Dok se vode "diplomatske" inicijative za Kosmet, rat narko kriminalaca se nastavlja!

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
ULETELI U KAFIĆ I REŠETALI HEKLERIMA! POLICIJA PROGLASILA AKCIJU VIHOR I INTENZIVNO TRAGA ZA UBICAMA: Svi detalji UBISTVA Vladimira Popovića Popa na Vračaru! (KURIR TV)

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...ezaniji-drago-20-podlegao-povredama-u-bolnici

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3165245/sacekusa-na-vracaru-ubijen-vlada-pop

Dok se vode "diplomatske" inicijative za Kosmet, krvavi rat narko kriminalaca na ulicama Beograda se nastavlja! Ocigledno je jasno da se kolicina droge koja gravitira od Afganistana sa jedne i Kolumbije sa druge strane udesetostrucila. Sada je mnogo vise klanova ukljuceno u tu radnju, verovatno NE samo tri (kavacki, skaljarski i zemunski), pa se i trziste droge intenziviralo, gde se razne grupacije "sudaraju" oko interesa.

Ostaje da se posmatra, ako/kada se proglasi "Nezavisan" Kosmet da li ce se ove nus-pojave drasticno redukovati, ili ce se, obrnuto, pojacati!

Meni se sve nesto javlja da je sav ovaj kriminal jako tesno povezan sa politickim zbivanjima na Kosovu! :per:

_nobody_

Nego sta nego je povezano...

Ne postoje nezavisne mafije...vec su to uvek obracuni sluzbi i parasluzbi i njima podredjenih mafija...
Sve su to "smene i rekonstrukcije" u drzavnom aparatu...
Pa kad ti puteve asfaltiraju Čume, Veselinović, odbegli Radoičić, Zelja i drugari...a ovaj ubijeni kako u tekstu kaze je bio "gradjevinski investitor"...onda ti je jasno kako ovu drzavu moze spasiti samo BABA STOJANKA !
Ali gle cuda...babu Stojanku prvi napade prvi covek drzave = guru Neron...sto ti samo potvrdjuje usku spregu drzave i mafije...

....

Poslednja izmena:
Pa kad ti puteve asfaltiraju Čume, Veselinović, odbegli Radoičić, Zelja i drugari...a ovaj ubijeni kako u tekstu kaze je bio "gradjevinski investitor"...onda ti je jasno kako ovu drzavu moze spasiti samo BABA STOJANKA !

Da, oni su bili sitni, pa postali krupni (dileri), pa ih je Drkava Srbija "nagradila" za likvidacije "nepodobnih" tako sto im dozvolila veliku ulogu u "pranju" para. Ali tu su oni, kao Radoicic, da "odrade" gadna i vrlo bitna mafijaska drzavna naredjenja! :kez:

Ako nas bude spasavala baba Stojanka, Grome, onda smo ga zestoko naiebali! Taj problem MORA da se resava na drugi nacin. Kako? Cela slinava Policija, dezerterska VS i VBA, keramicarska BIA moraju biti rasformirani, vecina pripadnika na vaznim mestima "penzionisana", i sluzbe ponovo formirane na nekim sasvim novim osnovama. :aha2:

_nobody_

Da, oni su bili sitni, pa postali krupni (dileri), pa ih je Drkava Srbija "nagradila" za likvidacije "nepodobnih" tako sto im dozvolila veliku ulogu u "pranju" para. Ali tu su oni, kao Radoicic, da "odrade" gadna i vrlo bitna mafijaska drzavna naredjenja! :kez:

Ako nas bude spasavala baba Stojanka, Grome, onda smo ga zestoko naiebali! Taj problem MORA da se resava na drugi nacin. Kako? Cela slinava Policija, dezerterska VS i VBA, keramicarska BIA moraju biti rasformirani, vecina pripadnika na vaznim mestima "penzionisana", i sluzbe ponovo formirane na nekim sasvim novim osnovama. :aha2:

_nobody_

Pa ovde sluzbe nisu transformisane jos od '45...mozda samo dekorativno...i tu i tamo sporadicno u zavisnosti koja strana sluzba nadjaca kontrolom tzv "nasih" sluzbi...Zapad vs Istok i obratno...
Premda najjacu kontrolu nad nasih pajacima verujem svo ovo vreme drze Englezi tj Mi6, potom tu je naravno CIA, i tata im MOSSAD, dok Francuzi nemaju neku jaku sluzbu ali oni kontrolisu preko masonerije (Veliki Orijent) jer su nasi masoni njima podredjeni, potom naravno i FSB se trudi da se uvuce tu, ali oni to rade diskretnije, dok Englezi onako bahato i manje vise otvoreno stave svog coveka u MUP npr..., ono, maltene sa kancelarijom...Pod njihovom kontrolom je tako i zataskana istraga atentata na Djindjica recimo...sve ti jasno onda ko je isti i organizovao...

BTW
Cinjenica da nam je sluzba preimenovana u BIA ti jasno govori ko joj je KUM.... = CIA
Dakle cak i sublimativno-simbolicki gledaju da te podrede sebi...

...

Poslednja izmena:
Apsolutno si u pravu... Taj je scenario, ili vrlo slican tom. :aha2:

_nobody_

I sto je najtragikomicnije...onda ti jos ta ekipa...koja svesno ili nesvesno (MK Ultra programirano....) radi za Mi6, CIA, MOSSAD...oni ti onda još drze lekcije o patriotizmu...
A i dupe i dušu su prodali djavolu...

...

I sto je najtragikomicnije...onda ti jos ta ekipa...koja svesno ili nesvesno (MK Ultra programirano....) radi za Mi6, CIA, MOSSAD...oni ti onda još drze lekcije o patriotizmu...

...

To sam i ja primetio. Postali su tako agresivni, bezobrazni, tako se igraju recima, spinuju, menjaju teze, kada ih uhvatis u golim lazima odmah menjaju temu. Ja sam sa njima, nakon svega sto se meni desilo uradio JEDINO pametno, sto njih izludjuje: odbijam SVAKU pricu sa njima, nikakvu komunikaciju... A kada su mi poceli pretiti sto NECU da imam nista sa njima, poceo sam da im saljem signale da cu poceti sa advokatima, pa sve tamo da cu terati do Strazbura. To ih je poprilicno otreznilo. Bolesna, balava, zvalava i alava goveda! :smeker:

_nobody_

Dok se vode "diplomatske" inicijative za Kosmet, krvavi rat narko kriminalaca na ulicama Beograda se nastavlja! Ocigledno je jasno da se kolicina droge koja gravitira od Afganistana sa jedne i Kolumbije sa druge strane udesetostrucila. Sada je mnogo vise klanova ukljuceno u tu radnju, verovatno NE samo tri (kavacki, skaljarski i zemunski), pa se i trziste droge intenziviralo, gde se razne grupacije "sudaraju" oko interesa.

Ostaje da se posmatra, ako/kada se proglasi "Nezavisan" Kosmet da li ce se ove nus-pojave drasticno redukovati, ili ce se, obrnuto, pojacati!

Meni se sve nesto javlja da je sav ovaj kriminal jako tesno povezan sa politickim zbivanjima na Kosovu! :per:

_nobody_
Ma kakvi.:whistling:

_nobody_
Zar nije Bolivija sad br1 za belo..

Danas je bio prelep dan u BGDu. T oko +9C oko 14:00. Ja odigrah jedno dva sata basket na terenima Mozzart-a, onih 4 ogradjenih. Naqupismo se 6-7, taman za 3:3. Divni ljudi, divna atmosfera, ostra igra, a sve jako cool. Bez nervoze. Opusteno.

Nekako se naqupismo, i iebe nam se za belo, zuto, za pare Kosova Respubljik, za iebene raketle. Posle trece poluvreme, pivo u Tempu nadomak Ade.

To bi trebao da bude image Srbije, a NE BIA, VBA, narodna Policija, SNS, SPS, LDP, puknuta privreda. MI6, CIA, KGB, FSB... Zar ne bi trebalo TAKVA Srbija, takav Beograd, da je u nasim srcima??? :udriglavu:

_nobody_

...

Upravo to! Po mojim saznanjima, NEMA MI6 niti CIA (bogami niti FSB), a nazalost verovatno ni naseg vrhunskog agenta (vrhunskog u smislu onih kojima se poveravaju najvazniji zadaci, jer 'glavni' znaju da su te licnosti toliko slomljene do neimanja sopstvene licnosti da ce garant poslusati i izvrsiti zadatak.

To je dakle program slamanja licnosti od malena, gde se uzimaju uglavnom deca vojnih i policijskih oficira (ili nekog drugog vec proverenog, mnogo je toga i u umetnickim zanimanjima) . Ta se deca nazalost pod obavezno podvgnu pedofilima, uzasnim mucenjima tipa nacisticka (zatvaranja u kavez, teranje da gledaju ubistva uzivo), hipnozi, i svemu cime moze da se postigne disasocijacija licnosti.
Posto se srecom neki ljudi koji su tome bili podvrgnuti uspevaju da se povrate u normalu - ako su bitni, bivaju kidnapovani i opet 'preprogramirani". Tim agentima se redovno brise i memorija (da , to je moguce. Moguce ju je i povratiti, ali dok se to desi, nalogodavci su vec obavili posao..) :(

Vucic , Milo Djukanovic i Tramp su eklatantni primeri iz tog programa. Njverovatnije su svi glavni likovi koji su ucestvovali u raspadu Juge bili iz tog programa. Tu je Arkan jos jedan tipican primer - nema sanse da on nije bio iz MKUltra; oficirsko dete gurnuto na celo mutnih stvari.. :(

To je najveci problem danas, sto su svi likovi koji vode svet pod ovakvom vrstom kontrole uma. Opet da naglasim sto vec mnogi pocinju da kapiraju - narod treba da se samoorganizuje protiv politicara i vojske, jer nam inace deca nece oprostiti (cilj tih nacista koji to vode je u principu da pokupe svu lepu i pametnu decu i podvrgnu ih ovakvim stvarima da bi od njih mogli raditi sta hoce).

Poslednja izmena:
To je dakle program slamanja licnosti od malena, gde se uzimaju uglavnom deca vojnih i policijskih oficira (ili nekog drugog vec proverenog, mnogo je toga i u umetnickim zanimanjima).

Mislim da BIA to radi drugacije. Metodom ucena, zastrasivanja, na duze staze. Ispiranjem mozga godinama, sporim, pa pojacanim pritiskom... Sublimiranim pretnjama. To rade njihovi BIA/VBA agenti, koji su slomljeni, i kojima je zapreceno smrcu porodica. Poprilicno sam siguran u to sto govorim, jer sam imao prilike da se susretnem sa tim od 2013. do 2017. Agent VBA koji mi je bio pridruzen po zadatku (znam tacno i kom) me je "obradjivao" 4 godine, i 11.2017. kada NIJE uspeo da me odvede na odredjeno mesto, gde je BIA cekala sa ekipom za mene da odrade specijalnu obradu, je doziveo intenzivan psihoticni napad.

Ja NE mogu da objasnim transformaciju tog coveka. To NIKADA do tada video nisam u mom zivotu. A svasta (i smrt i smrti u oci) sam vidjao. On se pretvorio u roku od 5 minuta u monstruma. Njegovo ponasanje, koje se pretvorilo iz jako logicnog u potpuno psihoticno u roku od pola sata je meni neobjasnjivo. Ovo sto vas dvojica pisete delimicno objasnjava njegovo ponasanje. Ja sam njega doveo na rub njegovog treninga. Jer kada je pokusao da me kidnapuje, ja sam krenuo da ga udarim, a on je, ipak, bio sam. A ono sto mu je receno (da ja MORAM da krenem sa njim) nije mogao da fizicki odradi. Pa se izbezumio zbog reperkusija, posledica koje on u potsvesti shvata, po njega i porodicu mu.

Nakon toga, ja sam danima odmotavao film unazad, da bih pohvatao te njegove igre, lazi, izvrtanje cinjenica, pretnje i sublimirane poruke upucene meni. Toga je bilo... Bash bash! Mnogo tih crtica, gde se zaista mentalno visi, i gde je jasno da je lik prosao suroviji psiholoski trening u vojsci, gde je radio 20+ godina. :eek:

Mnogo toga je sada jasnije. :mrgreen:

_nobody_

Back