Dodir noći .....

• Začetnik teme Začetnik teme Nott
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A najteže je krenuti dalje.

Nastaviti kao da nikada ništa nije bilo.

Da više ne razmišljaš o prošlosti nego samo o budućnosti.

Ustajati svako jutro nasmejan .

Poverovati opet nekome i opet se nadati da nisu svi isti.

Đ.B.

tumblr_nkys3cn62o1qb8xvxo1_500.jpg

tumblr_nkys3cn62o1qb8xvxo2_500.jpg

Nije isto a mislila sam da jeste .
Noc je govorila sam sestrama braci pricajuci i izmisljajuci razne price , noc je isto sto i dan samo po danu vise vidimo nego po noci .
Danas noc ima caroliju nestao je strah ,sakrile su se boje njihov tvorac je na drugoj populopti .A ja postala cekalica sa hiljadu u slici rijeci .
Zora je moj predkraj i smiraj pred novi dan . Cekam rosu za suncev sjaj da je okacim i tu caroliju dijademe i stavim na neciju glavu .

86319210_0358f77dff20.gif

Kada utonem u noć, sretnem te uvek k'o život !
Taj sjaj zvezda, koji će kao otisak zauvek ostati
seta me na te obuzme, pa poželim opet proleće
da mi sve one pesme otpevane, mirisom vrati
Tumarajući u potrazi za nadanjima i tišinom
nije to bio neki poseban san, o koji se slučajno
sapletosmo jedno o drugo, pa se sudbina pita:
"Kako bi izgledala ta priča, da smo se slučajno
zamrsili u to proleće, da smo uspeli da poklonimo
jedno drugom sve ono, što smo možda hteli ?"
Čudni su putevi sudbine !
Ukrasmo jedno drugom potpuno budni,
ono malo, što beše u nama ostalo ..
Polumesec, iskrzanom stranom noći pokri ruže
najlepšim notama, sećanje u nizu melodije stvori
misli izbrojane u duginim bojama, vatru pod prstima
a strgnuto vreme curi i tera, da te do jutra odćutim
No, ja neću noći od stavljenih snova i mesec koji ne volim
jer ne mogu svaki put ... > laku noć < da ti poželim ....

Good_Night_132.jpg

Pre ili kasnije svi otkrijemo da važni životni trenuci u životu nisu oni glasno reklamirani, nisu rođendani, venčanja, mature ili razni ciljevi koje smo postigli. Prelomni trenuci se ušunjaju na vrata sećanja nenajavljeni, oni su kao odbegli psi koji upadnu, pronjuškaju uokolo i naprosto nikad ne odu. Oni su merilo naših života.
Paulo Koeljo
10986618_1567472286827635_5515427346565806967_n.jpg

Nisam ljuta ni tužna ... Uopšte ne !,,.. samo nikako sve da sastavim ...

Nekako se malo zakrpim ali umeće šivenja, ovih dana mi slabo ide -

Valjda ... što koristim konac od nečijih, ispraznih obećanja ?!

Ne krpi se duša iluzijama ....

woman_of_stars_and_the_clouds_188110.jpg

Puno puta do sada pokusao sam da pisem romanticne stihove u meni romanticnim nocima, a koje sam sve hteo tebi da posvetim, da ti donesu ljubav moju, san moj, moje zelje o lepsim trenucima, koje zasluzujemo na javi. Zato i ove noci, samo za tebe zvezde brojim, jer san mi ne dolazi, zato za tebe nocas pokusavam stihove da ti napisem i poljupcima odvedem u sne. Sve ovo, i jos mnogo toga sam spreman uraditi ove noci za tebe, a jedan od razloga je, sto te ne mogu zagrliti i priviti uz sebe, zato mi ostaje samo da zaspim misleci na tebe.

Iznenadicu te ove noci i doci ti u san, nezno staviti na obraz ti dlan,pomilovati te nezno, i kao sto sam i dosao, nestacu necujno u noci u moj san, ponevsi samo moju suzu izdajicu, kao uspomenu na tvoje sneno lice, moje lepotice.

I dok polako hvatam zalet za san, dusa mi je negde na tvom jastuku, zagrlila si je, ne pustas je dok noc polako prekriva moj prozor, na kome treperi tvoj lik andjela, kao zvezda sjajna ogledana u sjajnom osmehu punom ljubavi. Mada, sve to mi i dalje stvara nemire i odvlaci me od sna, koji mi je nada spasa, jer ne znam koliko njih jos uzdise za tobom, ali znam da te jedino, iskreno, ja volim najvise...

Ipak na kraju, san me pobedjuje, polako mi se drema, ali jedno znam, koga zelim pored mene nema.....zato ljubavi moja, zbog svega sto sam jos hteo,a ostalo je nedoreceno, poljubac tebi i laku noc....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back