kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 27.791
Kreće štrajk školi od sutra
Sve više školi pristupa.
Sad podrška prosvetarima!
Sve više školi pristupa.
Sad podrška prosvetarima!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Narod krece protiv pinka kristijana slavnica mikija iz KUPINOVA baka praseta i ostalih devijacija poput stanije, starleta, karleuša....
danas , belivuk, principi... tesna veza sa hrkalovickom , nesom slinom, koji su tu postavljeni od VLASTI
Ne budi debilKapetane da mi iskreno kazes bil ti kresno Brnabicku?
Jeste u Informeru.Јел изашла вест у Њујорк Тајмсу?
Која глупост. Боли NYT ******* за везу србијанске власти са мафијомJeste u Informeru.
Да ли ти је неко рекао да си ти Костин случај ?
Ево ја ти кажем !
И ти би побио све, јел' да ?
Што не побијеш ти би у крлетку ?
Иди на време јави се психијатру,
немој ко Коле,
поби онолику децу па као:
"Дођите, ја сам сајко ..."
Ne čitam Njujork Tajms mada ga baba držala u čučavcu na selu a nije znala engleskiPa cus, on je napisao clanak
To pišeš od 2008-meovo će biti kraj, videćeš...
Hocemo ostavke.Idemo narode da zlu stanemo na kraj!
Naš?ovo će biti kraj, videćeš...
Наравно нећу да се претплатим на Њујорк Тајмс да бих могао читати
Прочитао сам текст и он је само врх леденог брега. Заправо шта се овде догађа јесте да притискају Вучића јер није увео санкције Русији, зато публикују компромат али ништа што би Вучићеву власт могло срушити
Онда када буде увео санкције Русији ће РТ Балкан пљувати по ВучићуTo je samo tek pocetak. Krece uskoro novi val anti-vucic medija sa zapada![]()
Онда када буде увео санкције Русији ће РТ Балкан пљувати по Вучићу
Цинично али истинито
Није увео јер покушава да седи на две столице, а пошто се те две столице одмичу једна од друге, то значи да ће са временом или сести на једну или поцепати анусTo neminovno ce se desiti. Iskr nemam pojma zasto nije Vucic vec uveo sankcije do sad, on sve kontrolise. Valjda zbog NIS gasa. Dok kapiram da ceka ZSO da bi priznao Kosovo.
I ti mislis da je Vucic americki covekПрича о Беливуку која буде изашла у Њујорк Тајмсу ће вероватно бити зашећерена и избегаваће да спомене Вучића директно
Није увео јер покушава да седи на две столице, а пошто се те две столице одмичу једна од друге, то значи да ће са временом или сести на једну или поцепати анус