Dr. House
Primećen član
- Poruka
- 918
streberi
a što se ti uzrujavaš?
ova država i društvo su dovoljno propali da su grandove pevaljke isl najmanji, ali namanji (nepostojeći) problem.
pride što ceo svet ima svoj grand robuje praznoj mas kulturi, konformizmu itd?
šta su molim te lejdi gaga, rijana, fifti sentovi isl?
možeš i ti sebe da nazivaš Teslom, misliš da će nekoga da briga?
pogotovo mi je smešno vatanje a tekstove turfo folka, kao jao besmisao jao užas... pa tu su bar tekstovi najjasniji i najsmisleniji.
Šta fali ludilu u klubu, lepljenju ko karijes na zubu, zlim barbikama...
Sramota da životom mladih upravljaju Ekrem, Karleuša, Nataša Bekvalac i Saša Popović.
A stavrno,, ništa čovek ne afektira na sebe, nema veze što nema državu, politički sistem, zakone, što varoši nemaju bioskope i domove kulture... a sve je to kriv Grand i Pink!
Sve se plašim da procvetali da ih nema
Ja mislim da od tinejdzera gleda 20% farmu a ovo ostalo kao sto je i Abell rekla to gledaju penzioneri koji su se smorili ne znaju vise sta da gledaju pa eto malo da budu u fazonu
A za te normalne stvari kao sto slusaju ne znam sta vi mislite da li su to: Justin Bieber, 50 Cent, Elitni Odredi, Cvija, Topalko, Slavica Cukteras, Plavi Orkestar???
Kao mali sam kao nesto gotivio Pink priznajem gledao sam Grand do 4 razreda slusao sam sve one gluposti, onda sam presao kao nesto na rep i hip hip nalozio sam se nenormalno do 8 razreda tu i tamo sam gledao VB ali Farmu i ne bas..
Onda sam shvatio da je to sve ispiranje mozga, da to nema nikakvu poentu, glupost, samo uzimaju narodu pare, da oni dobijaju 100.000e (to ide samo pobedniku, a jos para koje idu Pinku i Sasi Popovicu pff) iz naseg dzepa .. Moja baba salje one SMS-ove kao vidi ovog Topalka on je bas dobar on treba da pobedi, on je najvredniji :S smorio sam se.. Pola Srbije nema leba da jede a uzimaju nam pare za totalne gluposti.. ***** mi se vise od ljudi koji to gledaju i koji se svadjaju ko ce da pobedi, ko se kad kupa, ko nije pomuzao (kako se vec kaze) kravu , sve su to seljaci!! I oni koji to gledaju i oni koji su u Farmi!!!
Sad sam presao na Rock vise onaj stariji.. Ne palim Pink, sem kad je neki dobar filmali inace kad vidim Sasu Popovica kako bulji u mene onako skockan u odelu od 700e sve mi je jasno..
Dobro Facebook je vec druga prica njega mi ne dirajte![]()
ne bojte se, posle faze kada vas ovakvi tekstovi nerviraju dolazi jedna divna mirna faza u kajoj vas savrseno zabole ***** sta neka tamo satro pevaljka pod satrom peva
ovo drustvo je odavno otislo u tri lepe i nema mu spasa, tako da su svi trzaji uzaludni...
i meni je bilo gadno dok sam se nervirala oko toga, ova sledeca faza je mnogo gotivna![]()
Kako stavljas sve ovo u isti kos? Mislim plavi orkestar je super skroz...
Da, i ja sam u toj drugoj fazi. Cak se i veselim uz neke grand pesme kad izadjem u grad moram da priznam, ali privatno naravno da to ne slusam. Pre sam bio u fazonu: Ja sviram heavy metal, ne mogu ova sranja da slusam, mrs sve u 3 lepe
.
Naš narod i omladina je poznata po tome da konzumira sve što im se servira.
Vrhunac svega su reči pesme Ane Nikolić, na koju sam sasvim slučajno naišao menjajući kanale.
Pretragom na internetu, saznao sam da se pesma zove Zla barbika.
ISUSE!
Zlo mi je.
Hajde da gutamo Pink, Grand, turbo folk, Farmu, Facebook...
Naš jadan narod, napaćeni, ne zna za bolje, a možda nije za bolje.
Koje je vaše mišljenje?
Da li smo zaslužili otpad?
Ko sebe ima pravo da naziva estradnim umetnikom? Hellooooooooooooo, UMETNIK!
Sramota da životom mladih upravljaju Ekrem, Karleuša, Nataša Bekvalac i Saša Popović.