Доказ да је судство корумпирано!

Велики Јунак

Početnik
Banovan
Poruka
34
У право се враћам са суђења поводом очинства. Суд је пресудио да и другој љубавници морам да плаћам алиментацију, и то за оба детета! При том, уопште нисам сигуран да је друго дете моје, а и да јесте: где се за . . . плаћа алиментација?
Већ сам пристао да плаћам за обоје деце из првог брака, али сада треба да плаћам и за оба брачна детета, и за сво троје копилади? ПА ГДЕ ЈЕ ТУ ПРАВДА!?

Poslednja izmena od moderatora:
У право се враћам са суђења поводом очинства. Суд је пресудио да и другој љубавници морам да плаћам алиментацију, и то за оба детета! При том, уопште нисам сигуран да је друго дете моје, а и да јесте: где се за . . . плаћа алиментација?
Већ сам пристао да плаћам за обоје деце из првог брака, али сада треба да плаћам и за оба брачна детета, и за сво троје копилади? ПА ГДЕ ЈЕ ТУ ПРАВДА!?

Aj pre nego što ti brisnu temu, budi drug, pa lepo priznaj da se za'ebavaš.
Slutim da se za'ebavaš, ali nemoj da me ostavljaš u šoku, evo baš ovakvom :eek:, nego lepo, k'o čovek, kaži - samo sam se šalio.

Aj pre nego što ti brisnu temu, budi drug, pa lepo priznaj da se za'ebavaš.
Slutim da se za'ebavaš, ali nemoj da me ostavljaš u šoku, evo baš ovakvom :eek:, nego lepo, k'o čovek, kaži - samo sam se šalio.
Што бих се шалио? Мени је то проблем, више од пола плате ће ми отићи на . . .!

Већ сам пристао да плаћам за обоје деце из првог брака, али сада треба да плаћам и за оба брачна детета, и за сво троје . . .? ПА ГДЕ ЈЕ ТУ ПРАВДА!?

Aj se malo dogovori...
Jel su tvoja deca ili . . .

uradish lepo dnk test,pljunesh kintu i ako nisu tvoja deca,ti nju tuzhish,otmesh joj i decu i pare pa nek se hebe! :mrgreen:
Рађен је тај тест, и кажу да јесу моја (додуше, сигуран сам да је ***** дала доктору да то напише). А и да јесу, . . . су, нису брачна!

. . .

Nisam ja braniO ništa, ja sam možda braniLA i branim svu decu na svetu od takvih kao ti.
I kakve veze ima Kosovo sa tvojim ljubavnicama i vanbračnom decom? :roll:

Osim toga, ne prosipaj pamet bez veze, možda ti i zatreba jednog dana... Sudstvo da li je korumpirano ili nije, drugo je pitanje, ali je u ovom slučaju presuda apsolutno ispravna. Zakon u ruke, pa čitaj - sva su deca jednaka pred zakonom! I ne samo to, jednog dana će i ta "kopilad" imati isto pravo da naslede "tatu", kao i deca rodjena u braku.
Informiši se prvo pa onda otvaraj teme...

Последице тога што су Косово бранили такви као ти осећамо сви на кожи, а нарочито они на Косову.

Немој да се хвалиш тиме.

А и остало ти није за похвалу.

Уколико после овога не иде ха, ха, ха, тему затворити.

Back