Доказивање...

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
Жене, шта ви мислите, да ли очекујете да ваш момак буде константно весео, некако успешан и да увек код њега постоји нешто ново и занимљиво или се задовољавате неким уобичајеним, нормалнијим стварима и може се рећи да са момком имате однос сличан као са другом/братом само што има секса?

Да ли вам други тип везе, без неких "сензација" временом досади и учини вам се монотоном везом??

ne, ali nije bash atmosfera da ti sve napisem
mislim da je bolje 2, takav je valjda zivot s nekim

sta ti je pa taj 1. to ne postoji...? pa svakog provalis posle nekog vremena

neka valjda ta veza ok pocne nekom normalnijom strascu pa se svede na zdravo 2

Nekad zanimljiv i drag, nekad nadrndan i nepodnošljiv. Bilo bi nenormalno očekivati da je neko neprekidno onakav kako mi želimo.
Inače ljudi ni sami sebe ne upoznaju potpuno pa ne mogu ni druge tako lako. Nečija ličnost ima mnogo više slojeva nego što smo spremni da upoznajemo.
Negde usput počinjemo partnera da gledamo kao nešto što se podrazumeva i tu prestaje svaka radoznalost. Smorimo sami sebe a ne neko nas.

ma enma ovde vishe nikog osim nas duhova :aha:

e sad pretp. da se svi ostali vatreno kreshu i to uzajamno i obnavaljju se i podmladjuju dok mozda neki ovde su tugaljivi
kako je onda vama

meni ljudi ne treba radoznalost tako da i to je do vas, ne bojte se, dosadni ste i vi.

Жене, шта ви мислите, да ли очекујете да ваш момак буде константно весео, некако успешан и да увек код њега постоји нешто ново и занимљиво или се задовољавате неким уобичајеним, нормалнијим стварима и може се рећи да са момком имате однос сличан као са другом/братом само што има секса?

Да ли вам други тип везе, без неких "сензација" временом досади и учини вам се монотоном везом??

Ne valja ti postavka.

Pre svega, niko ne treba da očekuje (niti valjda očekuje) od partnera da postane cirkuski klovn, ili da unosi ne znam kakve vatromete u život. Oni koji imaju takva očekivanja verovatno su narcisoidni isprazni dosadnjakovići, koji bi hteli da im neko unese malo akcije u život, a nesposobni su da istu sami sebi stvore.

Sa druge strane, ako je on sasvim normalan - što znači nekad radostan, nekad namrgođen, nekad ćutljiv, nekad hiperaktivan, nekad sasvim običan, to ne implicira da će veza dosaditi ili zapasti u monotoniju.

Ljudi ulaze u veze kada žele da približe svoje svetove na svim ravnima - mentalnoj, emotivnoj i seksualnoj. Na još višem stepenu ljudi grade svoj zajednički svet, ne odričući se pri tom ni u kom slučaju svojih sopstvenih. A to je moguće samo ako smo iskreni i ako ne očekujemo da partner popunjava naše praznine, obogaćuje naše isprazne živote i daje smisao tamo gde ga mi ne vidimo - to moramo sami.

Gluposti. Ako ni sama ne mogu biti takva - a ne mogu!!
Ne mogu to ocekivati ni od njega,
Ne treba mi niko da me animira. Zivot nije igra, decko.

a sta ja da radim nit sam konstantno veseo niti mogu neki kolotecinski odnos :sad2:

Ne valja ti postavka.

Pre svega, niko ne treba da očekuje (niti valjda očekuje) od partnera da postane cirkuski klovn, ili da unosi ne znam kakve vatromete u život. Oni koji imaju takva očekivanja verovatno su narcisoidni isprazni dosadnjakovići, koji bi hteli da im neko unese malo akcije u život, a nesposobni su da istu sami sebi stvore.

Sa druge strane, ako je on sasvim normalan - što znači nekad radostan, nekad namrgođen, nekad ćutljiv, nekad hiperaktivan, nekad sasvim običan, to ne implicira da će veza dosaditi ili zapasti u monotoniju.

Ljudi ulaze u veze kada žele da približe svoje svetove na svim ravnima - mentalnoj, emotivnoj i seksualnoj. Na još višem stepenu ljudi grade svoj zajednički svet, ne odričući se pri tom ni u kom slučaju svojih sopstvenih. A to je moguće samo ako smo iskreni i ako ne očekujemo da partner popunjava naše praznine, obogaćuje naše isprazne živote i daje smisao tamo gde ga mi ne vidimo - to moramo sami.

Sto bi se moglo shvatiti i kao raditi na sebi da bi bili prihvaceni od strane partnera, da bi bili atraktivni, zanimljivi, da bi odnos bio sadrzajan i stabilan, sto u krajnjoj liniji znaci da moramo predstavljati neku senzaciju za partnera kako bi ga zadrzali, a to je taj lik i pitao...

Ocekujem da me uvek iznova inspirise (sta cu takav mi horoskop)...ne mora uvek da bude veseo uopste, niti toliko konstantno uspesan, samo da nije monotono i sve ce biti ok...
pozeljno je da mi momak/ljubavnik bude i iskren prijatelj jer to upotpunjava odnos...svako drugacije dozivljava upravo to sto ti kazes "senzacije"...

je be s ga sad
ako ne ocekujes iznenadjenja zivot ti se svodina
na nasla rupa zakrpu svadba sitna deca kredit tv uvece i sex u opadanju od 6 puta nedeljno do 6 puta kvartalno
ako ocekujes iznenadjenja ispada da zivis u fanatiziji nametnutoj zapadnom industrijom
cvece vecere svingere i slicno
pa tu budi pametan

meni ne smeta samo mi smetaju neki detalji :(
ali da su detalji drugaciji veza ne bi bila ovakva
inace volim tu donekle predvidivost i sto je sve na malom prostoru, ajd mozda i ne volim ali mi uliva sigurnost
ali nesto drugo... valjda sve ima svoju cenu
jedino da sam valjda sama bolja ili neshto
zao mi je sto ne mogu da biram ali nije to za mene sama sam birala

Back