Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 63.596
Hej sacuvajte mrznju za kasnije, treba da ratujemo za nekih 6 godina ili malo vise...Kao i vi nas.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej sacuvajte mrznju za kasnije, treba da ratujemo za nekih 6 godina ili malo vise...Kao i vi nas.
Dosta je bilo ratova na ovim prostorima. Nikad više. Zašto da ratujemo? Imamo svoje države, trebaju se razvijati, a ne ratovati. I nas i vas ima sve manje, sad da još ratujemo. Zašto? Zbog čega?Hej sacuvajte mrznju za kasnije, treba da ratujemo za nekih 6 godina ili malo vise...
A jel vi to koristite?Pa kakve to sad ima veze? Ne kužim? Što bi trebalo da se hotel Dubrovnik sruši ili što, prenese u Srbiju? Ne kužim što hoćeš reći?
Pojma nemam, tako se pravi scenario sa zapada, a svi su na balkanu poslusni...tako da ce biti toga, nece da omane...Dosta je bilo ratova na ovim prostorima. Nikad više. Zašto da ratujemo? Imamo svoje države, trebaju se razvijati, a ne ratovati. I nas i vas ima sve manje, sad da još ratujemo. Zašto? Zbog čega?
Nema ulica sa imenima srpskih pisaca i znanstvenika po Hrvatskoj, bar koliko ja znam. A što će nam? Pa imamo naše pisce i znanstvenike, ne trebaju nam vaši.Zapravo tema je na mestu, ima
li ulica srpskih pisaca, naucnika itd po HR?
Kao sto ima po Vojvodini koliko hoces tzv hrvatskih od kojih se mnogi nisu tako ninosecali ni iznjasnjavali no nebitno?
Recimo Vojisavljevici su drzali juznu Dalmaciju dok je Nemanjici nisu prodali Dubrovniku, ima li ulica tih srpskih vladara?
Ima li po Durbovniku ulica Srba? S obzirom da se po orezimenima tesko koze reci da nisi u Srbiji
To su manje vise bili zajednicki. Ja nadjoh Jovana Jovanovica Zmaja ima ukicu u nekom mestu u SlavonijiNema ulica sa imenima srpskih pisaca i znanstvenika po Hrvatskoj, bar koliko ja znam. A što će nam? Pa imamo naše pisce i znanstvenike, ne trebaju nam vaši.
Što jel koristimo? Tko to vi?A jel vi to koristite?
slazem se da te ulice treba da lete i da je to jos zasotavstina titoisticke bande.- kant-autorska-
Jutros u 5:30 je pala malko preterano jaka kišica u Zagrebu. Također, vjeyar je puhao pa je bilo pušovito.
Na raskrsnici Avenije Dubrovnik i Ulice SR Nemačke jutros oko 7:30 srušilo se stablo na prolaznika.
Stabla su padala u zagrebačkom naselju Špansko,
A sad zamislite sledeći scenarij...
Ljeteli su balvani po beogradskom ulicama: Dalmatinska, Sarajska, Makedonska, Rada Končara...
I onda mi se @dulesrbenda i @kapetanmark čude i ljute što sam protiv Dudu Dudu Ganguline ideje za spomenik Draži o trošak ljubitelja partizanštine.
Ladno se niko od stanara ovih i još mnogih "bratstveno jedinstvenih" ulica ne bune?
A ne može i Draža i Dalmatinska i Djeneral i Sarajska i Mihailović i Makedonska...
Ko piletu sise...
Ko četnik Dane Guza
Iskreno se nadam da do toga neće doći. Dosta mi je bio onaj 1991-1995. Ne treba mi to više. A ni mojoj djeci.Pojma nemam, tako se pravi scenario sa zapada, a svi su na balkanu poslusni...tako da ce biti toga, nece da omane...
Stvarno ne vidim razlog, ali ce ga naci vec...
Da, u pravu si, ima nešto po istočnoj Slavoniji, gdje žive Srbi većinom. Eto ima ulica Arsenija Černojevića, Milutina Milankovića... Možda ima još negdje gdje su Srbi većina, ne znam. Ali mislim da po većim gradovima nema.To su manje vise bili zajednicki. Ja nadjoh Jovana Jovanovica Zmaja ima ukicu u nekom mestu u Slavoniji
I cus sta ce nam, a blizi ti je Gete ili neki nebitan Francuz?
Zar ima negde gde su srbi vecina....kuku kako se to desilo?Da, u pravu si, ima nešto po istočnoj Slavoniji, gdje žive Srbi većinom. Eto ima ulica Arsenija Černojevića, Milutina Milankovića... Možda ima još negdje gdje su Srbi većina, ne znam. Ali mislim da po većim gradovima nema.
A Goethe je ipak poznat u svijetu.
U mom kvartu se ulice zovu po hrvatskim piscima i pjesnicima.
што добар онаЈ ФИЛМ...Бандерас и Сталоне..снајпери..Pazi kad ga ceka 9 meseci sa spremnim snajperom, koliko vredi taj posao...
Da se veoma retko pojavljuje ispred svoje kuće, očigledno je vrlo dobro znao i snajperista i dugo ga je vrebao sa obližnjeg brda, a kada se Lješković konačno pojavio na terasi ispalio je hitac. Precizni metak, ispaljen sa 500 metara, pogodio ga je direktno u srce.
Eto jedan za ime ulice u Cetinju....
Assassinsшто добар онаЈ ФИЛМ...Бандерас и Сталоне..снајпери..
Како се беше зове тај Филм?
Ama ne može, ne dam, neću, nisam, nemoj, nemamU moje vreme ovo nije bilo,gradilo se i izgradilo i nastao Bulevar Srbija usred Skoplja
Pogledajte prilog 1617381
ulica SR Nemačke?Nema ulica sa imenima srpskih pisaca i znanstvenika po Hrvatskoj, bar koliko ja znam. A što će nam? Pa imamo naše pisce i znanstvenike, ne trebaju nam vaši.
Nemamo. Imamo samo Ulicu Savezne Republike Njemačke.ulica SR Nemačke?
A jel imate i DDR Nemačku?
Jel ste postavili tepih?Nemamo. Imamo samo Ulicu Savezne Republike Njemačke.