Dok je mama Tanja delila fotografije na svom profilu, beba umrla u čamcu na 48 stepeni

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
20.985
Izvor: Telegraf

Ovo je beba koja je umrla od toplotnog udara na jezeru:​

Mama Tanja je stavila u čamac, napolju bilo 48 stepeni

Screenshot_141.png

Četvoromesečna beba Tana Ra Vroblevski umrla je od toplotnog udara na jezeru
u Arizoni dok je sa roditeljima bila u čamcu.

Dok su plovili po jezeru, bebi je iznenada pozlilo i ubrzo je izgubila svest.
Roditelji su sa čamcem odmah došli do obale i pozvali pomoć.
Beba je odmah prevezena u bolnicu, gde su lekari bezuspešno pokušali da jereanimiraju.

Telo bebe poslato je na obdukciju, ali lekari kažu da je beba po dolasku u bolnicu imala
simptome toplotnog udara.

"U petak, 5. jula oko 17.10 sati, četvoromesečna beba prevezena je iz čamca na jezeru
Havas u regionalnu bolnicu zbog bolesti koja je izazvana toplotom", saopštila je portparolka
policije Anita Mortensen.

Tog dana na jezeru u Arizoni izmereno je 48 stepeni.

"Mi smo uništeni, srce nam je slomljeno. Ne postoje reči kojima mogu da opišem ono što
osećam" - rekla je uplakana bebina majka Tanja.
Ona je dodala da ne razume zašto je morala da ih napusti tako brzo.

Screenshot_142.png

Očajni roditelji se opraštaju od umrle bebe u bolnici...

Mali anđeo nije imao sreće...

:sad2: :sad2: :sad2:

Izvor: Telegraf

Ovo je beba koja je umrla od toplotnog udara na jezeru:​

Mama Tanja je stavila u čamac, napolju bilo 48 stepeni​

Pogledajte prilog 1577792

Četvoromesečna beba Tana Ra Vroblevski umrla je od toplotnog udara na jezeru
u Arizoni dok je sa roditeljima bila u čamcu.

Dok su plovili po jezeru, bebi je iznenada pozlilo i ubrzo je izgubila svest.
Roditelji su sa čamcem odmah došli do obale i pozvali pomoć.
Beba je odmah prevezena u bolnicu, gde su lekari bezuspešno pokušali da jereanimiraju.

Telo bebe poslato je na obdukciju, ali lekari kažu da je beba po dolasku u bolnicu imala
simptome toplotnog udara.

"U petak, 5. jula oko 17.10 sati, četvoromesečna beba prevezena je iz čamca na jezeru
Havas u regionalnu bolnicu zbog bolesti koja je izazvana toplotom", saopštila je portparolka
policije Anita Mortensen.

Tog dana na jezeru u Arizoni izmereno je 48 stepeni.

"Mi smo uništeni, srce nam je slomljeno. Ne postoje reči kojima mogu da opišem ono što
osećam" - rekla je uplakana bebina majka Tanja.
Ona je dodala da ne razume zašto je morala da ih napusti tako brzo.

Pogledajte prilog 1577795
Očajni roditelji se opraštaju od umrle bebe u bolnici...

Mali anđeo nije imao sreće...

:sad2: :sad2: :sad2:
jesu ovo na slici pozirali za fotografiju koju će okačiti na društvene mreže? ili ih je neki monstrum paparaco snimio i sam objavio?

jesu ovo na slici pozirali za fotografiju koju će okačiti na društvene mreže? ili ih je neki monstrum paparaco snimio i sam objavio?
Pozirali naravno, nema granica modernoj retardaciji i opsesiji lajkovima. Jadna beba, nije imala šanse sa idiotima od roditelja. :(

malo znam o toj temi ja sam zagovornik da kreteni ove vrste ne bi trebali da se razmnožavaju
I ja!
Mada, znamo, da su mladi roditelji često nesvesni trenutne greške koju čine...
Čitam da je Knez pun kolica sa bebama, a mlade mamice ulaze u rashlađene radnje da pazare...
Toplo - hladno - toplo - hladno... kako reaguju bebice na takve promene, kada je to opasno
i za starije, zdrave ljude?

Poslednja izmena:
Bio je i kod nas jedan slucaj gde je muz bio na poslu, zena izasla nesto da zavrsi i kao da ne vuce klince ostavi ih same u stanu zakljucane… klinci ne znam kako izazovu pozar, obojica izgore unutra… jos iz besa muz izubija zenu majka je nije prepoznala. Ne znam sta je tim ljudima svim u glavi…
Ovo tvoje me je asociralo na slučajeve kada ostave dete u kolima... kao, brzo će da se vrate...a dete se ugušilo...

Naše babe i prababe su bile pametne....na žalost, potomci nisu...vaspitava ih tik tok.
За очување живота детета не треба баш нека превелика памет, довољан је примарни инстикт.
Мој покојни ђед рођен је 1914-е у збегу, зима, планина, подивљали шуцкори.
Ово је доказ да дигиталне генерације губе и примарне инстикте а ово двоје би требало казнити затворском казном
због изазивања смрти детета.

Ovo je najveće zlo načinjeno čoveku i naraštajima koji dolaze...
Човеку је дата свест и слободна воља. Не могу схватити како су могли и помислити да четворомесечну бебу
износе на ту врућинчину? Неодговорност или наркоманија, нема треће.

Interesantan je podatak koji se u tekstu "provukao" neopaženo, a to je:

Na platformi Gofundme pokrenuta je kampanja za pomoć porodici u ovim teškim danima.

"Kada smo stigli u bolnicu lekari su učinili sve da je spasu, ali nisu uspeli", napisala je majka na pomenutoj platformi.

Do sada je prikupljeno oko 44.000 dolara.

Guglala sam malkice i videla da je platforma GoFundMe mesto gde se aplicira za donacije anonimnih donatora...
Gore piše da su već juče prikupili 44.000.- dolara.... pa se nešto pitam... kako to da se majka odmah javila toj platformi,
koja je najbolje mesto za prikupljanje sredstava, da bi dobila donacije?

I ja!
Mada, znamo, da su mladi roditelji često nesvesni trenutne greške koju čine...
Čitam da je Knez pun kolica sa bebama, a mlade mamice ulaze u rashlađene radnje da pazare...
Toplo - hladno - toplo - hladno... kako reaguju bebice na takve promene, kada je to opasno
i za starije, zdrave ljude?
Nemoj da zaebavate, pa onda u Srbiji niko ne bi imao decu....
Ovi sto ispunjavaju uslove zrelosti , nemaju prilike jer se vlast i svi trude da ih uniste i poniste, a ovi sto ne ispunjavaju , nisu ni blizu da ih ispune....a svi jesu nabedjeni da znaju sta je najbolje za njihovo dete....

Nabedjenost je i ovde pobedila...gde moze nesto lose da bude pored toliko vode u jezeru...

Interesantan je podatak koji se u tekstu "provukao" neopaženo, a to je:

Na platformi Gofundme pokrenuta je kampanja za pomoć porodici u ovim teškim danima.

"Kada smo stigli u bolnicu lekari su učinili sve da je spasu, ali nisu uspeli", napisala je majka na pomenutoj platformi.

Do sada je prikupljeno oko 44.000 dolara.

Guglala sam malkice i videla da je platforma GoFundMe mesto gde se aplicira za donacije anonimnih donatora...
Gore piše da su već juče prikupili 44.000.- dolara.... pa se nešto pitam... kako to da se majka odmah javila toj platformi,
koja je najbolje mesto za prikupljanje sredstava, da bi dobila donacije?
A sta ce im sada pare kada je dete mrtvo?

Back