dokle ste spremni da idete....

gost 39034

Elita
Poruka
20.782
....da bi dobili posao?U nasim dnevnim novinama su se pojavila dva oglasa koja izgledaju nekako ovako:
1. Trazi se EDUKATOR, koji je dinamican frizer (?!?), sa talentom za poducavanje i smislom za organizaciju, naravno-zna engleski i francuski, vozi kola, a strast su mu tehnichki proizvodi (!!!!)
2. Trazi se "fashion buyng manager", ali da je umetnicki "visoko obrazovan", odlicno govori engleski i italijanski, poseduje preciznost, pouzdanost, fleksibilnost, pokazuje izuzetnu organizacionu sposobnost, snalazenje u atmosferi pritiska (znaci, drndace vas do besvesti), spremnost za prekovremeni rad (verovatno neplacen!)

Sta su trazili od vas da znate, radite i pokazete da bi vas zaposlili, i dokle ste spremni da idete da bi udovoljili zahtevima "poslodavaca bez granice"? Da li je pitanje vremena kada ce u Srbiji baba-seri traziti poznavanje Windows-a?
 
Meni je jedan od uslova bio da budem stambeno obezbedjena, jer "nema sanse da mi firma dodeli stan"?!? Miiiiislim, ko bi jos i pomislio da '99-te trazi stan od firme?A, radila sam svakave gluposti, i poslovne, i privatne prirode u pocetku, samo sto im psa nisam setala (mada bih u tome jos i uzivala:))
 

Back
Top