DOKAZI O BOGU

Bas su te ubedili sa tom pricom :lol:
Niko nema pojma niti ima dokaz za bilo sta.
Samo laprdamo i lupamo ko Maksim po diviziji :)
нико ме није убедио - у томе и јесте поента. дугогодишњим размишљањем и истраживањем сам дошао до тога.
(успут сам сконтао принцип: здравље и истина долазе изнутра а лаж и болест од споља)

да напоменем: не заступам ставове ни једне цркве, групе .... заправо цркве/религије/секте/разне групе људи типа масони/ови они ... ме не интересују нити заступа икакве књиге типа марксизма, библија, пророчанстава....то све служи за стављање људи у амове.

нико ме није убедио - у томе и јесте поента. дугогодишњим размишљањем и истраживањем сам дошао до тога.

Kako si dosao do toga da je bas bog stvorio sve ?
Kako nije Pera zdera ?
Kako bas tamo neki bog ?
Interesuje me kako si istrazivao i doneo taj zakljucak ?

доказао сам ти да је ауто створен од творца (човека)
исту логику можеш да примениш на творца човека - Бога.

доказ ти је да није живот случајно настао,
јер да је случајно онда би пола протеина било лево, пола десно.
пошто није случајно онда је креиран.. за мене је ово доказ?
Ne. Jako pogrešna logika. Dokaz o bogu nije "ne znam šta bi drugo moglo biti".

(успут сам сконтао принцип: здравље и истина долазе изнутра а лаж и болест од споља)

да напоменем: не заступам ставове ни једне цркве, групе .... заправо цркве/религије/секте/разне групе људи типа масони/ови они ... ме не интересују нити заступа икакве књиге типа марксизма, библија, пророчанстава....то све служи за стављање људи у амове.
Nedovoljno za dokaz. Dokaz je objektivna stvar koja se može testirati i gde se testovi mogu ponavljati. Tako nesto za bogove nema.

Ma koliko pitanje nazivao glupim, mozda i nije jer si pokusao da protivpitanjem koje mu i nije analogno, prebacis paznju sa odgovora na prvo.

Ne moras odgovoriti. Dovoljno je da razmislis.
Te fore pričaj drugome.
Odgovor je jednostavan. Treba mi dokaz da bih znao šta je istina.
Razmisli... probudi se.... i ostalo palamuđenje je za one koji znaju da nemaju argumente.

Back