14.04.2021. u 11:56 - Dodirni me Odgovora: 3 U srce. Gde sam najranjivija ali najhrabrija Svi moji strahovi bi nestali Sve moje sumnje izbrisane I ja bih te volela hrabro Kliknite za proširenje...
U srce. Gde sam najranjivija ali najhrabrija Svi moji strahovi bi nestali Sve moje sumnje izbrisane I ja bih te volela hrabro
white_warg Iskusan Poruka 5.883 14.04.2021. u 15:47 - Dodirni me #2 Nina: Pogledajte prilog 904599 U srce. Gde sam najranjivija ali najhrabrija Svi moji strahovi bi nestali Sve moje sumnje izbrisane I ja bih te volela hrabro Kliknite za proširenje... Predivno zvuči.
Nina: Pogledajte prilog 904599 U srce. Gde sam najranjivija ali najhrabrija Svi moji strahovi bi nestali Sve moje sumnje izbrisane I ja bih te volela hrabro Kliknite za proširenje... Predivno zvuči.
Soradze Elita Moderator Poruka 21.081 30.04.2021. u 08:55 - Dodirni me #4 Maleno, junačko srce u kome kuca ogromna ljubav... Svu lepotu koju nosi u sebi, Nina obasjava u jednom stihu... Maestralno...
Maleno, junačko srce u kome kuca ogromna ljubav... Svu lepotu koju nosi u sebi, Nina obasjava u jednom stihu... Maestralno...