Ljuba82
Domaćin
- Poruka
- 3.085
Sta vam je najveci dokaz ljubavi i da li ga uopste trazite?
Sta tacno cinite da bi se osoba pored vas osecala voljenom? I sta tacno ocekujete ili da li uopste nesto ocekujete?ops:
Шта је то са тобом, само штанцујеш? Да погађам, пред неком прекретницом си, размишљаш да ли да се удаш?

Шалу на страну...мало о теми...одговор ти је можда у самом питању. Свако другачије схвата љубав. Хајде дефиниши ми љубав? Нека дефинише свако...и вероватно ће 50 људи да да 50 дефиниција и очекиваће тачно неке своје истриповане моделе понашања и мислиће да га партнер не воли (тј не доказује љубав) јер се не попнаша у складу са тим што особа очекује. Капирате?
Ипак...издвојио бих нешто..нешто што је можда најближе неком идеалу, мом личном...значи ретки тренуци кад не постоји ништа споља, кад време као да стане...значи тренуци потпуне, али потпуне опуштености...тренутак кад тачно осетиш да ти је свако чуло јако изоштрено и да си потпуно сконцентрисан на њу/њега (Бетмене немој ми о гудри...

...такве ствари се не дешавају стално...и не може се увек поновити тако нешто, постићи такав степен блискости (знам да звучим нејасно...али капирају они који су доживели...и чудно је то како две особе које су биле тако блиске данас...могу да буду као странци за 2, 3, 5 дана). Такође...тако нешто се може догодити и под утицајем потпуне опијености/заљубљености...али то није то...једини показатељ је време...и да ли се дешава константно. Јер ако је у питању само опијеност (или страст...***...људи воле да их ради тај осећај...:-))...то се неће понављати...само ће да нестане...или ће се људима чак створити одбојност према томе (знам по себи...не можеш да будеш тако близак са неким ако не желиш то...ако га не волиш онако како мислиш да би требало...)
...и да...тако нешто се углавном не дешава за време секса, мада може...али то је већ нижи степен нирване ајој аххаха...е сад сам прсао...ај лаку ноћ