Doktor Metjua Perija priznao krivicu: Odgovoran je za smrt slavog glumca - preti mu 10 godina zatvora

Sensei

Master
Moderator
Poruka
79.831
Perijev lični asistent, Kenet Ivamasa, koji je priznao da je ubrizgao lek Periju, i navodni posrednik koji je rekao da je nabavio ketamin od Sange, već su se izjasnili krivima za optužbe s kojima su suočeni.

1727979697298.png

(Kurir)

Doktor Mark Čavez, jedan od lekara koji su optuženi da su glumcu Metjuu Periju davali prevelike količine ketamina, zbog čega se na kraju predozirao, priznao je krivicu na Okružnom sudu SAD u Los Anđelesu. Pri izricanju presude mogao bi da dobije i do 10 godina zatvora.

Još jedan lekar optužen u ovom slučaju, Salvador Plasencija, izjasnio se da nije kriv, kao i suoptužena Džesvin Sanga, poznata kao "kraljica ketamina".

Perijev lični asistent, Kenet Ivamasa, koji je priznao da je ubrizgao lek Periju, i navodni posrednik koji je rekao da je nabavio ketamin od Sange, već su se izjasnili krivima za optužbe s kojima su suočeni.

Ovo je malo dublji problem: Stalno ti utuvljuju u glavu da slušaš lekare i uzimaš šta ti prepišu jer ne možeš ti da znaš kad je on za to školovan

Meni psihijatri jesu najgadniji lekari, i krivi su mi za mnogo stvari, pre svega za tu alavost, i sto lazu porodice alkosa i narkosa.

Ali, u slucaju narkomanskih raspada, apsolutno nisu krivi za bilo koje predoziranje.

Da, formalno ce da ih kaznjavaju jer oni formalno udare svoj pecat na recepte.

Ali svaki narkoman je samo i iskljucivo sam kriv, za sve.

Ovo je malo dublji problem: Stalno ti utuvljuju u glavu da slušaš lekare i uzimaš šta ti prepišu jer ne možeš ti da znaš kad je on za to školovan
Ovo je tacno...za nase krajeve nemamo podatke, ali Ameri imaju za svoju drzavu - treci uzrok smrtnosti u USA je - lekarska intervencija !!!....treba li pojasnjavati - pogrešna ili neadekvatna...

Jok, verovaću Miroljubu Petroviću. :lol:
Ne shvataš poentu. Ti lekaru veruješ bez provere. Oslanjaš se na njegovo mišljenje i slušaš njegov savet. I nedajbože, opet možeš da završišp mrtav kao ovaj nesrećnik. Za MP se zna ko je i šta je i da ako ga i slušaš to raduiš kompletno na svoju odgovornost. Ako nešto zapne onda ga tužiš, a lekara ćeš malo sutra da tužiš (odnosno ima da rodiš mečku da dokažeš da nešto nije bilo kako treba)

Ne shvataš poentu. Ti lekaru veruješ bez provere. Oslanjaš se na njegovo mišljenje i slušaš njegov savet. I nedajbože, opet možeš da završišp mrtav kao ovaj nesrećnik. Za MP se zna ko je i šta je i da ako ga i slušaš to raduiš kompletno na svoju odgovornost. Ako nešto zapne onda ga tužiš, a lekara ćeš malo sutra da tužiš (odnosno ima da rodiš mečku da dokažeš da nešto nije bilo kako treba)
A autoserviseri su pa bolji?
Ti bi da ti od krša naprave novo?

A to što si ti skrljao nema veze - ne valja ovaj serviser, ne valja onaj, ma svi glupi za moj raspali auto od 20 godina...

Tako razmišlja svaki domaći pajser
Nebitno dal je autoservis dal dom zdravlja. :kafa:

A autoserviseri su pa bolji?
Ti bi da ti od krša naprave novo?

A to što si ti skrljao nema veze - ne valja ovaj serviserj, ne valja onaj, ma svi glupi za moj raspali auto od 20 godina.

Tako razmišlja svaki pajser
Vidim ja tu tvoju logiku i nije da je bez veze ali kad stvoriš kulturu da samo treba da slušaš doktora i sve će da bude u redu...

Vidim ja tu tvoju logiku i nije da je bez veze ali kad stvoriš kulturu da samo treba da slušaš doktora i sve će da bude u redu...
Ne brkaj američku farmakomafiju sa domaćim lekarima.

Evo ti primer, najbenigniji:
- primitivni likovi i likuše sa društvenog smera puni šefovskog egoizma za interese firme (a bez pravne odgovornosti jer to nije stav firme): "ma šta je to šećer 7-8, imaju ljudi i po 22 pa rade"
- doktorka: "bilo je pokušaja da pomere granicu sa 6.1 ali nisu umeli da objasne zašto stradaju bubrezi i srce ako je 7 ništa, koga ćeš da slušaš biraj ovo ti je doživotna bolest pa ili ćemo na vreme da preduzmemo mere ili slušaj neznalice, sam si rekao da su ti članovi porodice otišli sa 50 i nešto i sekli im noge i gubili vid, a kod mene baka sad će 80 povremeno insulin a više na tabletama"

Epilog: društvenjaci "čuli za onaj nedeljni lek, teško se nalazi, dobar a skup" a ovi što poslušali pametnu doktorku sa lako dostupnim lekom rasteretili bubrege i srce.

Farmakomafija naravno drži 7 jer znaju ono što društvenjaci sa ekonomskog ne uče ali imaju svoje beton mišljenje a ono što spada u njihov fah a ne urade kako treba e tu su krive okolnosti nikad oni u smislu da ne umeju da masteruju situejšn.

@Sensei

Tema - veterinarski lek a ne humani

Zloupotrebljava se da bi dobili heroinski efekat ali bez onako prebrze i fatalne zavisnosti.
Naravno svi opijati uništavaju bubrege, pankreas...
Kad zakažu izmučeni organi - "nije umro od droge nego od pankreasa", nije nego vadimo se loma...

Naša domaća krezuba sirotinja obožava rivotril sa alkoholim pa euforično sedne u kola sa prekidima u mozgu.

Back