- Poruka
- 19.509
Ја пишем онако како јесте, а ти си тај који пише небулозе...
Ti pises onako kako izmisljas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја пишем онако како јесте, а ти си тај који пише небулозе...
Alo odakle putinu milioni dolara ? Od plate ?
Uspeh putinove politike je da krade i ubija novinare koji pisu protiv njega.
Ti pises onako kako izmisljas.
Ја причам о томе како ти лажеш и тролаш и пишеш глупости.Sto bezis sa teme ???? Pricamo o putinu kako krade,ubija i kako ce da vlada do smrti.
Ти тролаш па не знаш за доста.
Ја причам о томе како ти лажеш и тролаш и пишеш глупости.
Tema rusija, a ti pricas o Bleru ???? Vidimo ko je trol..
Odgovori na pitanja
1. Kako je moguce da putin ima milione dolara , od dakle mu to ??? Od plate ???
2.Kako to da je ubijeno preko pedeset novinara u rusiji,i to svi sto su kritikovali putina ???
3. putinov zakon o zabrani javnih skupava, to je demokratija ???
1. Не знам да ли Путин има милионе долара нити сматрам то битним.Tema rusija, a ti pricas o Bleru ???? Vidimo ko je trol..
Odgovori na pitanja
1. Kako je moguce da putin ima milione dolara , od dakle mu to ??? Od plate ???
2.Kako to da je ubijeno preko pedeset novinara u rusiji,i to svi sto su kritikovali putina ???
3. putinov zakon o zabrani javnih skupava, to je demokratija ???
Савршена аргументација која не одговара Мујици тролу попут тебе.Pitam za putina, a ti pocnes da pricas o Bleru...kakava argumentacija hahahah
1. Pitaj na nekom ruskom forumu
2. najviše novinara je ubijeno u Maksiku, a to ne pitaš
3. postavi taj zakon pa da pričamo, a ne tekstove sa komunjarskog Peščanika.
Савршена аргументација која не одговара Мујици тролу попут тебе.
У туђем оку видиш трн, а у свом не видиш балван, а и тај трн који ти видиш је заправо измишљен, привиђа ти се.
Исти "аргументи" који су коришћени против Гадафија, Асада, Милошевића, Младића се такође користе и за Путина.
А само дебил или злонамерник није у стању то да види.
Људи попут Гадафија, Асада, Милошевића, Младића и Хусеина су само невине жртве америчке хегемоније, а мислим да бих поменуте Србе са ове листе слободно могао да назовем и херојима који су се неправедно нашли у Хагу.
Мој аргумент је да је Путин у односу на САД и ЕУ прави Бели Анђео, а да су те ствари против њега измишљене као што су измишљали ствари и против Милошевића, Младића и Караџића и осталих светских лидера који им нису по вољи.
Лажи и глупости.1.Pita cu ovde.
2. rusija je na cetvrtom mestu, to ne pitas zasto ?
3.Rusija usvaja zloglasni zakon o zabrani protesta
http://www.e-novine.com/svet/svet-ve...-protesta.html
http://www.vesti.rs/Moskva/Rusija-us...-protesta.html
Da li treba jos ???
1.Pita cu ovde.
2. rusija je na cetvrtom mestu, to ne pitas zasto ?
3.Rusija usvaja zloglasni zakon o zabrani protesta
http://www.e-novine.com/svet/svet-ve...-protesta.html
http://www.vesti.rs/Moskva/Rusija-us...-protesta.html
Da li treba jos ???
Не, Путин није никакав убица већ херој слободног света који се супроставља најмонстроузнијим злочинцима на планети из САД и ЕУ, а све те твоје приче су заправо измишљотиње и троловање.Na moja pitanja ti bezis na druge teme,jer je i tebi jasno da je putin ubica,lopov i tiranin.
Ovde nećeš dobiti odgovor jer većina korisnika živi u Srbiji.
Imali smo još jednog opsednutog Rusijom koji je tvrdio da u Rusiji postoje samo dva razvijena grada. Razočarala ga neka ruskinjca pa je bes preusmerio na celu državu i Putina. Mnogo ličiš na njega.
Nije ubica , a rusija cetvrta zemlja po broju ubijenih novinara u Svetu, Preko pedeset novinara i to svi koji su kritikovali putinaНе, Путин није никакав убица већ херој слободног света који се супроставља најмонстроузнијим злочинцима на планети из САД и ЕУ, а све те твоје приче су заправо измишљотиње и троловање.
Мени је испод части да разговарам са тобом Јагуарко трансвеститко тако да ћу те од сада само игнорисати.
Лажи и глупости.
Читају постови УТАХ, и дошао до закључка - Америка је очајно боја. Све они тамо се боја Русију до грчева у стомаку.
Страх од њеног опоравка, боја њене снаге и моћи, боја њене истине.
И у сваком посту гледа животињски страх од Русије.
Страх да им ће ускоро морати да раде за чинију супе, као у време Рузвелта.
Страх да ће ускоро две трећине планете ће пљувати на Америку.
Страх да у Америке расте незапосленост, а у Русиjи пада.
Страх да Америка може да се распао на 50 малих областима.
Страх да ће морати да ради - не бројеве у компјутерима рачунати, а радити физички, на реалном производње, код производним машина.
Страх да сваки дан Русија јача своју моћ и снагу.
Страх да око Русије ће почети да се окупе земља, којим не треба америчка "демократија"
И сви ови " Путин / Сталин злочинац, Русиjа недемократска држава, забрана
људских права, Русиjа сиромашна..." и т.д. - обични мантра да сакрити свој страх од Русији .
И све ови "ха-ха-ха и lol" - нервозан смех да покуша сакрити животињски страх од Русије.
Не, Путин је по мом мишљењу далеко изнад Индире Ганди која му није ни до колена, а те лажи о њему мени су просто смешне.Svi lazu ? Ispada da je po tebi putin Indira Gandi, a to sto krde,pljacka i ubija on se na taj nacin suprotsavlja Zapadu,kako ti kazes....blago tebi, verovatno si tako i za milosevica pricao...
Svi lazu ? Ispada da je po tebi putin Indira Gandi, a to sto krde,pljacka i ubija on se na taj nacin suprotsavlja Zapadu,kako ti kazes....blago tebi, verovatno si tako i za milosevica pricao...
Svi lazu ? Ispada da je po tebi putin Indira Gandi, a to sto krde,pljacka i ubija on se na taj nacin suprotsavlja Zapadu,kako ti kazes....blago tebi, verovatno si tako i za milosevica pricao...

Ne tragaj mnogo za odgovorom...uvek ćeš na kraju dobiti isti odgovor, LJUDI...mi definitivno imamo jako loše ljude po karakteru i nestručne po obrazovanju koji su se ubacili u politiku, majku svih zanata...Da neamo velike resurse to je tacno ali imamo zasigurno vece od recimo japana , islanda ili norveske pa opet zivimo 10 puta losije . Ja mislim da je kvaka vise u organizaciji ljudi nego sta bilo drugo