Dodjoh videh kupih...

# zamisli #

Zainteresovan član
Poruka
467
Mislim da bi bilo kupaca (za prodavce ne znam) ako bi neko prodavao svoj nik na krsti čiji bi ste rado kupili (al da niko ne zna ) verovatno neki od ovde već kultnih likova da ih ne nabrajam , ja bih recimo jagodicin nik prisvojio vrlo rado.

mogu ti prodam...mada sam ovo napisao chisto reda radi....al fala na komplementu anyways....u jee shto mi dosadno....treba da svrate ovi oko 12 al mislim da tje da kasne...e nedelja ubija....neko jednom reche da ima udruzhenje mrzitelja nedelje....to je bolje od shah kluba garant

there WAS a house in new orleans....

moj nije na prodaju...bash mi se svidja...mada za neq ponudu....u ostalom o kojim ciframa mi ovde prichamo?...dakle iznesi svoju ponudu za svaki nik ponaosob pa tje da licitiramo....

Ja sam se zacenila od smijeha kada sam na pod-forumu "Nauchna fantastika" vidjela nick "Ekscentrika Galumbita" (ko je chitao Autostoperski Vodich Kroz Galaksiju, znace o chemu se radi :lol:) ali sumnjam da bih ga ikada uzela za svoj nick... previshe je slobodan (i malko vulgaran) kada se poveze sa likom iz knjige... zato je moje Lanfear sasvim pristojno i fino :P...

Back