Doktor Haus tvitom o Srbiji usijao mreže

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.818

Doktor Haus TVITOM O SRBIJI usijao mreže:​

Evo šta mu se dogodilo kada je prelazio GRANICU NAŠE ZEMLJE,​

pa je morao ODMAH da sa svima podeli...​

"Tako ti je to, kada si TOLIKO TALENTOVAN"​

Čuveni engleski glumac Džejms Hju Kalum Lori, najpoznatiji po ulozi doktora Hausa u istoimenoj seriji,
doživeo je brojne avanture, među kojima je i ona iz Srbije.
Objavom o tom iskustvu na X mreži privukao je interesovanje i svetskih medija.

Screenshot_181.png

Glumac Hju Lori ili dr Haus kako čuvenog glumca zovu nakon što je u istoimenoj seriji igrao glavnu ulogu,
nije samo talentovan za glumu, nego i za muziku, pa je 2014. godine sa svojom bluz grupom
"Koper botom bend“ nastupao u Beogradu. Lori sa ovim brendom oblazi svet, a koliko je popularan u Srbiji,
shvatio je i pre nego što je stigao u našu zemlju.

"Prešao sam preko granice Srbije, ali sam morao da se vratim sat vremena kasnije.
Carinik je zadržao moj pasoš da bi ga fotokopirao kao suvenir. Ludilo!“ -
napisao je tadašnjem na Tviteru.

Njegovu objavu preneo je i britanski "Daily mail", a glumac je ubrzo shvatio da je carinik njegov veliki obožavalac.
Tvit svetske zvezde pokrenuo je brojne komentare, među kojima je bio i sledeći:
"To ti sleduje kada si toliko talentovan!“.

Screenshot_179.png

Još malo o njemu:

Serija "Doktor Haus" Dejvida Šora i Pola Atanasija emitovala se od 2004. do 2012. godine.
Hju Lori igrao je ekscentričnog genija koji je u bolnici u Nju Džerziju rešavao slučajeve koje su ga druge bili
nedokučivi. Za tu ulogu dobio je dva Zlatna globusa i nekoliko nominacija za nagradu Emi.

Screenshot_180.png

Rođen je u Oksfordu, a odgajan kao prezbiterijanac, njegov otac bio je lekar, a zlatnu medalju na
Londonskoj olimpijadi 1948. u veslanju
. Majka je preminula kada je imao 29 godina.

I glumac se bavio veslanjem, a u njegovu čast, jedan od brodova koji se koriste na Selvinu je dobio
ime „Lori“. Član je Linderkluba, jednog od najstarijih veslačkih klubova na svetu...

Bolovao je od mononukleoze.
Bio u vezi sa glumicom Emom Tompson, ali je 1989. oženio Džo Grin sa kojom ima troje dece.

Ovog glumca, a i lik koji je glumio u seriji sam obožavala...

Imam odličnu priču iz reale sa glumce Hju Loriem.
Dakle, negde kod Vodica, (ili da nam prvo skuham kafu? :lol:) leži dr Haus na ležaljci i pijucka pivo. Prilazi mu Saša, dečko koji tu radi kao konobar, i dolazi naveče u 8 da odmori dušu. More, zalazak, pesak i mir.
Saša prilazi ležaljkama i vidi "Dr. Hausa".
Donese još koje pivo (broj nepoznat, marka takođe) i upita na tečnom engleskom može li da sedne, zauzeto?
Hju pomalo mrzovoljno kimnu glavom.
Ostatak večeri pili su pivo u potpuno tišini. Bez pitanja. Kad je Haus ustao da ide, zahvalio se Saši za najlepše veče u životu. Klimnuo glavom i rekao Hvala, vrlo lep razgovor.
Znači bez autograma i pitanja.

Imam odličnu priču iz reale sa glumce Hju Loriem.
Dakle, negde kod Vodica, (ili da nam prvo skuham kafu? :lol:) leži dr Haus na ležaljci i pijucka pivo. Prilazi mu Saša, dečko koji tu radi kao konobar, i dolazi naveče u 8 da odmori dušu. More, zalazak, pesak i mir.
Saša prilazi ležaljkama i vidi "Dr. Hausa".
Donese još koje pivo (broj nepoznat, marka takođe) i upita na tečnom engleskom može li da sedne, zauzeto?
Hju pomalo mrzovoljno kimnu glavom.
Ostatak večeri pili su pivo u potpuno tišini. Bez pitanja. Kad je Haus ustao da ide, zahvalio se Saši za najlepše veče u životu. Klimnuo glavom i rekao Hvala, vrlo lep razgovor.
Znači bez autograma i pitanja.
Veliko si srce što si podelila ovu diiiivnu priču sa nama...
Potpuno sam očarana obojicom...
:vzagrljaj: :heart2::heart2::heart2:

Back