strawbbery_city
Iskusan
- Poruka
- 6.582
dokle cete da tolerisete MAJMUNA BANACANINA I MAJMUNA CRNOGORCA

Poslednja izmena:
ma nema to veze decko sa banacanima,vec sa pojedincemА шта то хвали Банаћанима вредни људи раде да би градови могли а једу хлеб а не асвалт.
Због тога, и још по нечега,dokle cete da tolirisete MAJMUNA BANACANINA I MAJMUNA CRNOGORCA![]()
Шта је ставоре у реду ????А то је у реду онда .
stvarno nema smisla,majmun crnogorac na svakoj temi vredja,ovaj majmun babacanin njega vise smatram pacijentom neke ustanove zdravstveneЗбог тога, и још по нечега,
оде bgdalibor ...
Скоро 6500 постова ...
Нисмо се слагали по многим питањима, али је био коректан ...
Дошли дивљи, отерали питоме !!!
Onda je u redu da ga ebedu...Шта је ставоре у реду ????
Ставора ???Onda je u redu da ga ebedu...![]()
Где је бре отишао и зашто!?Због тога, и још по нечега,
оде bgdalibor ...
Скоро 6500 постова ...
Нисмо се слагали по многим питањима, али је био коректан ...
Дошли дивљи, отерали питоме !!!
Imao je temu o tome, ali mu je izbrisana, ako se ne varam.Где је бре отишао и зашто!?![]()
Мисли да те не прозива због тога, него због "тракторијаде"!!!E cu majmun crnogorac ga vrijedja!!!
Ljudi da vas pita ovi majmun iz Crne Gore nesto!!!!!
Da li je uvreda rec da je jagodinac goranac kad mi je to jednom prilikom i sam priznao???![]()
pusi ***** crnogorac,***** ti mater siptarskuМисли да те не прозива због тога, него због "тракторијаде"!!!
Ne bre!!! Znam 100%, vec je cvilio kod moderatora i albanskog bloka...Мисли да те не прозива због тога, него због "тракторијаде"!!!
Којих "коријена" ???Ne bre!!! Znam 100%, vec je cvilio kod moderatora i albanskog bloka...
srami se covjek svojih korijena...
otiso na more u dubrovnikГде је бре отишао и зашто!?![]()
pazi ovako,ti si pacijent neke zdravstvene ustanove,to je svakom jasno...do sada si imao 1000 nikova tako da tvoje laprdanje ne dotice me bas nesto ali ovu majmuncinu crnogorca ima da napusavam svakog dana jer uvrede necu da trpimAuuu bralac, evo predlažem sebe za sledećeg banovanog. Da skinemo jagodi kamen sa srca![]()
aj važipazi ovako,ti si pacijent neke zdravstvene ustanove,to je svakom jasno...
vazi.......aj važi![]()
jagodinac je Goranac rodom iz Prizrena ali se sada stidi svog porijekla... Dosla neka luda vremena!!!Којих "коријена" ???
Чег се паметан стиди, тим се луд поноси ...
Вазда сте се уз јаче привијали, скуте и ноге љубили ...
Чиме да се поноси ??????