Dokaz za sve one koji ne veruju u NVO!

ma ja bre

Primećen član
Banovan
Poruka
574
Ako jos ima onih koji ne verujuu zli novi svetski satanisticki poredak posle ove izjave glavne marionete u rukama satanista Obame promenice definitivno misjenje. Sta kaze, pa kaze da trebamo svi da se predamo u njihove ruke za bolji vrli novi svet a taj novi svet vidimo kakav je ratovi, glad beda pogledajte samo ameriku, nezaposljenost, prosjaci i socijala na svakom koraku a oni ako se ne predamo dobrovoljno idu silom pa imamo siriju, ukrajinu, SR jugoslaviju, itd

Tjah, kad izvučeš nešto iz konteksta, ono može dobiti drugo značenje...Uzgred na početku klipa kaže "international order", a prevod kaže "new world order". Toliko o objektivnosti

A tebe ne vredja kad kaze da smo svi mi obicni debili a to ima isto znacenje bez obzira jesili ili nisi izvuko kao sekvencu. A tebe ne vredja sto te je nazvao debilom a ti ga ipak branis znaci sa tobom nesto nije u redu.

Ништа специјално и ново није рекао, о томе је још и Хобс писао, на основу тога настаје држава, предајом одређених права на суверена, само је Хобс био наклоњен апсолутистичкој владавини.
И потпуно је у праву када каже да обичан човек не може да решава сопствене проблем јер је неспособан. Да је човек имало зрео и способан, спреман на компромис, поверење и када би више контролисао своје бубице, држава не би била потребна.

Dokle god primamo novcanu i svaku drugu pomoc od SAD,mi nemamo nikakvih prava,da kritikujemo tu "omrazenu: Ameriku.U nasem narodu,postoji jedna od mnogih mudrih izreka. "RUKU KOJA TE HRANI - NESMES UJESTI" !Samo ona zemlja,samo onaj narod,koji je sposoban da zivi "ISKLJUCIVO" od svoga rada,
samo on moze da se upusta u kritiku drugih zemalja,ukoliko mu to cini neko zadovoljstvo. Mi,koji smo pod "dirigentskom" palicom, "neumrlog" Vozda Broza,
ziveli (iskljucivo) zahvaljujuci milijardama dolara,dobijenih,koje gratis,koje na dugogodisnji zajam (visa od pola nam je oprosteno), nemamo nikakva prava,da kao
pojedinci,neprestano "kevcemo" protiv te zemlje,koja nas je hranila i hrani i dalje.Mislim da je tako neprijateljkski pristup,toj zemlji,u najmanju ruku,neukusan.
Hajde da "pljunemo" u sake,da radimo i sami sebi zaradimo za zivot.! E, tek tada,ko to toliko zeli,moze da kritikuje drugog. Do god zvacemo "tudjim zubima",
nemamo NIKAKVIH prava,da kritikujemo druge.

Dokle god primamo novcanu i svaku drugu pomoc od SAD,mi nemamo nikakvih prava,da kritikujemo tu "omrazenu: Ameriku.U nasem narodu,postoji jedna od mnogih mudrih izreka. "RUKU KOJA TE HRANI - NESMES UJESTI" !Samo ona zemlja,samo onaj narod,koji je sposoban da zivi "ISKLJUCIVO" od svoga rada,
samo on moze da se upusta u kritiku drugih zemalja,ukoliko mu to cini neko zadovoljstvo. Mi,koji smo pod "dirigentskom" palicom, "neumrlog" Vozda Broza,
ziveli (iskljucivo) zahvaljujuci milijardama dolara,dobijenih,koje gratis,koje na dugogodisnji zajam (visa od pola nam je oprosteno), nemamo nikakva prava,da kao
pojedinci,neprestano "kevcemo" protiv te zemlje,koja nas je hranila i hrani i dalje.Mislim da je tako neprijateljkski pristup,toj zemlji,u najmanju ruku,neukusan.
Hajde da "pljunemo" u sake,da radimo i sami sebi zaradimo za zivot.! E, tek tada,ko to toliko zeli,moze da kritikuje drugog. Do god zvacemo "tudjim zubima",
nemamo NIKAKVIH prava,da kritikujemo druge.

Јест, тај дугогодишњи зајам је повраћен у виду КиМ-а, никакво опраштање дуга не постоји. Па ти као да си са Марса пао и не знаш како функционише банкарство, а ни Америка која се заснива на томе што ти причаш а то је рад за живот који је мало претеран. Ено баш пре неки дан читам како је неки Американац дошао у Србију да живи, каже допало му се што су људи опуштени, само пију кафу,чај ( и раџу) док у Америци не можеш да прднеш, само се жури, ради, јури за парама.
Е тај принцип који је темељ либерализма никад не можеш применити на некакав опрост дугова. Лупаш невиђене глупости и контрадикције. Америка је милосни божа који опрашта дугове. Јес до мојега, наплаћује их и то дебело.

ccc kakvih ljudi ima ne mogu da verujem, ipak mislim da su ubaceni da stite ameriku jer inace ne mogu da verujem da jos neko narocito Srbin moze da stiti americke interese i da nadasve voli ameriku.

Da, to je vrlo teško pitanje. Svi ovi koji ne vide hemijske tragove i ne veruju u plan novog svetskog poretka, koji je transparentan već godinama ili su plaćeni da troluju ili nisu pri čistoj svesti.

Ovde je Buš najavio 1991.
Saslušajte od 0:35

Ako jos ima onih koji ne verujuu zli novi svetski satanisticki poredak posle ove izjave glavne marionete u rukama satanista Obame promenice definitivno misjenje. Sta kaze, pa kaze da trebamo svi da se predamo u njihove ruke za bolji vrli novi svet a taj novi svet vidimo kakav je ratovi, glad beda pogledajte samo ameriku, nezaposljenost, prosjaci i socijala na svakom koraku a oni ako se ne predamo dobrovoljno idu silom pa imamo siriju, ukrajinu, SR jugoslaviju, itd

Hahaha pa Ciga ovde brabonja o nekim drugim glupostima :mrgreen:

Da, to je vrlo teško pitanje. Svi ovi koji ne vide hemijske tragove i ne veruju u plan novog svetskog poretka, koji je transparentan već godinama ili su plaćeni da troluju ili nisu pri čistoj svesti.

Ovde je Buš najavio 1991.
Saslušajte od 0:35

Sta je najavio? Kemtrejlse?
Moras opet da ucis engleski, ili da prekines sa uzimanjem droge...

jel ima neka sesija ili mesto gde se oni koji veruju u NVO okupljaju i... rade NVO stvari???

zasto moramo da verujemo, pali andjeli, ... mi ne verujemo u sebe, pa tako ni u neki NVO :lol: lolo lol lol

Ovde nije mesto verovanju, ti ljudi zvanično najavljuju novi svetski poredak već decenijama,
jeste li vi na nekim drogama ili ne verujete ni njima kada pričaju o tome.

Ovde nije mesto verovanju, ti ljudi zvanično najavljuju novi svetski poredak već decenijama,
jeste li vi na nekim drogama ili ne verujete ni njima kada pričaju o tome.

Jebi im mater, u Americi je taj NWO već krenuo sa radom. Negdje sam čitao da u Americi već polako suzbijaju srednju klasu, za nekoliko godina će biti samo radnička klasa i bogataška (visoka) klasa. Srednje više neće biti...

Back