Dok je Trampa - nema seksa

Pa lepo piše

A sa muškarcima iz bivse juge jedino možeš razgovarati o fudbalu, štilovki i pivu
ma i sa amerima samo o americkom fudbalu, o politici nije bilo sansi da probistrimo, kao da su se bojali javno da iskazu svoje stavove, nego je svako sam za sebe odlucio, a retko ko je imao herca da izadje sa svojim stavom, sve sam morao kljestima da izvlacim iz njih, i na kraju se opet prave, kao ko ja? pa ja nisam bio za bajdenov rezim! ajde dobro, a do juce si pricao da vens ne valja dok sam ja zvonio za uzbunu.i pobunu protiv bajdenovog rezima..

То су очигледно неке неморалне жене !
ma, nisu one same toliko ni krive, celo drustvo se izopacilo, a one su samo logicna posledica tog izopacenja; na svu srecu ovde ima dosta zdravomislecih, tako da cemo pokusati sada sve da ispravimo i postavimo kako treba, a cim razzbijemo fejk njuz, leci ce one na rudu, fejk njuz, msm je njjih nahuskao, opravsi im pamet, ej kao da nekog zabole sto one nece da se ...[da ne lajem]... mozda su i pelcovane, onda i bolje da se ne mesaju pureblood trampisti sa njima

ma, nisu one same toliko ni krive, celo drustvo se izopacilo, a one su samo logicna posledica tog izopacenja; na svu srecu ovde ima dosta zdravomislecih, tako da cemo pokusati sada sve da ispravimo i postavimo kako treba, a cim razzbijemo fejk njuz, leci ce one na rudu, fejk njuz, msm je njjih nahuskao, opravsi im pamet, ej kao da nekog zabole sto one nece da se ...[da ne lajem]... mozda su i pelcovane, onda i bolje da se ne mesaju pureblood trampisti sa njima
Избори у САД је показало да нормалних има више међу Американцима. И то ме радује. Али се плашим да дубока држава не направи неку саботажу.

ti uvek kazes malo ali glupo
Ko mu kaze...
Ti kazes retko, ali istadne propagandno pranje mozga.
Bitno da ti verujes Trampu koji je savetovao ljude da piju izbeljivac
Postoji razlika izmedju "neko je nesto rekao" i "rekli su da je neko nesto rekao".
A ako se pogleda ono sto Adelaidica potura, nigde se to ne moze videti/cuti, pa se i u komentarima oni koji nisu mentalno izazvani pitaju "gde je to rekao?"

Pa i pored svega, zadrzis nos visoko i na druge gledas sa visine...
...Iako si, pokazano, najobicnija zrtva pranja mozga, koja se vuce po kaljugama ispod povrsine...

Back