Zivimo nekoliko godina kod njegovih.Sva maltretiranja njegove majke sam izdrzala.Na kraju nije htela ni da prica sa mnom,za vencanje sam se pola sata spremala - tek je tada otisla u sobu.Ma uzas.Proplakala......On mi je obecao: nacicu ja stan i ti ces tada doci (otisla sam u drugi grad),a sada kako je tesko naci ga on menja pricu: sedi kuci i zovi oglase,proci ce ti vreme,a sa njom ne treba ni da pricas....
Alo bre????????Dokle bre?Zar ne treba on da se malo zamisli????
Ajde pomagajte,sta da radim?Da teram inat i kazem: ma obecao si i ja u tu kucu vise nikada ili da po obicaju popustim i skenjam se?Gde cu ja po osam sati dok on radi?Ide zima........UH VEC VIDIM RAZVOD!
volela bih da umem da ti kazem STA da radis
ali ne umem!
mogu samo da ti kazem STA SAM JA URADILA!
radila sam i hranila porodicu (I nju u tom hipi plemenu) pristajala da zivimo zajedno nekoliko godina...jer nisam imala kad da mislim o tome...
ja sam jedina u kuci radila i imala bebu (placala sam dve siterke za to vreme jer sam radila dvokratno) u medjuvremenu sam renovirala stan od 120 kvadrata (ne pitaj me koliko je to letovanja na kamarici para) sredjivala prostor u pokusaju da sve ipak lici na mene i MOJU porodicu i da mi dete raste u zdravoj sredini i okruzenju...
i kad sam sve to sredila (citaj platila) probudila sam se shvativsi da ONA ima istu frizuru kao ja, da nosi moj nakit po kuci kada nisam tu i daa pokusava da lici na mene da mi se zavlaci u intimu i odnose sa muzem....
uzela sam jednu putnu torbu spakovala par sitnica pokupila dete javila se muzu i rekla da mi odlazimo!!! iz tog tudjeg stana iz zajednice koja nije moj zivot i moj izbor...
on je posao za nama....tada sam shvatila da sam najbogatija zena na svetu! imam kapital koji ne devalvira..
a kvadrati spanskih plocica, prohromirana tehnika u kuhinji i novi namestaj i zidovi...mogu slobodno i da izgore sada....
bilo je teskih reci i prljavog vesa posle toga
ali znaj da je uvek bolji UZASAN KRAJ od UZASA BEZ KRAJA!!!!
mi smo srecna porodica, imamo probleme kao i svi drugi ljudi, ali su sada nasi problemi SAMO NASI!!! Ja ne mislim da sam muza stavila na test, ja sam prosto morala da svoju porodicu sacuvam, a to je bio jedini nacin!