razmisljalica
Primećen član
- Poruka
- 582
A objasnicu vam i zasto sam se kao nesto i naljutila (verovatno se kroz pisanje ne oseca, ali jesam!) citajuci sve postove: pre nekih mesec - dva mi se desila nezgoda na sred Terazija, radni dan, oko podneva; pala sam i gadno provredila nogu (bila sam posle dve nedelje u gipsu). Niko od prolaznika nije pokazao ni najmanju zelju da mi pomogne, samo su prolazili pored mene dok sam ja pokusavala da ustanem sa trotoara... 'Ajde, nije ni to bilo tako ogavno, ogavni deo tek sledi: kada sam sa gipsom otisla u pratnji muza da kupimo stake jer drugacije nisam mogla da se krecem, i kada sam izasla na ulicu sa nogom u gipsu i na dve stake nisam mogla da dodjem sebi koliko su ljudi neukusno buljili u mene!!! Cak sam cula i komentare tipa "jao, jadna ona"... Bio mi je neverovatan pogled jedne mladje zene, mozda par godina starije od mene koja je prosla pored mene sa sve buljecim pogledom, a onda stala ispred prvog izloga i okrenula se da me jos bolje vidi... nije izdrzala da se ne okrene!?!?!?!?!?!
E, nisam mogla da poverujem. Ja sam je ispratila pogledom jer nisam prosto mogla da poverujem da tako i toliko neukusno bulji u mene. Na meni nije bilo nista cudno niti neuobicajeno sem nogu do ispod kolena u gipsu i dve obicne stake. Nosila sam istu jaknu koju sam nosila i pre par dana, kosa mi je bila ista, isto sam bila diskretno nasminkana, sve, sve normalno. A da cirkus bude jos veci, ta zenica je izgledala hajde da kazem urbano, normalno... A takvo tuzno ponasanje! Nisam mogla da verujem!!! Doslo mi je da joj viknem: BUUUU!!!!
E, sad, ako ce takvi da me gledaju kada budem dojila bebu, samo neka izvole i neka buuuljeee jer za drugo normalno, kulturno i lepo ponasanje i ne znaju!
I zasto bih uopste uzimala u obzir misljenje takvih ljudi???
HAUG!
E, nisam mogla da poverujem. Ja sam je ispratila pogledom jer nisam prosto mogla da poverujem da tako i toliko neukusno bulji u mene. Na meni nije bilo nista cudno niti neuobicajeno sem nogu do ispod kolena u gipsu i dve obicne stake. Nosila sam istu jaknu koju sam nosila i pre par dana, kosa mi je bila ista, isto sam bila diskretno nasminkana, sve, sve normalno. A da cirkus bude jos veci, ta zenica je izgledala hajde da kazem urbano, normalno... A takvo tuzno ponasanje! Nisam mogla da verujem!!! Doslo mi je da joj viknem: BUUUU!!!!
E, sad, ako ce takvi da me gledaju kada budem dojila bebu, samo neka izvole i neka buuuljeee jer za drugo normalno, kulturno i lepo ponasanje i ne znaju!
I zasto bih uopste uzimala u obzir misljenje takvih ljudi???
HAUG!