Dokazi koji potvrđuju da je reinkarnacija stvarna

• Začetnik teme Začetnik teme TonyS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Reinkarnacija ne postoji. To je lazno ucenje.
Prema Bibliji covek je dusha ziva i nakon smrti dusha umire a duh se vraca Bogu koji ga je dao.
Bozji duh je ono sto ozivljava coveka.
Buduci zivot coveka zavisi od Boga i on ima moc da ga vrati u zivot - vaskrsne.
Duša ne postoji, postoji svest koju kreira mozak. Kada mozak prestane da funkcioniše trajno se briše i svest, odnosno individua prestaje da postoji.
Termin ''moždana smrt''označava pojavu kada mozak trajno prestane da funkcioniše (što dovodi i do trajnog gubitka svesti), ali ostali organizmi nastavljaju da žive.
Mašine i aparati mogu da održavaju telo u životu, ali usled moždane smrti osoba koja je boravila u telu trajno je prestala da postoji i smatra se preminulom.

Duša ne postoji, postoji svest koju kreira mozak. Kada mozak prestane da funkcioniše trajno se briše i svest, odnosno individua prestaje da postoji.
Termin ''moždana smrt''označava pojavu kada mozak trajno prestane da funkcioniše (što dovodi i do trajnog gubitka svesti), ali ostali organizmi nastavljaju da žive.
Mašine i aparati mogu da održavaju telo u životu, ali usled moždane smrti osoba koja je boravila u telu trajno je prestala da postoji i smatra se preminulom.
Mozak downloaduje svest od izvora ništa mozak ne kreira, a sve je svest i sve je izvor, svest ne može biti obrisana jer samo ona i postoji. Kad kažeš individua nadam se da misliš na ego sa kojim se poistovećuješ, ego nisi ti, i da, ego nestaje nakon fizičke smrti i ti (ego) prestaješ postojati, ostaje samo svest, čista svest koja si ti. Moždana smrt se dešavala gde su ljudi i sat vremene bili mrtvi, a svest je živela van fizičkog tela. Imaš mali milion ljudi koji su doživeli NDE ili probaj astralnu projekciju i uzdigni se duhovno, budi 1% ljudi koij znaju istinu.

Ima ona zena psihijatar što ne da nije verovala u reinkarnaxiju, nego se podsećala ideji o tome i htela je da dokaže da reinkarnacija ne postoji. Nakon što je uradila regresiju na preko 1000 ljudi, napisala je knjigu i rekla : ja ne verujem u reinkarnaciju , ja znam da ona postoji. Bas je zanimljivo, pa sve i da nije istina, knjiga je super . Ne mogu da se setim njenog imena sad, možda neko zna , davno sam citala

Back