove tela koje inace tesko da moze da uoci (zavisi doduse od savitljivosti)
onda tako lezeci i dalje na nekim asurama pocinje da trazi svoju g-tacku prsticima, dok profesor daje instrukcije - levo, levo...jos malo iznad... e tu! :) bilo mi je donekle simpaticno, zene su imale oko 40 i vise godina, retko koja oko 30, a bas mladih (do 25) nije ni bilo.
isla bih ako mi se svide profesori, ako ima prakticne nastave - tu bih gledala i sa kim pa kako se to praktikuje i sta oni nude za te pare, pa da li dovode profesionalce/ke - inace da bubam teoriju sa nekim osterlim zigoloom, ne bih. a ne bih ni da ucim tehnike orala na profesoru za 250 evra za vikend :lol:
kurs koji me interesuje: mmm, duh budoara (opcija sa perverzijama) i tehnike geisha za pocetak :)
ahahah:rotf::rotf::rotf: koja fora em mu popusis em mu ostavis 250€:hahaha::hahaha::hahaha:
mojra carice

:rotf: :rotf:

Ovo o cemu sam ja citala uopste nije ukljucivalo muskarce-profesore, nego zene-profesionalke, a recimo u nastavi oralnog seksa su se koristili neki oblikom pogodni predmeti.
Duh budoara (opcija sa preverzijama) zvuci fantasticno :)

znam da je u amsterdamu najpoznatija prijateljica noci drzala kurs felacija, bas tog vikenda kad sam bila tamo...ne mogoh da nadjem adresu...
:)

Inace, talenat treba da se skoluje...a sve zene su talentovane.

Kad žena ima rasan talenat i dobru dušu, to joj se vidi u rečenici.

:klap:

A šta njihovi muževi posle, kad vide diplomu - kao, naučila si kako da me upecaš; pa počne da razmišlja da li se on stvarno zaljubio, il' ga je ona začarala; i da li ona njega stvarno voli, ili se ponaša naučeno

A šta njihovi muževi posle, kad vide diplomu - kao, naučila si kako da me upecaš; pa počne da razmišlja da li se on stvarno zaljubio, il' ga je ona začarala; i da li ona njega stvarno voli, ili se ponaša naučeno

pretpostavljam da zaista uspesne apsolventkinje nikada nemaju problem te vrste jer nikada na daju muzu priliku da dodje k sebi :mrgreen:

Na diplomi će stajati sledeći tekst:

Jer ja sam prva i poslednja
Ja sam obožavana i prezrena
Ja sam ku.rva i svetica
Ja sam supruga i devica
Ja sam majka i kćer
Ja sam naručje svoje majke
Ja sam jalova i imam bezbroj potomaka
Ja sam srećno udata i usedelica
Ja sam ona što donosi na svet i ona što nikad nije rađala
Ja sam supruga i supružnik
I ja sam čovek moj koji me je stvorio
Ja sam majka oca svoga
I on je moj odbačeni sin
Poštujte me uvek, svi
Jer ja sam sablažnjiva i veličanstvena.

Potpis :heart: i pečat :heart:

beaio2.png

Izvoli, ljubavi. :) :heart:

Opet sam citala zenske casopise: u Moskvi postoje skole za zavodnice, to jest za udavace - one sto hvataju likove sa avionima, naftom i dijamantima. Kursevi su o svemu - od toga kako muskarca treba pogledati, preko umeca lagane konverzacije, do seksualnih tehnika (razne metode treniranja vaginalnih misica) sa posebnim osvrtom na oralni seks.
E sad, ja ne znam da l' to postoji u Srbiji, ali nije ni bitno... da li bi ste vi pohadjale ovakav "univerzitet"? I ako je vas odgovor DA, sta bi ste tacno volele da naucite, i kakvu biste promenu u svom zivotu ocekivale nakon treninga? Ne mora celo skolovanje, moze samo poneki kurs :lol:
Ja bih isla, ako nije odvec skupo.

Forumašice bi trebalo da ovladaju podvučenim, mesto što frustriraju forumaše čeznući za palamarima natprosečnih dimenzija. ;)

el najbolje budu direktno primljene u bordel bez konkursa (:
pa ima i ovaj axe jet ako ste videli reklamu to je tako i zamishljeno.
ne znam nikad ne reci nikad samo je to malo hevi pa bih pre ishla na interaktivni internet kurs ali otkud znam trenutno sam paranoicna pa ne bih
pa imash jedan pokret vaginalnim misicem, sta jos tu ima.. brzo i sporo

inace kod nas znam da ima kao skola za devojcice da budu dame ali to nije kao da zavode nego ono kako da se ponasaju, valjda kako da jedu, da ne zvacu glasno... valjda tako neshto.. do 14 god.. ili je postojalo... u domu omladine.. mozhd abih pre to, ne znam

inace citala sam da su ti kursevi bili za spijunke tj neke zene koje su za spijunske svrhe zavodile razne tipove pa su morale prvo da prodju obuku, je l... he

Poslednja izmena:

Back