Quantcast

DOKLE VIŠE JUGOSLAVIJA?!

ILLUMINAT

Domaćin
Banovan
Poruka
3.025
Ne znam da li znate da Srpsko geografsko društvo još nije štampalo mape Srbije, te da deca u školama u Srbiji i dalje uče geografiju sa mapa Jugoslavije. Normalno je da deca u školama bilo gde u svetu uče geografiju svoje domovine sa mape svoje domovine i da sa ponosom kažu: „Ovo je moja domovina!” Deci u Srbiji ta mogućnost je uskraćena. I to namerno! Kako su samo jadni roditelji koji šalju svoju decu u takve škole. Još su jadnija ta deca koja nemaju pravo da gledaju u mapu svoje domovine. A mogu misliti kako su jadni učitelji i nastavnici koji im kažu – „Deco, ovo je naša domovina Srbija” – a prstom pokazuju na Jugoslaviju. I mogu misliti kako neko inteligentno dete prozbori: „Učiteljice, na mapi piše Jugoslavija.” A onda učiteljica kaže: „Marš kod direktora!” Ja sam rođen u Crnoj Gori, živim u Srbiji i volim Srbiju. Ali ne shvatam zašto toliko ljudi u Srbiji mrze svoju domovinu. Ovo sa mapama Jugoslavije je mizerno, jadno i bedno.
 

tacy

Aktivan član
Poruka
1.132
slavonija, krajnje si neozbiljan. Ovakvo ponašanje je bruka srpskog obrazovnog sistema, jad i beda školstva. Treba spaliti sve mape SFRJ, SRJ i SCG.

Nisam ubedjena da su reforme obrazovnog sistema uzele maha. Ovo sa mapama samo je dokaz da je pored suštine, koja nije ni osetila reforme, čak i forma ostala netaknuta.

Uostalom, ne bi verovao šta se još može naći po raznim institucijama za koje se misli da sprovode reforme. Prastari pravilnici, uredbe i što šta.

Ipak, ne treba paliti. Sve što nije aktuelno ide u arhivu. Kamo sreće da se ne koriste karte, već da svaka škola u odgovarajućim kabinetima ima savremena sredstva za prenošenje znanja novim pokolenjima.

Zaostali smo, gospodine, debelo smo zaostali...
 

gost 304860

Buduća legenda
Poruka
44.432
kolega iluminat ne da ste u pravu nego je to zaista simptomatichna pojava... dokle god oni koji se biraju kuglicama budu pitani za bilo sta od toga kojim papirom stranacki vrh mora da brise organ za misljenje do tog da idu na dedinje u tuzakaju jedni druge kod orlovih jajca tako nam bum bilo.... ima puno spavacha od po 70 i kusur u srbiji koji jos uvek vuku konce.... al ce neko da im pomrsi.
 

ILLUMINAT

Domaćin
Banovan
Poruka
3.025
Nisu Jugosloveni jedine budale u našoj zemlji. Vidite ovo:

Austrougarska desnica.gif


I ovakvih udruženja građana ima u Vojvodini. Budale se zalažu za maglu... ali neka dozvole deci da imaju domovinu.
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.