Dojčinović: Priča o Belivuku i vlastima izlazi sutra u Njujork Tajmsu, ali odakle to Vučićević zna?

Da li Belivuk radi za Vucica?

• Ne

glasova: 0 0,0%
  • Da

glasova: 10 62,5%
  • Samo jedan poslić

glasova: 1 6,3%
  • Radili su zajedno, al onda se Vucic pokajao

glasova: 5 31,3%

• Ukupno glasova
    16
Narod krece protiv pinka kristijana slavnica mikija iz KUPINOVA baka praseta i ostalih devijacija poput stanije, starleta, karleuša....

Да ли ти је неко рекао да си ти Костин случај ?
Ево ја ти кажем !

И ти би побио све, јел' да ?
Што не побијеш ти би у крлетку ?

Иди на време јави се психијатру,
немој ко Коле,
поби онолику децу па као:
"Дођите, ја сам сајко ..."

danas , belivuk, principi... tesna veza sa hrkalovickom , nesom slinom, koji su tu postavljeni od VLASTI

Hmmm sad da ne ispadne da je ja branim ili glumim drvenog advokata (mislim Djuka nek to radi za sta je i plaćen) ali mislim da Diksi ipak nije imala mnogo veze sa njima kako neki misle, kao prvo ipak je ona bila tu relativno sitna riba (i tesko da se za ista pitala) a kao drugo hronoloski se ne uklapa, mislim taj klan je bio najaktivniji i počinio je sva ta monstruozna ubistva u momentu kada Diksi vec odavno nije bila vise u mup-u, takodje ko im je dao legitimacije i pustio ih da biju narod u Julu 2020 na onim velikim anti-kovid protestima , opet ona nije jer vec tad odavno vise nije bila u mup-u, znaci ona nije a sad ko jeste i ko je taj ko ih stitio je pravo pitanje.
Takodje da je ona bila bliska sa njima valjda bi isplivala neka zajednicka fotografija sa njima ili bi makar neko rekao, eeeee kao vidjao sam je tu i tu kako sedi, cirka sokić i bleji sa Belivukom i ekipom ali toga nema jer tako nešto se verovatno nikad nije ni desilo.

Sad ona mozda jeste mnogima antipatična, ne svidja im se njena pojava, nastup, politicko opredjeljenje (pa bi sad svi da joj natovare i sto jeste i sto nije) i sad verovatno ima ona svojih mana ali to ne znači da je sad nekakav zlocinac ili ne znam ni ja sta ( neka tu vestica sto jede malu decu).

Да ли ти је неко рекао да си ти Костин случај ?
Ево ја ти кажем !

И ти би побио све, јел' да ?
Што не побијеш ти би у крлетку ?

Иди на време јави се психијатру,
немој ко Коле,
поби онолику децу па као:
"Дођите, ја сам сајко ..."

ovo će biti kraj, videćeš...

Прочитао сам текст и он је само врх леденог брега. Заправо шта се овде догађа јесте да притискају Вучића јер није увео санкције Русији, зато публикују компромат али ништа што би Вучићеву власт могло срушити

Прочитао сам текст и он је само врх леденог брега. Заправо шта се овде догађа јесте да притискају Вучића јер није увео санкције Русији, зато публикују компромат али ништа што би Вучићеву власт могло срушити

To je samo tek pocetak. Krece uskoro novi val anti-vucic medija sa zapada :cool:

Онда када буде увео санкције Русији ће РТ Балкан пљувати по Вучићу

Цинично али истинито

To neminovno ce se desiti. Iskr nemam pojma zasto nije Vucic vec uveo sankcije do sad, on sve kontrolise. Valjda zbog NIS gasa. Dok kapiram da ceka ZSO da bi priznao Kosovo.

To neminovno ce se desiti. Iskr nemam pojma zasto nije Vucic vec uveo sankcije do sad, on sve kontrolise. Valjda zbog NIS gasa. Dok kapiram da ceka ZSO da bi priznao Kosovo.
Није увео јер покушава да седи на две столице, а пошто се те две столице одмичу једна од друге, то значи да ће са временом или сести на једну или поцепати анус

Није увео јер покушава да седи на две столице, а пошто се те две столице одмичу једна од друге, то значи да ће са временом или сести на једну или поцепати анус

Ma ne sjedi na dvije stolice radi sjedenja, no zbog konkretnih prepreka.

1. Ne uvodi sankcije Rusiji jer Rusi su vlasnici NIS gasa u Srbiji, i jos nije nasao kupca. A uveo bi Srbiju u recesiju da ga Srbija otkupi.
2. Nije priznao Kosovo jer nije jos formirana ZSO sto je obecano. Nece da prizna nesto a da uzvrat ne dobije nista.

Osim ove dvije tacke, on je potpuno zapadni, pro-NATO, EU covjek.

Back