- Poruka
- 116
Свака ЈАЈАРА , која висхе лаје на Српске политичке партије и народ него на ОКУПАТОРА је ИЗДАЈНИК .
Шта ?
Препознао си се .
Сам си крив .
Шта ?
Препознао си се .
Сам си крив .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto pobeze iz Srbije u okuptorsku zemlju da im ribas klonje crni Milojko ?
a ko je okupator?
Уводни пост је мало безвезе, него је добар ради прављења средине*
Наравно да има окупатора. Косово и Српска су окупирани, а Србији се намеће ограничени суверенитет.
*рад објаснити.
Ne bih znao šta 'sredina' znači. Teorije o 'izdajnicima' i 'patriotama' nisu moje. Ja i izdaju i patriotizam gledam drugačije i po tom gledanju ja sam patriota. U tom viđenju ne može biti sredine.
'Ne možeš biti malo trudan, ne možeš biti malo mrtav...'
ma kakvi ne mislis dobro ja nisam licemerno gastarbajtersko smece ,da se prepoznajem u postavljacu ,meni je u majcici Srbiji sasim solidno ,mislim uvek mozek moze bolje al nije ni sad lose .А ти си радио са њим па знаш...
Мада ја мислим да није то.
Ја мислим да си се препознао дрпковићу.
ma kakvi ne mislis dobro ja nisam licemerno gastarbajtersko smece ,da se prepoznajem u postavljacu ,meni je u majcici Srbiji sasim solidno ,mislim uvek mozek moze bolje al nije ni sad lose .![]()
Okupatora koji nas je unistavao 10 godina smo skenjali 5. oktobra 2000. godine.Kraj price.
Okupatora koji nas je unistavao 10 godina smo skenjali 5. oktobra 2000. godine.Kraj price.