Dokaz uspesne politike u Rusiji

• Začetnik teme Začetnik teme Bexo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Alo odakle putinu milioni dolara ? Od plate ?
Uspeh putinove politike je da krade i ubija novinare koji pisu protiv njega.

Јао зли Путин краде и убија новинаре. Е то су небулозе. Величини као што је Путин није потребно да краде и убија новинаре.
А што се милиона долара тиче нисам сигуран у то, али све и да јесте тако то је права ситница у односу на то шта је све тај човек постигао.

Одакле Солт Лејк Ситију све што је покрао, Мујо?

Ти тролаш па не знаш за доста.

Tema rusija, a ti pricas o Bleru ???? Vidimo ko je trol..
Odgovori na pitanja
1. Kako je moguce da putin ima milione dolara , od dakle mu to ??? Od plate ???
2.Kako to da je ubijeno preko pedeset novinara u rusiji,i to svi sto su kritikovali putina ???
3. putinov zakon o zabrani javnih skupava, to je demokratija ???

Odgovori na pitanja
2.Kako to da je ubijeno preko pedeset novinara u rusiji,i to svi sto su kritikovali putina ???

1. Pitaj na nekom ruskom forumu
2. najviše novinara je ubijeno u Maksiku, a to ne pitaš
3. postavi taj zakon pa da pričamo, a ne tekstove sa komunjarskog Peščanika.

Odgovori na pitanja
1. Не знам да ли Путин има милионе долара нити сматрам то битним.
2. Западна пропаганда на коју само дебили наседају. Вероватно су их они и убили да би оптуживали Путина као што су иначе радили и по Србији само не на примеру новинара.
3. Да, Путинов закон о забрани скупова јесте демократија и то много већа него у Солт Лејк Шитију, јер се на тај начин спречавају страни плаћеници који само желе да изазову нереде у Русији.

Pitam za putina, a ti pocnes da pricas o Bleru...kakava argumentacija hahahah
Савршена аргументација која не одговара Мујици тролу попут тебе.
У туђем оку видиш трн, а у свом не видиш балван, а и тај трн који ти видиш је заправо измишљен, привиђа ти се.
Исти "аргументи" који су коришћени против Гадафија, Асада, Милошевића, Младића се такође користе и за Путина.
А само дебил или злонамерник није у стању то да види.
Људи попут Гадафија, Асада, Милошевића, Младића и Хусеина су само невине жртве америчке хегемоније, а мислим да бих поменуте Србе са ове листе слободно могао да назовем и херојима који су се неправедно нашли у Хагу.

Мој аргумент је да је Путин у односу на САД и ЕУ прави Бели Анђео, а да су те ствари против њега измишљене као што су измишљали ствари и против Милошевића, Младића и Караџића и осталих светских лидера који им нису по вољи.

Савршена аргументација која не одговара Мујици тролу попут тебе.
У туђем оку видиш трн, а у свом не видиш балван, а и тај трн који ти видиш је заправо измишљен, привиђа ти се.
Исти "аргументи" који су коришћени против Гадафија, Асада, Милошевића, Младића се такође користе и за Путина.
А само дебил или злонамерник није у стању то да види.
Људи попут Гадафија, Асада, Милошевића, Младића и Хусеина су само невине жртве америчке хегемоније, а мислим да бих поменуте Србе са ове листе слободно могао да назовем и херојима који су се неправедно нашли у Хагу.

Мој аргумент је да је Путин у односу на САД и ЕУ прави Бели Анђео, а да су те ствари против њега измишљене као што су измишљали ствари и против Милошевића, Младића и Караџића и осталих светских лидера који им нису по вољи.

Na moja pitanja ti bezis na druge teme,jer je i tebi jasno da je putin ubica,lopov i tiranin.

1.Pita cu ovde.
2. rusija je na cetvrtom mestu, to ne pitas zasto ?
3.Rusija usvaja zloglasni zakon o zabrani protesta
http://www.e-novine.com/svet/svet-ve...-protesta.html
http://www.vesti.rs/Moskva/Rusija-us...-protesta.html
Da li treba jos ???

Ovde nećeš dobiti odgovor jer većina korisnika živi u Srbiji.

Imali smo još jednog opsednutog Rusijom koji je tvrdio da u Rusiji postoje samo dva razvijena grada. Razočarala ga neka ruskinjca pa je bes preusmerio na celu državu i Putina. Mnogo ličiš na njega.

Na moja pitanja ti bezis na druge teme,jer je i tebi jasno da je putin ubica,lopov i tiranin.
Не, Путин није никакав убица већ херој слободног света који се супроставља најмонстроузнијим злочинцима на планети из САД и ЕУ, а све те твоје приче су заправо измишљотиње и троловање.
Мени је испод части да разговарам са тобом Јагуарко трансвеститко тако да ћу те од сада само игнорисати.

Ovde nećeš dobiti odgovor jer većina korisnika živi u Srbiji.

Imali smo još jednog opsednutog Rusijom koji je tvrdio da u Rusiji postoje samo dva razvijena grada. Razočarala ga neka ruskinjca pa je bes preusmerio na celu državu i Putina. Mnogo ličiš na njega.

Onda taj jedan rus ima deset klonova,jer se svaki dan otvaraju teme o rusiji kao raju na zemlji,cak ce i ime volgorada da menjaju u staljingrad.

Не, Путин није никакав убица већ херој слободног света који се супроставља најмонстроузнијим злочинцима на планети из САД и ЕУ, а све те твоје приче су заправо измишљотиње и троловање.
Мени је испод части да разговарам са тобом Јагуарко трансвеститко тако да ћу те од сада само игнорисати.
Nije ubica , a rusija cetvrta zemlja po broju ubijenih novinara u Svetu, Preko pedeset novinara i to svi koji su kritikovali putina
prvih pet zemalja sa najvećim brojem ubijenih novinara u tom periodu nalaze se i Filipini gde je ubijeno 94 novinara, zatim Kolumbija 58, Meksiko 40 i Rusija 35.
http://www.politika.rs/rubrike/Svet/U-svetu-ubijeno-66-novinara-1_044-uhapsena-ove-godine.lt.html
Sve sto tebi ne odgovara je laz.
Ja ne mogu da se spustim na tvoj nivo da bih te vredjala,ja sam iznad toga.

Читају постови УТАХ, и дошао до закључка - Америка је очајно боја. Све они тамо се боја Русију до грчева у стомаку.
Страх од њеног опоравка, боја њене снаге и моћи, боја њене истине.
И у сваком посту гледа животињски страх од Русије.
Страх да им ће ускоро морати да раде за чинију супе, као у време Рузвелта.
Страх да ће ускоро две трећине планете ће пљувати на Америку.
Страх да у Америке расте незапосленост, а у Русиjи пада.
Страх да Америка може да се распао на 50 малих областима.
Страх да ће морати да ради - не бројеве у компјутерима рачунати, а радити физички, на реалном производње, код производним машина.
Страх да сваки дан Русија јача своју моћ и снагу.
Страх да око Русије ће почети да се окупе земља, којим не треба америчка "демократија"
И сви ови " Путин / Сталин злочинац, Русиjа недемократска држава, забрана
људских права, Русиjа сиромашна..." и т.д. - обични мантра да сакрити свој страх од Русији .
И све ови "ха-ха-ха и lol" - нервозан смех да покуша сакрити животињски страх од Русије.

Читају постови УТАХ, и дошао до закључка - Америка је очајно боја. Све они тамо се боја Русију до грчева у стомаку.
Страх од њеног опоравка, боја њене снаге и моћи, боја њене истине.
И у сваком посту гледа животињски страх од Русије.
Страх да им ће ускоро морати да раде за чинију супе, као у време Рузвелта.
Страх да ће ускоро две трећине планете ће пљувати на Америку.
Страх да у Америке расте незапосленост, а у Русиjи пада.
Страх да Америка може да се распао на 50 малих областима.
Страх да ће морати да ради - не бројеве у компјутерима рачунати, а радити физички, на реалном производње, код производним машина.
Страх да сваки дан Русија јача своју моћ и снагу.
Страх да око Русије ће почети да се окупе земља, којим не треба америчка "демократија"
И сви ови " Путин / Сталин злочинац, Русиjа недемократска држава, забрана
људских права, Русиjа сиромашна..." и т.д. - обични мантра да сакрити свој страх од Русији .
И све ови "ха-ха-ха и lol" - нервозан смех да покуша сакрити животињски страх од Русије.

ti pogresno zakljucila.

Svi lazu ? Ispada da je po tebi putin Indira Gandi, a to sto krde,pljacka i ubija on se na taj nacin suprotsavlja Zapadu,kako ti kazes....blago tebi, verovatno si tako i za milosevica pricao...
Не, Путин је по мом мишљењу далеко изнад Индире Ганди која му није ни до колена, а те лажи о њему мени су просто смешне.

Da neamo velike resurse to je tacno ali imamo zasigurno vece od recimo japana , islanda ili norveske pa opet zivimo 10 puta losije . Ja mislim da je kvaka vise u organizaciji ljudi nego sta bilo drugo
Ne tragaj mnogo za odgovorom...uvek ćeš na kraju dobiti isti odgovor, LJUDI...mi definitivno imamo jako loše ljude po karakteru i nestručne po obrazovanju koji su se ubacili u politiku, majku svih zanata...
tu je problem, i to velik problem jer svu tu silnu administraciju, a to su i glasači, Srbija nije u stanju da skine s vrata...

Back