dojam

samo pojedini.... ali važi I obratno, zar ne? koji smo psa mi krasni ovde? Mislim, ne mora niko da traži snošaj ali ne daj se generacijo :)

Bas tako obzirom da smo na istom mestu, pametnije je uzdrzati se od etiketiranja :aha:

- - - - - - - - - -

pitanje pretežno za mušku populaciju ljisovaca...
da li i vi imate utisak da mi njima delujemo kao seksualni manijaci i paćenici ?

Mslm da ne ... mada ruku na srce neki od nas i nama samima tako izgledamo :lol:

da li i vi imate utisak da mi njima delujemo kao seksualni manijaci i paćenici ?

Ne spadam u musku populaciju ali cu da odgovorim
Ne delujete ..osim ako sami sebe ne vidite kao pacenike i seksualne manijake...

Poslednja izmena:
Ma, ovo je sve otprilike kao pijaca na kojoj se trguje, ovo za ovo, ono za ono... Svaka roba ima svog kupca što bi se reklo, tako i ovde... Ali me posebno ne zanima šta misle o meni ljudi koji me ne znaju a kako stvari stoje neće me ni znati. :)

Muvanje je dvosmeran proces i uglavnom ide kroz flertovanje i salu, a nekada zenama nije lako da razluce salu/samo flert od muvanja te se zbog toga neke devojke momentalno ogradjuju ako vide da momak moze traziti nesto vise, jer odbijanje ni za jednu stranu nije prijatna stvar.

Licno, imam utisak da su sve zene ovde napaljenije i perverznije od mene. Njima verovatno delujem kao nekakav, prirodni moralista/cistunac.

sve su to fini momci..koji kulturno i fino umeju da odgovaraju na postavljena pitanja, škakljiva obično preskaču :lol:
...
paze na izgovor, ponašanje i manire....ne znam ja nemam takav utisak :lol:
..
Anđelko me zaobilazi takođe, msm. bar u skorije vreme, a i on je fin momak, pobožan :lol:

Bas tako obzirom da smo na istom mestu, pametnije je uzdrzati se od etiketiranja :aha:

- - - - - - - - - -

Mslm da ne ... mada ruku na srce neki od nas i nama samima tako izgledamo :lol:

ahaha naso sam se u tvom postu :lol:

- - - - - - - - - -

meni ste slatki u tom svom manijacenju:heart:
:per:
sve su to fini momci..koji kulturno i fino umeju da odgovaraju na postavljena pitanja, škakljiva obično preskaču :lol:
...
paze na izgovor, ponašanje i manire....ne znam ja nemam takav utisak :lol:
..
Anđelko me zaobilazi takođe, msm. bar u skorije vreme, a i on je fin momak, pobožan :lol:

jao kako si ti kulturna curica :)

Back