Dokle će Srbija da glumi "jugoslovenstvo"?

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
81.384
- kant-autorska-

Jutros u 5:30 je pala malko preterano jaka kišica u Zagrebu. Također, vjeyar je puhao pa je bilo pušovito.

Na raskrsnici Avenije Dubrovnik i Ulice SR Nemačke jutros oko 7:30 srušilo se stablo na prolaznika.
Stabla su padala u zagrebačkom naselju Špansko,

A sad zamislite sledeći scenarij...

Ljeteli su balvani po beogradskom ulicama: Dalmatinska, Sarajska, Makedonska, Rada Končara...

I onda mi se @dulesrbenda i @kapetanmark čude i ljute što sam protiv Dudu Dudu Ganguline ideje za spomenik Draži o trošak ljubitelja partizanštine.
Ladno se niko od stanara ovih i još mnogih "bratstveno jedinstvenih" ulica ne bune?
A ne može i Draža i Dalmatinska i Djeneral i Sarajska i Mihailović i Makedonska...
Ko piletu sise...
Ko četnik Dane Guza :heart:

Deca koja sad rastu rastu bez trunke morala, sa puno mentalnih poremecaja i idealno su tkivo da se stvori novo patolosko drustvo....ima da ubijaju koga stignu i da ne trepnu...

Da se kladimo u 20 marke...

Njima malo fali da u nedovoljno osudjenom Velji nevolji vide idola...
rat na prostorima bivse jugoslavije su pokrenulii vodila deca koja su rasla uz branka kockicu, i filmova o bratstvu i jedinstvu nasih naroda i narodnosti

- kant-autorska-

Jutros u 5:30 je pala malko preterano jaka kišica u Zagrebu. Također, vjeyar je puhao pa je bilo pušovito.

Na raskrsnici Avenije Dubrovnik i Ulice SR Nemačke jutros oko 7:30 srušilo se stablo na prolaznika.

Ljeteli su balvani po beogradskom ulicama: Dalmatinska, Sarajska, Makedonska, Rada Končara...

I onda mi se @dulesrbenda i @kapetanmark čude i ljute što sam protiv Dudu Dudu Ganguline ideje za spomenik Draži o trošak ljubitelja partizanštine.
Ladno se niko od stanara ovih i još mnogih "bratstveno jedinstvenih" ulica ne bune?
A ne može i Draža i Dalmatinska i Djeneral i Sarajska i Mihailović i Makedonska...
Ko piletu sise...
Još se držite vi titini pijoniri!

rat na prostorima bivse jugoslavije su pokrenulii vodila deca koja su rasla uz branka kockicu, i filmova o bratstvu i jedinstvu nasih naroda i narodnosti
Nije....nisu ni videli branka kockicu ...
Druga deca su gledala branka kockicu , a ne ona koja su zapustena i koja su pokretala lokalne sukobe na nagovor raznih politicara i kriminalaca..

Dakle lazes i okreces istinu....

To sto u isto vreme jeste bilo onih koji su gledali branka kockicu i zeleli da se pobune, jer su bili progradjanski opredeljeni i bili maksimalno blokirani , zastraseni i naredjeno im od strane roditelja koji su oguglali u svom seljastvu i praziluku pa kasnije u partijskom poslusnistvu , to je opet drugacija istina od one koju si izrekao..

Masovno je bilo sukobljavanje mladih i njihovih oceva i porodica u to vreme...
Masovno....
Ginulo se od ruke oca , a bilo je i mnogo emotivnih ucena, tipa otac bije majku jer ti si ga tako vaspitala pic...ti materina...

Zenska deca su bila podeljena na kucni inventar i velike sponzoruse koje zele sve od zivota....da su prve u selu...
To nije upadalo u politicke sukobe pa zene mozemo i ignorisati u tim previranjima tih dana..gledale ne gledale kockicu , one su gledale svoja posla naredbe i interese...

- kant-autorska-

Ko piletu sise...
Kakve ima veze kiša u Zagrebu s nekakvom nepostojećom jugoslavenštinom u Srbiji? 🤔
Kako si to samo uspio tako "inteligentno" povezati? 🤔

Kakve ima veze kiša u Zagrebu s nekakvom nepostojećom jugoslavenštinom u Srbiji? 🤔
Kako si to samo uspio tako "inteligentno" povezati? 🤔
Jel se sad ustaje?
Gde si bio u 5:30?

Bila je to usporedba novokomponovanih HR ulica sa nepromenjenim imenima ulica u BG
Koliko je moguće da u Dalmaciji osvane "beogradska"?
Jelde bi se masovno iseljavali?

- kant-autorska-

Ko piletu sise...

Ja znam da će ovo zvučati možda poprilično surovo, ali dok biološki ne odumiru ljudi koji se sećaju Titove Jugoslavije.

Back