Докази објављени да је Шведски Олоф Палме био марионета САД, продавао им оружје и издао Северни Вијетнам!

БелиВук

Domaćin
Banovan
Poruka
4.126
Ауторска: Постоје докази да је Олоф Палме делио тајне информације са САД које је добио од Северног Вијетнама, што је описано у књизи "Olof Palme, Sweden, and the Vietnam War: A Diplomatic History" аутора Лубне З. Куреши. Ова књига истражује Палмеову улогу у међународној дипломатији и како је управљао односима између Шведске, САД и Северног Вијетнама током Вијетнамског рата.

У књизи се описује како је Палме, упркос својој оштрој критици америчких бомбардовања у Северном Вијетнаму, одржавао одличне дипломатске односе са многим америчким институцијама и појединцима. Продавао је такођер оружје Америци док је најоштрије осуђивао Амерички рат против Вијетнама. Дно дна од Олоф Палмеа. Типична западњачка подмуклост, представи се са најбољим намерама да би набио нож у леђа. Шта сматрате о овоме?

Lepo je sto srpske patriote koji su kobajagi 'antikomunisti', podrzavaju komuniste iz Vijetnama.

Samo nastavite i dalje da podrzavate i sve moguce komunisticke pokrete u istoriji sveta.

Postoji li neki komunista koga niste podrzavali, osim Tita?

Lepo je sto srpske patriote koji su kobajagi 'antikomunisti', podrzavaju komuniste iz Vijetnama.

Samo nastavite i dalje da podrzavate i sve moguce komunisticke pokrete u istoriji sveta.

Аутошовинисто, нисам ја подржао комунисте, ја сам показао типичног подмуклог западњака који се прави добронамеран па онда набије нож у леђа. Запад је подмукло геноцидно подржао антисрпског геноцидног манијака тита да са комуњарама узме власт над Србима, а као фол запад се представља као противник комунизма. Исти су као ви аутошовинисти.

Аутошовинисто, нисам ја подржао комунисте, ја сам показао типичног подмуклог западњака који се прави добронамеран па онда набије нож у леђа. Запад је подмукло геноцидно подржао антисрпског геноцидног манијака тита да са комуњарама узме власт над Србима, а као фол запад се представља као противник комунизма. Исти су као ви аутошовинисти.

Priznaj da drzis majicu Che-a u klozetu.

Niko normalan nije bio na strani Viet Cong ubica.

ko je gledao filmove ili čitao knjige o Vijetnamu zna i za švedsko oružje u rukama marinaca - swedish k, karl gustaf bestrzajna puška, bofors topovi. To su svi znali još pre šezdeset godina.

I SAD su podržavale Crvene Kmere na čelu sa drugom Polom Potom jer je Pol Pot bio protiv Moskve a za Peking.Isto tako su SAD i ceo zapadni demokratski svet podržavali Broza a kasnije i Čaušeskua u njihovom suprostavljanju Moskvi.
Svi su u spoljnoj politici dosledni načelu da vode računa o svom i samo o svom interesu.To načelo jeste jedino načelo u spoljnoj politici.

Poslednja izmena:

Back