H
hanibaI77
Gost
ma pusti zeno svako ovde razume ono sto zeli a ne ono sto piseblizance:Ja o ovome pricam danima!!!!Potpuno se slazem!

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ma pusti zeno svako ovde razume ono sto zeli a ne ono sto piseblizance:Ja o ovome pricam danima!!!!Potpuno se slazem!
Gresis.Smatram da je sve ovo sto si navela zaista nepristojno.Toples mi je odvratan cak i na plazi.Zene koje imaju potrebu da se javno pokazu cak i kad su im sise odvratne su po meni totalne lujke a i nije zdravo.Eho:hraniti bebu je krajnje nepristojno
živeli toplesi, minići do uloška i dekoltei do pupka!!!
TACNO!!!!hanibaI77:a ko je rekao da su one pristojne?![]()
stalno izvrcete reci ,pun mi vas je **** stvarno je l moze ovde sa bilo kim da se prica normalno?
a plaza je plaza,ako poredite toples sa dojenjem na ulici znaci da mozemo da setamo u kupacim kostimima ulicom? :shock: to je ta logika otprilike.
jbt beba ne zna za sat razumem da mora da se podoji ali ipak malo organizacije nije na odmet![]()
Ikona je nesto potpuno drugo i tu je kontekst sasvim drugaciji.Nigde u crkvi neces naci ikonu koju si postavila a da je na njoj u pozadini naslikana ulica ili gradski trg.Razmisli.sanja&darko:Mlekopitateljnica
to je najpametnije sto si umela da smislis?Eho:jadnice
sanja&darko:Mlekopiteljnica je ikona koja se nalazi u isposnici Svetog Save u Kareji na Svetoj Gori, njeno povezivanje sa sektom je pre svega izraz ogromnog neznanja a onda i gluposti, onaj ko je pametan kad nesto ne zna onda o tome cuti.
e sektasice batali bar teme svoje sekte,nismo svi religiozni!!!i zabole me q gde sve stoje sektaske slike!!!a glupa si tipreko svake mere
ajd skloni to dete iz avatara ne brukaj ga jer mene bi bilo sramota da moja mama pise ovakva s r a nj a
hanibaI77:To dete sa avatara nema zasta da se sramoti, krstena je u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, ide i pricescuje se sa svojom porodicom u toj istoj crkvi i ako iz nekih razloga ne bude vernik bar se nece sramotiti ni pred kim da ne zna nista o veri naroda kome pripada.sanja&darko:Mlekopiteljnica je ikona koja se nalazi u isposnici Svetog Save u Kareji na Svetoj Gori, njeno povezivanje sa sektom je pre svega izraz ogromnog neznanja a onda i gluposti, onaj ko je pametan kad nesto ne zna onda o tome cuti.
e sektasice batali bar teme svoje sekte,nismo svi religiozni!!!i zabole me q gde sve stoje sektaske slike!!!a glupa si tipreko svake mere
ajd skloni to dete iz avatara ne brukaj ga jer mene bi bilo sramota da moja mama pise ovakva s r a nj a
hanibaI77:onda bi mogla da znas sta je bilo hriscanstvo pre nego sto je zaselo na presto
sekta
e pa i dalje je ali malo veca i mocnija od ostalih.to sto je miroljubiva ne cini je manje sektomima za cilj zaglupljivanje vas miseva
e je l tebi fali cocain nikotin ili sex?sanja&darko:Misiji je mozak koji tako razmislja.
sanja&darko:Mislim da je beba u narucju majke koja je doji verovatno jos jedini prizor koji nije i ne bi trebao da bude izvrgnut ruglu i izopacivanju.
To je nesto sveto i plemenito i ne razumem zasto bi bilo nepristojno.
Sve je u glavi.
Kome su misli prljave sve vidi prljavo.
Ljuba82:Ханибал шта ти би? :shock: Твоје је право да верујеш или не верујеш, али што вређаш оне који верују? :???:
Сања...уопште се не ради о дојци као сексуалном објекту...мислим...да је стварно тако, зар не би било логично да би људи (изврнути умови...како кажеш) баш желели да се то дешава? Узећу себе за пример. Груди као сексуални објекат просто обожавам, али ми ни на крај памети не би дошла нека сексуална асоцијација у чину дојења...![]()
Говориш да је било нормално дојење пре две хиљаде година. А ја ти кажем да је пре неколико хиљада година нормално било и уринирање пред свима, слажеш се? Хајде сад то да радимо...
Онда кажете...покривате се ћебетом...па чекај...ако је то тако нормално у јавности, зашто се покривате? Лепо дођете код пријатеља на неки рођендан, славу...па кад закмечи...паф сису на сто...онако отворено...па цепај...успут се и ти мало послужиш ђаконијама на столу...пожелиш пријатно свима...
Мени је и даље неукусно...![]()
И за ове са питањима о топлесима, минићима...немам ништа против тога што ми се девојка сунча у топлесу, јер плажа је место сасвим одговарајуће за то. Чак и неки мало дужи минић може стојати са укусом...мада мени лично дубоки деколте и мини сукња углавном изгледају јефтино и неукусно, да не кажем дрољасто...
boban_ser:beba ima svoje potrebe i vazno je da se mi uskladimo sa tim, a ne da bebu uskladjujemo sa svojim navikama.
sanja&darko:Beba se moze diskretno podojiti bilo gde u javnosti, dace Bog pa cemo i mi doneti taj zakon pa onda vise nece biti smisla raspravljati na tu temu.
Zasto mislis da je jedna ikona na forumu znak nametanja bilo cega. Takve ikone se pored ostalog ubrajaju i u svetsko kulturno dobro i kao takve su zasticene.hanibaI77:@ljubo ja sam bila prva koja je stala u njihovu odbranu na temi koju su otvorili za bozic al mi je malo pun q da postuju na svakoj temi svoje slike i gluposti.nek idu na neki pravoslavni forum u tom slucajuzasto bih ja trpela te stvari?nema potrebe kao sto ni ja ne akcentujem na svakoj temi svoja ubedjenja tako mogu i drugi da se suzdrze kad mesta nema