Dok Srbija plače i sahranjuje svoju decu, Čola peva u Oslu

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.084
Ne kaže naš narod za džabe da je čovek kvarljiva roba...

Ovih dana smo svedoci najcrnjih vesti od kada znamo za sebe... Mediji nemaju lepu vest, jer je i nema...

Jedna u nizu šokantnih vesti je da je Zdravko Čolić nastupio u klubu u Norveškoj i kako kažu novinari
"Pevao za sve pare"...
I to u vreme žalosti, dok su se nad Srbijom prolamali krici roditelja ubijene dece, u vreme kada su sva
estradna dešavanja otkazana...

Mreže su se usijale od kritika upućenih Čoliću...

Screenshot_56.png

Ovog pevača sam uvek volela...
Ne znam zašto je ovako postupio...
Ovo nije trebalo da se desi...

https://pink.rs/domaci/502155/bruka...e-nastupe-a-on-puni-salu-na-dan-zalosti-video

Ne kaže naš narod za džabe da je čovek kvarljiva roba...

Ovih dana smo svedoci najcrnjih vesti od kada znamo za sebe... Mediji nemaju lepu vest, jer je i nema...

Jedna u nizu šokantnih vesti je da je Zdravko Čolić nastupio u klubu u Norveškoj i kako kažu novinari
"Pevao za sve pare"...
I to u vreme žalosti, dok su se nad Srbijom prolamali krici roditelja ubijene dece, u vreme kada su sva
estradna dešavanja otkazana...

Mreže su se usijale od kritika upućenih Čoliću...

Pogledajte prilog 1337779

https://pink.rs/domaci/502155/bruka...e-nastupe-a-on-puni-salu-na-dan-zalosti-video
Apsolutno ne vidim u cemu je problem.
Da nocas u Zagrebu izbije pokolj u kojem ce stradati 100 nevinih, ja cu sutra u 08:00 kao i uvijek biti na svom radnom mjestu, ukoliko me bolest ne sprijeci, ali cu u tom slucaju nazvati sefove.

Na svom poslu, radeći za strance i sa strancima, ničim nisam odala utisak da tugujem, a zaista sam potrešena i rastužena od nemila do nedraga.
Volela bih da se tuga odvoji od života koji mora da se odvija nesmetano, bez obzira na sve.
Pre svega, tim zločincima ne želim da pomognem u nameri da potresu sve i uzurpiraju život svih nas.
Crni dani su u Srbiji, ali zbog dva čoveka i njima motivisanih idiota.... mi ne treba da klonemo potopuno i na sve strane pokazujemo da smo poraženi. Ne, mi nismo poraženi. Mi smo zgađeni i patimo, ali tim zločincima i njihovim delima... nismo poraženi.
Čolu neću manje uvažavati jer je pevao ovih crnih dana za Srbiju, ali bi mi bilo i te kako drago da je odbio da zapeva.

Zdravko je radio svoj posao, što reče Beba, koji je ugovoren ranije.
Koliko naših pevača je odradilo koncert na dan, ili neposredno nekoliko dana kasnije, kada su izgubili člana porodice?

Smeta mi što se većina tema otvara tendenciozno usmereno isključivo na kritiku i pljuvačinu!

I gdje je problem? Radio čovjek svoj posao. Koji je ugovoren ko zna kada. Par hiljada kilometara od Srbije. Ovde u mom gradu vlasniku jednog kafića umrla žena. I to ni 40 nije imala. Nije radio dan, dva. I poslije sve po starom. Sa sve muzikom.

pa i ovi što prave rijaliti rade svoj posao, što vam onda oni smetaju?
i narko dileri samo rade svoj posao, BATICE?!

Apsolutno ne vidim u cemu je problem.
Da nocas u Zagrebu izbije pokolj u kojem ce stradati 100 nevinih, ja cu sutra u 08:00 kao i uvijek biti na svom radnom mjestu, ukoliko me bolest ne sprijeci, ali cu u tom slucaju nazvati sefove.
Радно место у канцеларији је једно а певање сасвим друго.

Радно место у канцеларији је једно а певање сасвим друго.
Colic je poslovni covjek, a ne neka niggerska bitanga poput Lenny Kravitza koji se nadimi pa ne odrzi koncert, ili narkomancina Bare.

Znas li da su Stonesi poznati po tome da ce odrzati koncert, pa makar sikire padale s neba?
Onom magarcu Jaggeru kada je jednom pukao glas, publika je pomagala otpjevati, ali nisu prekinuli koncert.

To sto netko ne slusa Colica poput mene, ne znaci da on svoje nastupe ne smatra krajnje ozbiljnim poslom i covjek je u pravu.

To se zove profesionalizam, a nesto je cega je Balkan debelo u deficitu.

Kada bi svaki skovacin s takvom predanoscu obavljao svoj posao, kao sto to cini njegov japanski kolega, budi siguran da bi daleko dogurali.

Nazalost, Split, odnosno Balkan, je tek Afrika sa strujom.

Уговорна обавеза.
Човек од тога живи, то је судбина савремених минстрела, и није лепо моралисати о стварима које нису под нашом контролом.
Могли су и Норвежани да кажу да одлажу концерт, па њих не кривите?

Уговорна обавеза.
Човек од тога живи, то је судбина савремених минстрела, и није лепо моралисати о стварима које нису под нашом контролом.
Могли су и Норвежани да кажу да одлажу концерт, па њих не кривите?
da, svi su oni bezgresni i traze koga da okrive...

Back