Mr.Infinity
Elita
- Poruka
- 24.068
I ovo zasita ima u Bibliji. Bog mrzi čoveka. Mrzi činjenicu što je morao da ga stvori. Zato mu je zagorčao što je najviše mogao život na zemlji!
I ovo zasita ima u Bibliji. Bog mrzi čoveka. Mrzi činjenicu što je morao da ga stvori. Zato mu je zagorčao što je najviše mogao život na zemlji!
Da će Bog da sprži zemlju i da sve pobije.Šta je tebi ovde dokaz?
Jel to Mesija rekao?Da će Bog da sprži zamlju i da sve pobije.
Zavisi koji Bog.
Satana Djavo je to sto si napisao u naslovu, mrzitelj i sadista a
Bog JHVH Jehova - nas tvorac je ljubav.
Jel to Mesija rekao?
Cela uvodna postavka je bez veze. Ne znam odakle je voditelj izvukao taj pasus ali tako nešto nećeš da nadješ u Starom Zavetu što je Miroljubova glavna knjiga (zagovornik "pod mač bato" filozofije). U Starom Zavetu, ne samo što Bog voli kad se narod tamani medju sobom, nego to podspešuje i dodatno kažnjava ako nisu potamali sve "neprrijatelje" uključujući i nerodjenu decu u majčinim utrobama. Dakle, Miroljub ima NULA kredibilitet da kaže to što je rekao.
što onda nisi stavio referencu za biblijski citat umesto proseravanja neukog i samozvanog "mesije"?Jeste piše u Bibliji.
Cela uvodna postavka je bez veze. Ne znam odakle je voditelj izvukao taj pasus ali tako nešto nećeš da nadješ u Starom Zavetu što je Miroljubova glavna knjiga (zagovornik "pod mač bato" filozofije). U Starom Zavetu, ne samo što Bog voli kad se narod tamani medju sobom, nego to podspešuje i dodatno kažnjava ako nisu potamali sve "neprrijatelje" uključujući i nerodjenu decu u majčinim utrobama. Dakle, Miroljub ima NULA kredibilitet da kaže to što je rekao.
što onda nisi stavio referencu za biblijski citat umesto proseravanja neukog i samozvanog "mesije"?
Nikako da shvatis osnovnu stvar sta je dobro a sta zlo.Samo što neće Satana pobiti ljude nego Bog kome se ti moliš.
Satana je taj koji klevece Boga i to su lazi.Sta kaze Al Pacino (Lucifer) u vezi toga.
![]()
Znao sam da ces reagirati na upis.Satana je taj koji klevece Boga i to su lazi.
a Bog JHVH Jehova je ljubav i dobar.
Istina o Bibu je u Bibliji.
Ne reagujem, pisem istinuZnao sam da ces reagirati na upis.
![]()
Da li je po tebi Bog musko ili zensko?Ne reagujem, pisem istinu![]()
Bog je duhovno bice a duhovna bica nemaju pol.Da li je po tebi Bog musko ili zensko?
Lijepo si ovo napisala.Bog je duhovno bice a duhovna bica nemaju pol.
Kao ni andjeli.
Moras da prihvatis cinjenicu,da je zlo neunistivo,jer se ono nalazi u samoj svesti,miliona ljudi.Zlo ce uvek postojati.A u stalnoj borbi zla i dobrote,Nikako da shvatis osnovnu stvar sta je dobro a sta zlo.
Zlo je unistavati dobro a dobro je unistiti zlo.
Bog ce unistiti zle ljude a Sotona je taj koji unistava sve ljude i dobre i zle.
Dakle zli nemaju pravo da postoje, Bog zato sto je ljubav, unistice zlo i zle
kao i i Sotonu i Demone.
i nakon toga zlo nece vise nikada postojati samo dobro i ljubav
i covecanstvo dobrih ljudi.
nisam takav utisak stekao čitajući Bibliju.Bog je duhovno bice a duhovna bica nemaju pol.
Kao ni andjeli.
Meni isto po tekstovima vuce na Boga s bradom nego na Boga sa sisama.nisam takav utisak stekao čitajući Bibliju.