Veceras gledam Partizan u kfalifikacijama ,grobari postavili veliki transparent DOGODINE U KNINU ,ja bih jos dodao i u Pristini
Pitanje je koliko ce jos godina proteci dok se steknu uslovi da Srbija izadje na svoje prave i prirodne granice.
pa prave i prirodne granice Srbije nisu kod Knina...taj deo teritorije je deo gde treba da zive Srbi ali kao
ravnopravni narod a ne nacionalna manjina...i ta teritorija sigurno nije Srbija..niti joj je to prirodna granica........................ali za Pristinu i granice Kosova...i ja bih volela da znam ...kada ce prirodna granica Srbije opet biti tamo gde treba
Tu granicu i pored svih onih koji smatraju da treba da vratimo tenkovima..............ja se sa tim ne slazem
moze dogodine u Pristini ali samo diplomatijom i dogovorom..to je jedini nacin da se sve mrznje koje su vekovima ovde potiskivane jer su pobednici odlucivali da se sukobi prekinu i prekrajali granice gde je uvek neko bio zrtva, nezadovoljan i sklon osveti...do koje je uvek ali uvek dolazilo
da se ne bi opet tako nesto ponovilo..da se ne bi opet potiskivalo i pretilo da ce jednom da pukne
samo dogovor izmedju obe strane moze da ucini da nam svima bude bolje
dakle DA u Pristini sledece godine......ali samo kao rezulatat dogovora....ne rata ne sukoba
dogovora......koji ce se postovati