Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pitanje pretežno za mušku populaciju ljisovaca...
da li i vi imate utisak da mi njima delujemo kao seksualni manijaci i paćenici ?
Djelujemo im kao pokretni vibratori koji su džaba i ne troše baterije .pitanje pretežno za mušku populaciju ljisovaca...
da li i vi imate utisak da mi njima delujemo kao seksualni manijaci i paćenici ?
samo pojedini.... ali važi I obratno, zar ne? koji smo psa mi krasni ovde? Mislim, ne mora niko da traži snošaj ali ne daj se generacijo![]()
Mslm da ne ... mada ruku na srce neki od nas i nama samima tako izgledamo![]()
Zabole me sta im delujem , ako me hvole nek kazu , ako ne eto im kojekakvih chicha.pitanje pretežno za mušku populaciju ljisovaca...
A,gde su sada one priče o lovi?![]()
Ne vidim vas tako.
Samo sto je ovo mesto gde se moze pisati o LjiS,
a uzivo ne bi o tome pricali![]()
Objasni naroduKak'a lova, ženo Božja ?
Kad bi se mi tako frljali, ne bi smo ni pola od ovog imali !
Objasni narodu![]()
Bas tako obzirom da smo na istom mestu, pametnije je uzdrzati se od etiketiranja
- - - - - - - - - -
Mslm da ne ... mada ruku na srce neki od nas i nama samima tako izgledamo![]()
meni ste slatki u tom svom manijacenju![]()
sve su to fini momci..koji kulturno i fino umeju da odgovaraju na postavljena pitanja, škakljiva obično preskaču![]()
...
paze na izgovor, ponašanje i manire....ne znam ja nemam takav utisak![]()
..
Anđelko me zaobilazi takođe, msm. bar u skorije vreme, a i on je fin momak, pobožan![]()
ahaha naso sam se u tvom postu
- - - - - - - - - -
jao kako si ti kulturna curica![]()
tebe sam izostavila
![]()
molim
jel si ti sad rekla da ja nisam fin?
ocekujem objasnjenje a bome bice potrebno i izvinjenje![]()