Дођи љубави или ме заобиђи!

Slavenska

Domaćin
Poruka
3.519
ауторска тема

Долази пролеће , тј дошло је само мало кишвито , али и то ће да стане ..буди се све па и сам човек , кажу да је пролеће време за заљубљеност, за љубав ..крене се сада а негде од Септембра крећу први проблеми , до Децембра раскиди и ломљава срца и онда опет пролеће и све у круг ..

Колико сте спремни за љубав или ће ово пролеће да вас заобиђе ?

babuska, sta mislis kad bi ti se Putin pojavio na vratima sa ruzom u zubima... dal' bi mu se bacila u narucje? :per::heart:

Путин је сан сваке жене , Путин не блефира , не игра игре ..када би Путин дошао са или без руже би му се бацила у загрљај ..

Путин је сан сваке жене , Путин не блефира , не игра игре ..када би Путин дошао са или без руже би му се бацила у загрљај ..
iako ima 7 banki? ne znam koliko ti imas godina, i da si mladja i starija od njega, zar nije ipak "san svake zene" neki mladji baja? ;)

преузимање (1).jpeg

ауторска тема

Долази пролеће , тј дошло је само мало кишвито , али и то ће да стане ..буди се све па и сам човек , кажу да је пролеће време за заљубљеност, за љубав ..крене се сада а негде од Септембра крећу први проблеми , до Децембра раскиди и ломљава срца и онда опет пролеће и све у круг ..

Dok ne promenis svoje zatucane ideoloske stavove koji sa sobom nose samo misionarsku pozu, neces otici dalje od Mise Vacica, tako da nema nista od PP ovog proleca.

ауторска тема

Vrbopuc drugarice crvena?

Back