ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.796
Etnogeneza Srba na Balkanu se desila na teritoriji Hercegovine i CG, 7-11. vijek. Paralelno sa etnogenezom Albanaca juzno od Zete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Даде ми познаник данас да читам неку Шаргићеву књигу и утврдио сам да се у ствари ради о будали која пати од екстремне нарцисоидности. С обзиром да продаје то срање и да будале купују онда је то економски оправдано.
Ma...kada sam došao do stranice na kojoj tvrdi da su Srbi odlučili da umetnu slovo L u svoj etnonim zbog stanja euforije koja je nastala kada se Stefan Prvovenčani krunisao za kralja 1217. godine i od tada su Srblji umesto Srbi...mislim da nije potrebno tome ništa dodati.
Nego jedna druga stvar tu ima. Koliko znam, ta knjiga može slično kao i one Radovana Damjanovića, da se kupi tako što autora kontaktiraš telefonom ili imejlom. Nema distribucije po knjižarama, već samo personalno. Meni se čini da to znači da Šargić i Mitić vrše utaju poreza?
Slovo L predstavlja euforiju? Tipa Ljelje?
Klošare. Stanuju po babinim nekim nekretninama i lenčare pa izmislili monetizaciju na bazi nabeđenih patriota koje regrutuju uglavnom među obožavateljima Happy TV.Ma...kada sam došao do stranice na kojoj tvrdi da su Srbi odlučili da umetnu slovo L u svoj etnonim zbog stanja euforije koja je nastala kada se Stefan Prvovenčani krunisao za kralja 1217. godine i od tada su Srblji umesto Srbi...mislim da nije potrebno tome ništa dodati.
Nego jedna druga stvar tu ima. Koliko znam, ta knjiga može slično kao i one Radovana Damjanovića, da se kupi tako što autora kontaktiraš telefonom ili imejlom. Nema distribucije po knjižarama, već samo personalno. Meni se čini da to znači da Šargić i Mitić vrše utaju poreza?
Hvala ti u ime naroda, što te ne mrzi budalama da objašnjavaš da su budale. Međutim teško ćeš budali da objasniš da je budala.Čekaj, šta, odustaješ od namere da mi lečiš dosadu?
Nije potrajalo duže od jednog dana.Uz, naravno, obavezne etikete kao što su „laže“ ili „troluje“ (za potonje se stvarno pitam hoćeš li ikada naučiti šta je).
Hvala ti u ime naroda, što te ne mrzi budalama da objašnjavaš da su budale. Međutim teško ćeš budali da objasniš da je budala.
Samo napred.
U tome nije problem već u onom što se autoritativno predstavlja kao poznato.No bilo kako bilo, ništa se nikada i neće znati. Niko ni ne zna. Nema dokaza.
Naročito kad je autoruitetu suprotstavljena mozgovna gromada Šargić.U tome nije problem već u onom što se autoritativno predstavlja kao poznato.
U tome nije problem već u onom što se autoritativno predstavlja kao poznato.
Nije problem u Šargiću već u odsustvu autoriteta. U deelitizovanom društvu.Naročito kad je autoruitetu suprotstavljena mozgovna gromada Šargić.
uveri se(be)
Za istoriju postoji univerzitetski autoritet.Nije problem u Šargiću već u odsustvu autoriteta. U deelitizovanom društvu.
Poznaješ laž i uveravaš druge u nju haha
ахајахахајахахаха премешноУ Тактици цара Лава VI Мудрог стоји следеће:
Браво! Где се налази оригинал тог дела Лава Мудрог?У Тактици цара Лава VI Мудрог стоји следеће:
ахајахахајахахаха премешно
Браво! Где се налази оригинал тог дела Лава Мудрог?
Па ова етничка карта више личи на XIX век, него на Средњи век!Etnogeneza Srba na Balkanu se desila na teritoriji Hercegovine i CG, 7-11. vijek. Paralelno sa etnogenezom Albanaca juzno od Zete.
Pogledajte prilog 1362739
По мени Шаргић, Игор и Митић имају јаке тврдње али дакако да ме живцира то што све што је словен називају Србин, што није нужно нетачно знајући значење истог назива и његову примену поготово међу јужним словенима али, могли би рећи "преци Срба, прасловени..."
Слажем се скроз. И ја им као што сам и рекао не верујем увек и много. Али она тврдња о граду Делминијуму, данашњем Дувну, значењу речи на нашком и основа ДЛМН (Длмно-Делмниум) јесте доста, бар на поглед јака тврдњсTo je ako samo pogledaš šta neko kaže, a ne čuješ drugu stranu. Tako uvek biva. Da parafraziram Branimira Nestorovića, kad su maalo izvukli iz konteksta jednu njegovu izjavu, kad pogledaš šta pričaju ravnozemljaši, stvarno počnu neke stvari da zvuče smisleno.
Zato nikada nije dovoljno slušati samo nekoga i verovati šta on kaže. Ti argumenti ti deluju jaki iz razloga što su oni sami rekli, ali ako uzmeš bilo koju pojedinačnu tvrdnju koji su oni naveli, videćeš da ona u najbolju ruku stoji na jako klimavim nogama, a najčešće i da je bez osnove. I to tako, redom, kako krenem sa proveravanjem bilo koje tvrdnje.
Npr. oni tvrde da je zbog nekakve euforije povodom proglašenja kraljevstva nakon 1217. godine nastalo epentetsko (umetnuti) lj u srpskom etnonimu i tvrde da je to dokaz da je Porfirogenitov spis značajno mlađi. A kao dokaz postavljaju staro štampano izdanje povelje velikog župana Stefana Nemanjića iz početka XIII stoleća, koje sadrži štamparsku grešku i u kojoj je to slovo slučajno izostavljeno, umesto novijih izdanja ili fototipa same povelje.
Tvrdnje uopšte nisu jake; jako su slabe, al nije ih lako spaziti zato što ipak treba dosta predznanja i iskustva da se to opazi. Koji su sve problemi u slučaju njihovih tvrdnji imaš na temi o Aleksandru Mitiću, a i na temi BBvsNR.
Po mom sudu najslabiji su kad krenu da nepovezano nešto pričaju o jeziku. Prt-trt-vrt-srb; koriste potpuno iste standarde i metode kojima bi se moglo dokazati da su japanski, srpski i škotski dijalekti albanskog jezika.![]()