Dogodine u Kninu

scot

Primećen član
Poruka
979
Veceras gledam Partizan u kfalifikacijama ,grobari postavili veliki transparent DOGODINE U KNINU ,ja bih jos dodao i u Pristini

Pitanje je koliko ce jos godina proteci dok se steknu uslovi da Srbija izadje na svoje prave i prirodne granice.

ljubo001

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.575
Veceras gledam Partizan u kfalifikacijama ,grobari postavili veliki transparent DOGODINE U KNINU ,ja bih jos dodao i u Pristini

Pitanje je koliko ce jos godina proteci dok se steknu uslovi da Srbija izadje na svoje prave i prirodne granice.

Samo najavite koliko vas misli dolaziti, da proširimo kapacitete i poboljšamo turističku ponudu! :hahaha::hahaha:

scot

Primećen član
Poruka
979
Samo najavite koliko vas misli dolaziti, da proširimo kapacitete i poboljšamo turističku ponudu! :hahaha::hahaha:

Ljubo samo polako,vi hrvati ste cekali od 1945 45 god da ponovo uspostavite NDH,docekali ste raspad svjetskog poretka 1990 i uspostavu novog svijetskog poredka koji vam je dao ovo sto danas imate Nezavisnu drzavu Hrvatsku,kolo srece se okrece samo je pitanje vremena kad ce propasti sadanji poredak,NATO,EU i ostale marionete USA

ljubo001

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.575
Ljubo samo polako,vi hrvati ste cekali od 1945 45 god da ponovo uspostavite NDH,docekali ste raspad svjetskog poretka 1990 i uspostavu novog svijetskog poredka koji vam je dao ovo sto danas imate Nezavisnu drzavu Hrvatsku,kolo srece se okrece samo je pitanje vremena kad ce propasti sadanji poredak,NATO,EU i ostale marionete USA

Nešto si pobrkao.
Moja zemlja se zove Republika Hrvatska.
Ovo o čemu ti govoriš nikad nije bila moja zemlja, a postojala prije više od 60 godina.
Naravno da se sve mijenja i kreće.
To je prirodno. Ali je simptomatično to da se uvijek ide prema naprijed, a ne prema nazad.
Tako da ovo stoji što sam napisao.
Možete doći kao dragi gosti.
A hrvatski građani bi se trebali vratiti svojim kućama!
Šta se čeka??

jagodina_city

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
236
Nešto si pobrkao.
Moja zemlja se zove Republika Hrvatska.
Ovo o čemu ti govoriš nikad nije bila moja zemlja, a postojala prije više od 60 godina.
Naravno da se sve mijenja i kreće.
To je prirodno. Ali je simptomatično to da se uvijek ide prema naprijed, a ne prema nazad.
Tako da ovo stoji što sam napisao.
Možete doći kao dragi gosti.
A hrvatski građani bi se trebali vratiti svojim kućama!
Šta se čeka??

cekaju da dodju sa nasom vojskom zajedno

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.398
nečim ukinu republiku srpsku bit će te u pravim granicama
Ne zanosi se,možda se savet bezbednosti dogovori da ukine Hrvatsku.:)Šta bi onda radio?Pare su pare,možda izbije neki novi rat ili neka atomska bomba u prolazu eksplodira negde u komšiluku i zbriše ceo region sa spiska živih ljudi.Ljudski život je jedan i kratak a države propadaju i stvaraju se nove.

ljubo001

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.575
cekaju da dodju sa nasom vojskom zajedno

Kojom vašom vojskom? :hahaha::hahaha::hahaha:

Čitaj malo druže! :per:

scot

Primećen član
Poruka
979
vidiš, ovo je čista provokacija :think:
R. Srpska nije u sastavu R. Srbije nego je entitet u sastavu BIH

vi Hrvati nikako da prestanete da trpate nos u tu BIH kako će i šta će
imaš svoju avliju i uživaj

Republika Srpska je srce Srbije ,nemas ti pojma ,ovde narod vise voli Srbiju nego srbijanci poput tenbe i onih sorosevih ljiga sa u92

gost 151384

Elita
Poruka
22.756

pa prave i prirodne granice Srbije nisu kod Knina...taj deo teritorije je deo gde treba da zive Srbi ali kao ravnopravni narod a ne nacionalna manjina...i ta teritorija sigurno nije Srbija..niti joj je to prirodna granica........................ali za Pristinu i granice Kosova...i ja bih volela da znam ...kada ce prirodna granica Srbije opet biti tamo gde treba
Tu granicu i pored svih onih koji smatraju da treba da vratimo tenkovima..............ja se sa tim ne slazem
moze dogodine u Pristini ali samo diplomatijom i dogovorom..to je jedini nacin da se sve mrznje koje su vekovima ovde potiskivane jer su pobednici odlucivali da se sukobi prekinu i prekrajali granice gde je uvek neko bio zrtva, nezadovoljan i sklon osveti...do koje je uvek ali uvek dolazilo
da se ne bi opet tako nesto ponovilo..da se ne bi opet potiskivalo i pretilo da ce jednom da pukne
samo dogovor izmedju obe strane moze da ucini da nam svima bude bolje
dakle DA u Pristini sledece godine......ali samo kao rezulatat dogovora....ne rata ne sukoba
dogovora......koji ce se postovati