Dokle seze politicki diletantizam?

Dokle seze politicki diletantizam?

• do besvijesti

• do Drine

• malo preko Drine

• nema to kod nas, mi smo OK!

• ja nerazumijem pitanje

• kod nas ima samo "diletantska politika"

• a sto nijesi more oso na Cetinje pa pitoo?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

discovery

Početnik
Poruka
30
originalni link: http://pagesperso.laposte.net/srbadija/forum/viewtopic.php?t=81

CITAT:
----------

Ima boga..............
eto vidite siptari su celi da uzmu nesto sto je dosta srba izgubilo glava da bude nase a oni oce da uzmu to, e nisu uspjeli uzetu srpsku zemlju...
evo vec 600 god srbi se tuku protiv turaka i jos nisu izgublili.... pa sta te balije u Republiki Srpsko hoce??? oni oce da zabrane srbima sta da rade..ahahahahah prje ce oni slusati sta ih RATKO kaze .... evo cujo sam prije par dana na TV da je neki njihov general rekao "Nato Je Spasijo Srbe U Bosni"... pa mamu mu ja njegovi da nije nata bilo nebi bijo ni jedan musliman u Republiki Srpskoj....
a vi USTASE dobili ste rat ali sa va je pomogo cjeli svjet.... i zapamtite da srbi nikad nece zaboraviti cija je krajina.... i JA se kunem u boga da ce te platiti.... Braco Srbi Vrati te se u redove svoje vidicemo KRIVAC za sve ko je... SA VJEROM U BOGA , SLOBODA ILI SMRT.... ZIVELA NAM KRALJEVINA SRBIJA

--------------------
KRAJ CITATA.

Другим речима овај "дискавери" стално проналази рупу на саксији... а мож' да 'бидне' да пронађе да тип кога цитира у сврху исмејавања због граматичких грешака - има "паламар" до колена... :razz: :razz: :razz:

Back