pop80
Poznat
- Poruka
- 9.053
Bog se ne predstavlja brtVideo? Cuo? Pretstavio ti se kao Bog?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Bog se ne predstavlja brtVideo? Cuo? Pretstavio ti se kao Bog?
kako znaš da će ti se na Severnom Polu smrznuti jajca ako nisi bio tamo? Bog nije čovek jbt da dođe i kaže: Dobar dan Pope ja sa Bog, možemo da se upoznamo?Pa kako znas da je bog ako se ne predstavi ?
slepom nemaNema dokaza za postojanje boga. Gubite vreme.
sve sto covek ne moze objasniti niti upravljati time, pripisuje Bogu. Tako je i vatra od Boga iako je covek danas moze zapaliti i ugasiti kada to pozeli.To što nauka (još uvek) nema dovoljno kompletna objašnjenja za univerzum, nastanak sveta i slično... ne znači da to ima veze sa Bogom. Ali u prirodi čoveka je da u nedostatku objašnjenja popuni praznine tako što ih izmisli. Ako je vernicima tako lakše, nemam ništa protiv![]()
Jesi li i ti učestvovao u tom ekperimentu?Za jednu grupu je odredjeno 5 do 7 ljudi koji su se za ovih 200 molili.
Nisam.Jesi li i ti učestvovao u tom ekperimentu?
ps. Jesu li pacijenti znali da se neki ljudi mole za njih?
Ne znam, nisam bio na severnom polu.kako znaš da će ti se na Severnom Polu smrznuti jajca ako nisi bio tamo? Bog nije čovek jbt da dođe i kaže: Dobar dan Pope ja sa Bog, možemo da se upoznamo?
aj dosta sa debilnim pitanjima
Slepom ne možeš objasniti zalazak Sunca ..tako ni polupanom ateisti ne možeš objasniti postojanje Boga..već sam objasnio
to gore nit je iz Kurana ni iz Biblije....nego dokazi za postojanje Boga iz nauke, nereligijski dokazi.Ne znam taj odvratni engleski ali sam siguran da si sve ovo izvukao iz kurana a ne biblije.
Samo kazem mada i jedno i drugo su obicne knjizurine.....
znači nisi bio na severnom polu a tvrdiš da ne znaš da će ti se smrznuti jajca? okNe znam, nisam bio na severnom polu.
I kako ces da upoznas boga osim dobar dan-dobar dan ?
Slep ne vidi zalazak sunca, ako ima mozga i razuma da je slep to ce shvatiti i bez da gleda.
A sta ti to znaci "polupani" ateista ?
Ja te ne vredjam kao vernika niti ijednog vredjam.
Ali ok, razumem te jer ISTINA BOLI![]()
Iz nauke....nauka je suprotnost veri i religiji [Stevo Zigon]to gore nit je iz Kurana ni iz Biblije....nego dokazi za postojanje Boga iz nauke, nereligijski dokazi.
Ako sam ja polupani ateista onda si ti prolupali vernikznači nisi bio na severnom polu a tvrdiš da ne znaš da će ti se smrznuti jajca? ok
znači neko ko je slep od rođenja će shvatiti zalazak sunca?hoće li gluv od rođenja shvatiti betovenovu devetu?
ne upoznaš ga lično nego osećaš da je tu, sa tobom.. dese ti se neke stvari u životu koje ne možeš da pripišeš slučajnosti, nauci.. neobjašnjive pojave
kako objašnjavaš slučaj malog Lazara iz Čikaga? eto ni jedan dr u USA nije znao da objasni pa mi ti molim te objasni.. kako objašnjavaš Hristovo Vaskrsenje? kako objašnjavaš to što si živ? što postojiš?
polupani ateista znači da ne veruješ u Boga
vređaš me brt samim tim što ulaziš u besmislenu raspravu.. ubeđuješ me da je danas ponedeljak i da pada sneg napolju
istina boli? zašto bi me bolelo to što verujem u Boga koji postoji?
nije suprotnost islamuIz nauke....nauka je suprotnost veri i religiji [Stevo Zigon]
Kako onda znas da je Bog? Moze i da laze, pa tako razlikujes...Bog se ne predstavlja brt
Nema posla bez znanja engleskog danas...Ne znam taj odvratni engleski
Nikad bila. Nauka je uvek vodjena nekom verom. Ta vera je tako jaka, da nastavlja sa tvrdnjama koje su pobijene. NIssta to razlicitoIz nauke....nauka je suprotnost veri i religiji [Stevo Zigon]
E ako je islam u pitanju.....nije suprotnost islamu
Znam malo ali ne zanima meNema posla bez znanja engleskog danas...
Nauka je uvek vodjena nekom verom.
pa kad ne moras da radis... i batali Stevu Zigona, on je bio komuniticki apartcik. Sve sto sam rekao o nauci, stoji.Znam malo ali ne zanima me