TonyS
Zainteresovan član
- Poruka
- 197
Evo ga jedan zanimljiv video. Preporučujem da se pogleda. Ako neko ima još neki dobar video na ovu temu, neka podeli ovde.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa reinkarnacija je povezana sa dusom ne sa mozgomCitao sam o nekim cudnim slucajevima gde je reinkarnacija jedini odgovor
Ali mislim da su ti slucajevi laz tipa trece oko i da reinkarnacija nije moguca
Jer mozak, nosilac svesnosti, pri smrti ostaje u telu
*dusa* ne postojipa reinkarnacija je povezana sa dusom ne sa mozgom
Не постоји. Човјек умре и иде на суд пред Бога. Нема сељења у нову особу.Та видеа са компјутерским гласовима су пуна највећих мудрости ове васионе, људи хоће кликове и паре од Јутјуба, па оснивају те канале са неким генеричким именима, напишу текст, и сниме компјутерски глас. Такве канале редовно блокирам, то јест кажем Јутјубу да не желим више да ми их предлаже. Такође и канале где аутори "реагују" на туђа видеа, нашли начин да се вампиришу на туђем садржају ради кликова и пара од Јутјуба, кад не умеју сами ништа да направе.
Што се тиче реинкарнације, делује логично, не знам да ли постоји, али зашто не би душа могла да мења тела, само један живот у целој вечности делује усамљено и нереално. Што се мене тиче, мислим да сам био Достојевски у прошлом животу, када читам његове романе тачно знам за неке ствари како је и због чега нешто писао, како је то било изворно па је онда то изменио, и сл. Можда сам имао на неки начин увид у његов живот. Када сам био мали, 3, 4, 5 година, отац је имао познаника којег је звао Питер, и сваки пут кад каже Питер, ја се штрецнем изнутра као да ме нешто прободе, а касније сам сазнао да Руси Санкт-Петербург зову Питер. Такође, као да ми је звук руског језика одјекивао у глави, а касније је то престало.
Kako znaš?Не постоји. Човјек умре и иде на суд пред Бога. Нема сељења у нову особу.
Tako uči Crkva.Kako znaš?
Aha, onda dobro.Tako uči Crkva.
aha, znaci bogatasi su bili jadni siromasci, pa se sada nagradjuju - ne bi oni lapali, nego karmaživimo razne živote po kazni i zaslugama.
ti ne kazes, jel jeste ili nije,... zanimljivo, znaci i reinkarnacija je mozda prevara, a mozda i nije - upravo ja to i trvdim, vi je ucite pogresno kao transmigraciju dusa, i onda ko zna ko vam se useli, moze cak i demon, a ja lepo kazem u mene se uselio adam prvi covek,a nisam ja adam koji se reinkarnirao, to ne postojiNeki forumaši kažu da je ovaj čovek prevarant, ako i jeste to ne znači
kad vidis te udruge reinkarnaisanih, sve sami carevi, vitezovi, princeze, gusari, vracevi.. iz proslosti
nitko nece da bude stocar, kelner, coban, obucar....
Mia Kalifa je u ovom životu bila puno ispunjenaSto mora da bude neko i mora da si nadene i ima status.Bitnije je kako je ziveo i kroz sta sve prolazio, da li je bio zdrav i srecan i ispunjen.
Mia Kalifa je u ovom životu bila puno ispunjena
istočnjačke religije uče reinkarnaciji. maki samo tvoja crkva i tvoja crkva i tvoja crkva...stvarno si sebičan kad ti ako moram reći.Tako uči Crkva.
Zašto bi meni bilo bitno šta uče istočnjačke religije? Jedini izvor istine je Crkva, a ona ne uči reinkarnaciju.istočnjačke religije uče reinkarnaciji. maki samo tvoja crkva i tvoja crkva i tvoja crkva...stvarno si sebičan kad ti ako moram reći.
+ na yt imaš ohoho primjera gdje se ljudi sjećaju svojih prošlih života.
za hinduistu je jedini izvor istine hinduizam a on predaje reinkarnaciju. srcati koliko je izvora istine.Zašto bi meni bilo bitno šta uče istočnjačke religije? Jedini izvor istine je Crkva, a ona ne uči reinkarnaciju.
Njihovo pravo.za hinduistu je jedini izvor istine hinduizam a on predaje reinkarnaciju. srcati koliko je izvora istine.
1 dokazana reinkarnacija bi napravila haos u religijamaKao kad je manje više sve u pitanju, i reinkarnacija nije izuzetak - ima tu prevaranata koji samo žele klikove kao i prodaje njihovih knjiga. Ali to ne znači da su svi prevaranti, i da je sve šta se vidi na tu temu laž i da sve to treba automatski diskvalifikovati, daleko od toga. Ima tu šta da se vidi, od past life regression hypnosis do nekih near death experiences (NDEs) - jednostavno nema šanse da su svi prevaranti, naročito kada vidiš da se od različitih ljudi neke suštinski iste informacije često ponavljaju.
Kad je koncept reinkarnacije u pitanju, ali ne onaj iz religija, već taj prema kome živimo živote da bismo sazrevali i razvijali se, i da bi smo usput odslužili kaznu tj. karmu za sva nedela koja smo počinili, on je bukvalno jedini koji ima smisla. Što reče @Џорџи - živimo razne živote po kazni i zaslugama. U poređenju sa tim, koncept ateizma je limitiran i previše isključiv, koncept po kome se ide u raj ili u pakao je neosnovana detinjarija (religijske knjige i po neka kao religijska iskustva nikako nisu dokaz, ili dovoljan dokaz za bilo šta).
Preporučio bih još jedan video na ovu temu. Neki forumaši kažu da je ovaj čovek prevarant, ako i jeste to ne znači da sve ovo što je ispričao u ovom videu nema savršenog smisla, a to odakle mu sve te informacije je možda neka priča za sebe.