Dokle cemo trpeti nakaznu vlast, koja dize cene goriva, dok Bugari PROTESTIRAJU

Esad Dzudo

Poznat
Banovan
Poruka
7.093
AUTORSKA TEMA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Bugari protestiraju danas, zbog cena goriva podignutih.. Ja tam imam tvrtku, i znam da je cena NAJJEFTINIJA, ispod 1,2 eura/lit.

Kod nas je 1.45 eura i raste. Bugari, Rumunji, Grci, Albanci, SVI PROTESTIRAJU, osim "junackih" Srba.....

Mi smo pokunjena raja, ubijena u pojam, zaplasena tiranijom sekte na vlasti S N S a i njenog sefa AV.....Okazite se kada cemo se dici....

Sta to znaci,"nakazna vlast".! Pa ova vlast je izbrana na legalnim Parlamentarnim Izborima. Vlast koja je na Izborima izvojevala pobedu,nikak ne moze biti
nakazna,kako je to u naslovu ovoga Foruma,naznaceno.Preporucio bih svim ucesnicima ovoga casnog Foruma,da nikakve etikete ne daju nikom,pre nego sto se
podrobno upoznaju,sa materijom o kojoj zele da pisu.!!!

Narod koji trpi, trpi zauvek, do poslednjeg. I uvek ce trpeti. Ja spadeam u one sto nece da trpe, pa smo se dali bezati daleko odavde, jer se zajedno sa ovima trpeti ne moze, a ni promeniti bilo sta, jer se uvek pitaju samo oni koji bi da trpe. Svi mi koji smo digli ruke, probali smo da promenimo, ali smo uvek bili apsolutna manjina. I tako stoje stvari. Hoces u Srbiji da ostanes, spremi se da trpis! Ko god da dodje posle ovih, trpece se i on.

Back