Da li je bar jedan od zahteva opozicije bio: :
Dakle, obzirom da ni jedan jedini zahtev od gore navedenih nije uvrscen u njihove zahteve, dolazimo do zakljucka da je i pozicija i opozicija pod kontrolom americke ambasade, sto znaci da smo mi okupirana drzava.
- Ukidanje nakaradnog zakona o porodici koji je donesen po naredjenju nevladine zapadnovladine organizacije po kome ne smes decu vaspitno da bijes pruticem po guzi i po kome te deca mogu prijaviti policiji ako ih samo popreko pogledas?
- Vracanje roditeljima pravo da vaspitavaju svoju decu na tradicionalan nacin kakav je postojao hiljadama godina u nasem drustvu
- Vracanje nastavniku ili ucitelju dostojanstvo i pravo da vaspitava decu ako treba i koriscenjem samara ili cuske kao sto je u nase vreme imao pravo. Tako pamtim da je meni ucitelj udario samar jer sam bio ekstremno nemiran na casu i zahvalan sam mu zato jer je od mene napravio boljeg coveka.
- Za vracanje skolama i prefiks vaspitna ustanova, a ne samo obrazovna kao sto je trenutno slucaj jer nastavnik ili ucitelj danas ne sme ni da se brani ako ga ucenici napadnu fizicki, mora da trpi udarce i ponizenja. Zamislite kakva to deca postaju ako im je dozvoljeno da maltretiraju ucitelja ili nastavnika i da za to nemaju nikakve sankcije.
- Zabrana uplitanja nevladinih zapadnovladinih organizacija u donosenje zakona u Srbiji i u politicki zivot ao sto je slucaj u Rusiji. U Rusiji su zabranjene organizacije koje primaju pare od strane drzave ali ne mora da zabranimo organizacije dovoljno je da im zabranimo da se uplicu u donosenje zakona i u mesanje u politiku
Dakle, obzirom da ni jedan jedini zahtev od gore navedenih nije uvrscen u njihove zahteve, dolazimo do zakljucka da je i pozicija i opozicija pod kontrolom americke ambasade, sto znaci da smo mi okupirana drzava.
Poslednja izmena: