ДОКЛЕ ЋЕМО ТРПЕТИ МАРГИНАЛЦЕ ИЗ тзв.НВО СЕКТОРА???

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.177
Zabraniti prodaju majica sa natpisom "Jači od režima"

Beta | 30. 04. 2011. - 12:52h
cat_icn_more.png
18:21h | Komentara: 39

Nevladina organizacija "Inicijativa 33" zatražila je hitnu zabranu prodaje majica sa likom huligana koji baca kamen i natpisom "Jači od režima".

58853.jpg

- Sam naziv majice "Jači od režima" i kamenica u ruci huligana su jasan znak za šta se zalaže ova desničarska organizacija i zbog svega navedenog zahtevamo od pravosudnih organa da zabrane prodaju i nošenje ove majice" - ističe se u saopštenju "Inicijativa 33". Kako je saopšteno, majica se može naći u slobodnoj prodaji na sajtu organizacije Srpskog narodnog pokreta Naši 1389, kao i na štandu u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

************************************************************************************************

Просто невероватно ДО КОЈЕ МЕРЕ ДИКТАТОРСКА ВЛАСТ ЗАЈЕДНО СА МЕДИЈИМА промовише разноразне дебилчине под шифром "НВО". Треба знати да је за оснивање некакве НВО која ће се накачити на буџет Србије потребно:

Kako bi neka organizacija bila osnovana potrebno je da ima najmanje 3 osnivača, s tim što najmanje jedan od osnivača mora imati prebivalište, odnosno sedište na teritoriji Republike Srbije.

Значи довољно је да се скупе 3 будале, да региструју НВО и да почну да шаљу разноразна САОПШТЕЊА и ЗАХТЕВЕ ЦЕЛОКУПНОЈ СРБИЈИ. Докле, бре са оваквим онанисањем и иживљавањем. КО СУ ОВИ ЉУДИ??? КОГА ОНИ ПРЕДСТАВЉАЈУ??? ДоклеН, ће пропала власт и медији ДА СТАЛНО ПОТУРАЈУ ОВАКВЕ ИДИОТЛУКЕ.

Питам се ШТА КОГА БРИГА ШТА ЋУ ЈА ДА НОСИМ НА МОЈОЈ МАЈИЦИ??? Ко су ти људи КОЈИ ПОТХРАЊУЈУ ОВАКВО ЛУДИЛО??? Ова тзв."иницијатива 33" такође је тражила и ЗАБРАНУ ПРОДАЈЕ МАЈИЦЕ СА ЛИКОМ РАТКА МЛАДИЋА...

Покушао сам да пронађем КО ЈЕ ОСНИВАЧ НВО "ИНИЦИЈАТИВА 33" - али нигде нема тих података???

:dash::dash::dash:

Zabraniti prodaju majica sa natpisom "Jači od režima"

Beta | 30. 04. 2011. - 12:52h
cat_icn_more.png
18:21h | Komentara: 39

Nevladina organizacija "Inicijativa 33" zatražila je hitnu zabranu prodaje majica sa likom huligana koji baca kamen i natpisom "Jači od režima".

58853.jpg

- Sam naziv majice "Jači od režima" i kamenica u ruci huligana su jasan znak za šta se zalaže ova desničarska organizacija i zbog svega navedenog zahtevamo od pravosudnih organa da zabrane prodaju i nošenje ove majice" - ističe se u saopštenju "Inicijativa 33". Kako je saopšteno, majica se može naći u slobodnoj prodaji na sajtu organizacije Srpskog narodnog pokreta Naši 1389, kao i na štandu u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

************************************************************************************************

Просто невероватно ДО КОЈЕ МЕРЕ ДИКТАТОРСКА ВЛАСТ ЗАЈЕДНО СА МЕДИЈИМА промовише разноразне дебилчине под шифром "НВО". Треба знати да је за оснивање некакве НВО која ће се накачити на буџет Србије потребно:

Kako bi neka organizacija bila osnovana potrebno je da ima najmanje 3 osnivača, s tim što najmanje jedan od osnivača mora imati prebivalište, odnosno sedište na teritoriji Republike Srbije.

Значи довољно је да се скупе 3 будале, да региструју НВО и да почну да шаљу разноразна САОПШТЕЊА и ЗАХТЕВЕ ЦЕЛОКУПНОЈ СРБИЈИ. Докле, бре са оваквим онанисањем и иживљавањем. КО СУ ОВИ ЉУДИ??? КОГА ОНИ ПРЕДСТАВЉАЈУ??? ДоклеН, ће пропала власт и медији ДА СТАЛНО ПОТУРАЈУ ОВАКВЕ ИДИОТЛУКЕ.

Питам се ШТА КОГА БРИГА ШТА ЋУ ЈА ДА НОСИМ НА МОЈОЈ МАЈИЦИ??? Ко су ти људи КОЈИ ПОТХРАЊУЈУ ОВАКВО ЛУДИЛО??? Ова тзв."иницијатива 33" такође је тражила и ЗАБРАНУ ПРОДАЈЕ МАЈИЦЕ СА ЛИКОМ РАТКА МЛАДИЋА...

Покушао сам да пронађем КО ЈЕ ОСНИВАЧ НВО "ИНИЦИЈАТИВА 33" - али нигде нема тих података???

:dash::dash::dash:
Dragi eremito,
meni se slogan "jači od režima" jako dopada, samo što je besmisleno da ga na majicama nose isti oni koji bi nakon rušenja režima uspostavljali jednako us ran režim.

I malo mi smešno ovo što si napisao da postavljaju zahteve celoj srbiji.
Ta šačica budala iz snp naši nisu cela srbija.

Al slogan je odličan, nema šta.

(nisam sigurna dal se na majici vidi lice ovoga što baca kamen, il se radi o maskiranom osvetniku? Mislim, ipak, da je kod dotične grupacije skrivanje obraza pravilo)

Poslednja izmena:
Dragi eremito,
meni se slogan "jači od režima" jako dopada, samo što je besmisleno da ga na majicama nose isti oni koji bi nakon rušenja režima uspostavljali jednako us ran režim.

I malo mi smešno ovo što si napisao da postavljaju zahteve celoj srbiji.
Ta šačica budala iz snp naši nisu cela srbija.

Al slogan je odličan, nema šta.

(nisam sigurna dal se na majici vidi lice ovoga što baca kamen, il se radi o maskiranom osvetniku? Mislim, ipak, da je kod dotične grupacije skrivanje obraza pravilo)

Могла си бар да прочиташ тему пре него што је коментаришеш. Јер сви знамо ко су СНП НАШИ 1389 - али нико не зна ко су НВО "ИНИЦИЈАТИВА 33" а управо они испостављају Србији своје "захтеве"!!!

нико не зна ко су НВО "ИНИЦИЈАТИВА 33"

Виш како се крију, к'о змија ноге, али чланове треба тражити међу постојећим НВО активистима: Миљенко Дерета, Весна Ракић Водинелић, Борка Павићевић, Војин Димитријевић......

gugl kaze da je ta nvo imala vise takvih ispada

npr glas javnosti 20.12.2010
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/...-2010/traze-zabranu-prodaje-mladicevih-figura
Traže zabranu prodaje Mladićevih figura

BEOGRAD - Nevladina organizacija (NVO) "Inicijativa 33" zatražila je od državnih organa da zabrane prodaju figura s likom haškog begunca Ratka Mladića na tezgama na beogradskoj pijaci Zeleni venac, kao i preko internet sajta desničarske organizacije "SNP Naši 1389".

oni mu dodju kao neka dezurna babasera

Мито, шта је иницијатива 33?

јесу то неке лезбејке или који напредни сегмент друштва је у питању

Браво - једини који си поставио право питање! Па у томе и јесте штос ШТО НИГДЕ, АЛИ НИГДЕ НЕ МОГУ ДА ПРОНАЂЕМ НИ КО СУ "ИНИЦИЈАТИВА 33" НИ ГДЕ СУ А НИ ДА ЛИ СУ УОПШТЕ РЕГИСТРОВАНИ - али чињеница је да су њихово "саопштење" ОБЈАВИЛИ СВИ МЕДИЈИ...:dash::dash::dash:

Виш како се крију, к'о змија ноге, али чланове треба тражити међу постојећим НВО активистима: Миљенко Дерета, Весна Ракић Водинелић, Борка Павићевић, Војин Димитријевић......

Али пази - медији ОБЈАВЉУЈУ САОПШТЕЊЕ - али НИКО НЕ ОБЈАВЉУЈЕ КО ЈЕ ПОТПИСНИК ТИХ САОПШТЕЊА... јадно... а иначе верујем да се неки од наведених смрадова крије иза ових имена ...

ne smeta njima kamen u ruci, toga se oni ne boje

njima smeta kratka i jasna dijagnoza krivca za devastaciju srbije - rezim

kada se rezim ogoli i izlozi javnosti, onda ce sam da se urusi, a svi nvo ce da idu na politicki otpad, gde im je odavno mesto

Нашао сам податак ДА ЈЕ У СРБИЈИ ПОСТОЈИ ПРЕКО 30 000 РАЗНИХ НВО........ :dash::dash::dash:

Браво - једини који си поставио право питање! Па у томе и јесте штос ШТО НИГДЕ, АЛИ НИГДЕ НЕ МОГУ ДА ПРОНАЂЕМ НИ КО СУ "ИНИЦИЈАТИВА 33" НИ ГДЕ СУ А НИ ДА ЛИ СУ УОПШТЕ РЕГИСТРОВАНИ - али чињеница је да су њихово "саопштење" ОБЈАВИЛИ СВИ МЕДИЈИ...:dash::dash::dash:

и ја сам нашао пар њихових комуникеа, један где траже забрану свих десних организација, један где траже робију за оне са Младићем на мајици, једну где проглашавају неког мужеложника из Тадићевог режима за "понос Србије" итд

нигде немају презентацију, што је доста неуобичајено за ту врсту инсеката... нити име неког портпарола

то је изгледа сам Тадић који овде себе позива да уради ово или оно... хаха Србијо, јадна ли си

Али пази - медији ОБЈАВЉУЈУ САОПШТЕЊЕ - али НИКО НЕ ОБЈАВЉУЈЕ КО ЈЕ ПОТПИСНИК ТИХ САОПШТЕЊА... јадно... а иначе верујем да се неки од наведених смрадова крије иза ових имена ...

Тридесетак, до највише 50 имена се врти у целом НВО сектору, који се бави политичком подршком режиму, али јадно је колико се стиде да нигде не можеш да нађеш ко чини ту и ту НВО.

Back