Докле ће Србија "регрутовати" Србе издајнике?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
20.103
Да кренем од ове бивше министарке за омладину и спорт у Влади Републике Србије, Снежане Самарџић-Марковић. Када погледамо њену биографију,


Рођена је 10. марта 1966. године у Београду.

Дипломирала је на Филолошком факултету у Београду, на катедри за југословенску и светску књижевност.

Од 2005. до 2007. године била је помоћник министра за политику одбране у Министарству одбране, надлежна за стратегијско планирање, међународну војну сарадњу, верификациони центар, и копредседавајућа Групи Србија-НАТО за реформу одбране.

250px-Sne%C5%BEana_Samard%C5%BEi%C4%87_Markovi%C4%87.jpg

У Министарству спољних послова од 2001. до 2005. године радила је у Сектору билатерале као заменик директора Дирекције за суседне земље, затим као заменик шефа мисије и саветник у амбасади Србије и Црне Горе у Ослу, и саветник у Дирекцији за Европу.

Течно говори и пише енглески и норвешки језик и има пасивно знање руског језика.

Удата је и има двоје деце.

не можемо, а да не поставимо нека питања о њој, КО је она и шта је радила у Србији све ово време од 2000. па на овамо?


Од фебруара ове године, након подношења оставке министра омладине и спорта РС, поменута се налази у Стразбуру, где је генерални директор Директората за демократију Савета Европе.

Колико се сећам, она није имала неких запажених резултата на овој последњој функцији, у Цветковићевој влади, да би баш била због тога заангажована у Стразбуру. Ако мало боље погледамо на којим местима је она раније била заангажована ( помоћник министра за политику одбране у Министарству одбране) можда ће нам бити све јасније.

Докле ће Србија у својим недрима гајити овакве Србе? За мене је она чист пример класичног издајника сопственог народа и земље.


Па питање за све "Докле ће Србија "регрутовати" Србе издајнике?" и да ли смо сви ми остали криви што овакво "регрутовање" мирно проматрамо и ништа по том питању не радимо :?:

.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top